-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbwolf
aktív tag
válasz w.miki #92466 üzenetére
Én az Announcify-t használom.
-
Fall-N
veterán
válasz w.miki #92050 üzenetére
PixelPhone Pro jól keres, nem ajánl fel fölöslegesen olyan találatokat amit írsz. Akcióban el lehet csípni olcsóbban. Én a 0.1$-os akcióban vettem meg.
@EmberXY: Nem. Az a programok gyorsító tárát törli, nem a ROM-ét. Ha nem raksz fel másik ROM-ot akkor nem kell foglalkozni vele. Ott lényeg, hogy formázva meg törölve legyen az előző maradványai.
Ez a Swype egyre rosszabb. Olyanokat ajánl fel, hogy iszonyat.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz w.miki #91373 üzenetére
Adguardod külön kell letölteni.
Beg: nincs rootolva a G620S-e, ő nem él ilyenekkel, én meg nem erőszakolom ezt rá. Bármilyen fura, pöpecül fut rajta a droid meg az EMUI. Ezen a host file íráson én is filóztam, de még mindig kisebb az esélye a vírusos átírásnak, mint hogy vmit így nyeljen be.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Narxis
nagyúr
válasz w.miki #91373 üzenetére
Igen vagy használhatsz olyan böngészőt amihez van adblock addon. Pl. Firefox és ublock origin addon. Ha ragaszkodsz a Chrome-hoz akkor viszont Adguard.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
beg
veterán
válasz w.miki #91363 üzenetére
Azzal a szép magyarsággal megírt fake üzenet még valakiben felveti a valós hiba lehetőségének tényét?
Cleaner, optimizer, booster, wallpaper/csengőhang app és a többi felesleges agresszív reklámos vacak leszed, örül.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
válasz w.miki #90420 üzenetére
Esemény:
Amit szeretnél, vagy, ha nem adsz meg külön eseményt, akkor manuálisan, parancsikonnal is indíthatod a parancsot.
Művelet:
Kijelző -> Képernyőzár állapotának beállítása.
Manuális indításhoz talán még E-Robot sem kell. Úgy rémlik, hogy Elixír 2 -ben is van rá kapcsoló Widget.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #90365 üzenetére
töröltem a naptár adatokat, most úgy tűnik, jó
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Véreshurka
senior tag
válasz w.miki #88007 üzenetére
Luxot [link] szeretem, van benne kékfény szűrő, 0% alá lehet venni a fényerőt és van csillagász mód! Néha meg tud hülyülni - korom sötétben az engedett -30% helyett felmegy 14%-ra, csak egy frissítés gomb megnyomásával megy vissza, erre ha van valakinek ötlete - , de még csak tapasztalatokat gyűjtök róla nemrég vettem csak meg. Lehúzott rolóból lehet irányítani a legfontosabbakat.
Aludni kékfénnyel és nélküle is nagyon jól tudok
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz w.miki #87754 üzenetére
Csak mint ötletet dobtam be, még nem próbálkoztam vele. Illetve van ilyen programom, de azt xda fórumról szedtem le. Viszont ha jól értem a leírást akkor: 1. nyerd ki a progi apk fájlját, 2. tölsd le a linkelt app-ot, 3. a letöltött app-al irasd alá újból az 1. pontban lementett apk fájlt, 4. töröld az eredeti programot (lehet itt fog elvérezni ez a dolog), 5. telepítsd az újra aláírt appot.
Esetleg próbálj innen segítséget kérni: [link]. Itt a srácok újra aláírt programokat osztanak meg (lehet kérni is) amiket utánna nem akar frissíteni a rendszer, én innen találtam olyan quickpic apk-t ami azóta sem akar frissülni, még a play sem látja.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
kovisoft
őstag
válasz w.miki #86863 üzenetére
Ha elég nagy a kijelződ és azt szeretnéd, hogy az összes szám ill. ékezetes betű is egyszerre kinn legyen, akkor a Hacker's Keyboardot javaslom.
-
törölt tag
válasz w.miki #86859 üzenetére
Nézd meg az Anysoftot (+ a Magyar nyelvi kiegészítő)! Nálam a számok külön gombra jönnek elő, de sztem be lehet állítani úgy is, hogy állandóan felül legyenek a számok. Viszont, minden ékezetes karakter látszik és mindenféle javaslat és egyéb hókuszpókusz kikapcsolható.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz w.miki #84665 üzenetére
Olyankor kell megfordítani a folyamatot, hogy a Robot ne csak reagáljon, hanem az utasítás is tőle származzon. Sajnos, ehhez már Xposed + Xposed Additions pro kell. A lényege az, hogy egy Robotparancs leveszi a hangerőt és bekapcsolja a képernyőt. Az Xposed Additions -ban pedig remapolod a Power rövid nyomást, hogy ne a kijelzőt kapcsolja, hanem a Robotparancs parancsikonját indítsa. De, ez mind csak trükk. A tuti a lejátszás megakadályozása, vagy legalább a hangfájl némítása lenne. A logból talán kideríthető, hogy melyik processz felelős a zajongásért.
-
törölt tag
válasz w.miki #84660 üzenetére
Azt nem tudom, hogy melyikkel a legkönnyebb. Én csak az E-Robotot ismerem. Abban kb. 2perc megcsinálni és egy ilyen kapcsolás biztos, hogy kb. zéró energiaigényű.
Új parancs: elnevezed.
Esemény -> kijelző -> kijelző bekapcsolva
Művelet:
1.: Audió -> hangerő változtatás -> X hangsáv -> 0%
2.: Vezérlés -> várakozás -> X másodperc
3.: Mint az 1. pont, csak visszaállítod a kívánt értéket.
Alul, a floppy ikonnal mented a parancsot. -
törölt tag
válasz w.miki #84651 üzenetére
Fura, hogy az ui -ban nincs. Én az Extreme Logcat pro -t használom, de azt nem tudom, hogy erről milyen infót ad vissza. Ha megvan az alkalmazás (PID), ami használja a hangot, akkor tudod tiltani az adott szolgáltatását, vagy megvonni a jogosultságát. Esetleg automatizálóval tiltani a hangsávot, ha azok a feltételek adottak, amikor megszólalna a hang (helyzetmeghatározás pontos és a kijelző bekapcsol).
HF77:
Olvass visdza légyszi! Legalább egy hete folyamatosan téma. Valami HD Wallpaper csinálja.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz w.miki #83000 üzenetére
Sztem nincs ilyeenre szükség. Elkezded másolni, majd visszaállítani és ahol vége, onnan kezded az újabb adagot. De, ez eléggé "gagyi" megoldás. Én kimentem V-Card -ba és aztán küldhető mikroSD -n, Wifin, kékfogon, stb. Anno Nokia -ról is így költöztem Android -ra és a droidok között is így viszem át a névjegyeket.
Ha jól látom a specifikációt, akkor a Nokia301 tud fogadni mikroSD -t.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz w.miki #82552 üzenetére
Fordítva működik. A mentéshez nem kell külön alkalmazás, csak hosszan bökni a helyre. Aztán, felül van az a három pötty. Arra bökve tudod szerkeszteni a helyet, vagyis, egyedi nevet tudsz neki adni. Ez az alkalmazás a megosztásban tud segíteni. Ha a Térképben, a megosztásra böksz, akkor alapból tudod menteni névjegyként, tudod küldeni e-mail -ben, generálhatsz belőle QR kódot, stb. De, ezekben a rövid link formátum fog megjelenni, amiben nem láthatóak a koordináták. Így, a 3rd party alkalmazások nem tudják értelmezni. Pontosan ezért találta ki így a Google és az Androidos kliensben is ezért nem kijelölhetők (másolhatók) a koordináták. Ezen segít ez az alkalmazás.
-
-
törölt tag
válasz w.miki #82549 üzenetére
Most nincs nálam Szülinapp, de saját POI -ként biztos felvehető. Térképben hosszan nyomsz a pontra. Erre kitesz egy jelölőt. A jelölőre bökve tudod menteni. Küldésnél zűrösebb a szitu, mert a Google rövid linket használ (pl. ennek a kitalálójára kapásból rámérnék párszáz év gályarabságot). De, azt is vissza lehet konvertálni, így kinyerhetők belőle a koordináták. Visszafelé (pl.IGO -ból, Térképbe) jobb a helyzet, mert a Térkép elfogadja a hosszú linkes koordináta formátumot is. Waze -ben ugyanez a szitu.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Bozek
nagyúr
válasz w.miki #65998 üzenetére
Angol-magyar és ebből az ingyenes.
Német-magyar és ebből az ingyenes.Amivel többet tud a fizetős az ingyenesnél:
- reklámmentesség
- Moon Reader és FBReader fordítás támogatása
- a szavakra rábökve behozza a fordítását akkor is, ha nem a szólistán vagy, hanem a jelentéseken belül
- fordítás megosztással
- fordítás a vágólapról az értesítési sávból
- másolás/beillesztésCsak első alkalommal tölti le a szótárat, utána menni fog. Van benne szövegfelolvasó üzemmód is, amennyiben van felrakva TTS a telefonra (angol alapból van és szerintem német is).
[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
válasz w.miki #63952 üzenetére
Próbáld ki az App Quarantine-t.
-
LonGleY
veterán
válasz w.miki #63730 üzenetére
Vagy használhatsz teljesértékűbb launchert, ahol úgy alakítod ki a lapjaid, ahogy akarod. Az Apex is leegyszerűsíthető ilyesmire, hogy nincs alsó sáv, csak a letisztult főképernyők, meg mondjuk egy ikonpakk, amivel egységesre szabhatók a parancsikonok. Persze a Smart Launcher oldalpanelje a kategorizált programgyűjtővel hiányozhat, de nagyjából ez a szerkezet egy kis munkával külön füleken az említett launcherben is kialakítható.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz w.miki #63719 üzenetére
Igen, lecserélni tudod, vagy a widget panelre kirakni, vagy valamelyik ikonhoz dupla koppal rendelni (de az utóbbi kettő lehet hogy csak pro verzió, nem tudom, nekem az van). Szerintem a te igényedet az elégíti ki a legjobban, ha mondjuk a felső ikonhoz duplakoppintásra felugró widgetkén beállítod. Vagy Zooperben / UCCW-ben készíthetsz egy összetettebb widgetet, amiben minden benne van, és azt rakhatod az óra helyére.
Én örülök neki hogy egy widget lehet fent fixen, és az ikonokat sem lehet random helyekre tolni. Ettől különleges a SL, és ettől a legkomfortosabb. Lehet hogy más launcherekben beállíthatok csillió lapozási effektet, itt meg nincs is mi között lapozni, mert egy (nincs widget panelem) szellős oldalon elfér annyi ikon + widget, amennyi máshol 5 oldal lenne. És nem is zavarodok össze benne.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Flind
senior tag
-
air
nagyúr
válasz w.miki #62701 üzenetére
"és ha az exportált file-t importálom a google fiók névjegyeibe?
úgy nem lesz jó, igaz?"De, tökéletes.
"képeket hogyan tudnám átmenteni, a telefon memóriájából, SD kártyára?"
File kezelő. Pl. ES File Manager.
Vagy azokat is szinkronizálhatod a Picasa albumodba, a Google+-on keresztül.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
quailstorm
nagyúr
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #62518 üzenetére
Youtube kliensnek most ezt raktam fel: YouTube4411v5binverted
Amíg nem találok az XBMC-nél kisebb erőforrás igényű lejátszót.
...és/vagy jövök rá, hogyan tudom 4.2.2 alatt átpakolni az alkalmazás adatokat SD kártyára, könnyen[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
tomy86
addikt
válasz w.miki #60330 üzenetére
Írtad, hogy az ES elfelejtette az IP címet. ES újratelepítéssel próbálkoztál? Elég régóta használom az ES-t és eddig (több verzióra visszamenőleg) egyszer sem volt ilyen problémám. Sima mappamegosztással és bár nem XP-t, hanem win 7-et használok, de nem hiszem, hogy ez okozná a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz w.miki #60315 üzenetére
Először is, kell fusson a gépen valamilyen szerver, vagy megosztás az adott könyvtárra, meghajtóra. Ha ez megvan, akkor azt kell csatolnod. Ha az EF elfelejti az IP -t, akkor keress egy olyan fájlkezelőt, ami nem felejti el. TotalCommander +Lan pluginnal és SolidExplorerrel nekem mindíg működött az SMB -hez csatlakozás.
-
törölt tag
válasz w.miki #58980 üzenetére
Bocs, néhány dolog kimaradt. Wifin nem nagyon tudsz 720p -s stream fölé menni, mert nem bírja a modul az átvitelt. FullHD -hoz Lan adapter kell.
Az Android nincs felkészítve az elsődleges kijelző felbontásának változására. A beállításokban található kimeneti felbontásválasztó menü csak kínai trükk. Nincs semmi mögötte. A kimeneti felbontás és a képfrissítési frekvencia a kernelben fixen meghatározott. Tehát natív, 1080p kimenethez, vagy 24Hz -hez olyan kernelt kell flashelni (kivétel a hibrid kernelek, de az külön story). Ezért a Custom romok általában többféle kernelt tartalmaznak és az igényeknek megfelelőt kell a Flash Tool -ba betallózni. Nálam nem elsődleges a médialejátszás, ezért 720p, 60Hz kernelt használok. Az 1080 -as jobban visszafogná a kütyüt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz w.miki #58985 üzenetére
Nálam ÍGY működik. Ez nem Win megosztás, hanem NAS, úgyhogy értelemszerűen a PC -s megosztás elérési útját annak megfelelően kell megadni és természetesen a készülékspecifikus tapasztalataim sem relevánsak. MountManager helyett esetleg használhatsz CIFSManager -t is.
-
törölt tag
válasz w.miki #58980 üzenetére
Persze. Ha jól tudom, akkor nem csak DLNA kliens, hanem szerver is van benne. De kezeli a Windows megosztásokat is. Sőt, a miniPC -k kernele tartalmaz CIFS modult, tehát a Wines megosztást közvetlenül becsatolhatod a droid fájlrendszerébe. Ez azt jelenti, hogy a PC -n megosztott könyvtár tartalmát a kütyü minden alkalmazása mondjuk a /mnt/sdcard/cifs/win_megosztasom útvonalon látja. Pl. egy Poweramp, ami nem kezel hálózati meghajtót, ugyanúgy látja a PC -n levő zenéket, mintha a kütyü tárhelyén, vagy a mikroSD -n lennének.
-
törölt tag
válasz w.miki #58938 üzenetére
Milyen eszközről van szó? Ha miniPC, akkor nyomvatartott egérgörgővel tudsz nagyítani. Ehhez aktiválni kell a mouse wheel zoomot a beállításokban (ha nem dugták el a menüpontot). Vagy a Dolphin beállításaiban aktiválni a többujjas nagyítás opciót, amitől lesz egy zoom gomb a képernyőn, amikor megmozdítod a weboldalt. Én inkább ezeket a megoldásokat használom, mert a flashplayer nálam hajlamos az összeomlásra fullscreen módban (nem csak Dolphin -nal). JB -n egyébként sok böngésző flash -képes. Firefox beta -t is szoktam használni. Jól testreszabható (about:config), és sok addon van hozzá. Telón nem annyira domborít, de asztali környezetben sztem jól használható.
-
törölt tag
válasz w.miki #58926 üzenetére
Igen, az XBMC nem egy eccerű lejátszó, hanem egy teljes multimédia központ. De én nem bonyolítom túl ennyire. Összebarátkoztattam a NAS -sal, fájl mód oszt jónapot. A NAS -on eleve külön-külön mappákban vannak a filmek. A történet, a borító, meg az egyéb csicsa nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok