-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz GEPESZ66 #168681 üzenetére
Esetleg olyan kiegészítőt is tudnátok ajánlani Firefoxra (androidon), ami a Vivaldi/Opera/Samsung Internet böngészőkben található "speed dial"-hoz vagy kirakható gyorsindító weblap ikonokhoz hasonló? Kettőt is próbáltam, de én egyiket sem tudtam működésre bírni. Előre is köszönöm!
-
DrKapocs
őstag
A segítségeteket szeretném kérni. Android TV-re a Smarttube-ot honnan érdemes letölteni? Találtam egy csomó helyet (nyilván mindegyik szerint ő az official), de van valami valóban hivatalos, official, kvázi biztonságosabb forrása neki?
-
DrKapocs
őstag
Elnézést a kissé offtopic kérdésemért, de a szaktopicban kevéssé segítőkészek a fórumtársak. A kérdésem az lenne, hogy egy androidos tv boxra (pl. Hako pro, mibox, stb.) telepíthető-e a Cyberghost VPN a Play áruházból? Ha valaki esetleg megnézné, megköszönném. Azt tudom, hogy nem minden app telepíthető, ezért kérdezném. Elnézést a láma kérdésért, nincs tv boxom és gondolkozom a beszerezésén. Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz Cs1csó #168172 üzenetére
Ezzel csak magadat hitegeted, FB függő vagy. Volt ilyen jellegű kutatásunk, pont ilyen érveket hoztak az emberek. Mint a drogos, aki talál magyarázatot arra, miért használja a szert.
Én ettől önzőbb vagyok. Én utálom a FB posztok hamis világát, ahol mindenki boldog és szép és... kamu az egész. Utáltam a Messengert is, hogy minden apró-cseprő dolog miatt írkáltak, ráadásul a munkaköröm miatt sok ember vesz körül. Egy csomó idő megy el ezekkel a fölös csetelésekkel, felaprózza, őrli az időd. Meguntam, átmentem először a Signalra, utána a Telegramra. Utóbbi nekem jobban tetszik. Eleinte nehezen fogadták az ismerősök, csak azért is FB-on írkáltak. De amikor látták, hogy tényleg kb. 2 hét múlva kap választ, akkor belátták, nincs értelme. Én nem vagyok hajlandó egy olyan platformon maradni, amit utálok, csak azért, mert mások ott vannak. Az az ő dolguk, nem az én gondom. Egyébként ez egy jó szűrő: a minden apró butaság miatt írkálók, chat függők, akik számára nem vagy fontos, ők lekopnak. Nem nagy veszteség. Akik számára fontos vagy, ők megtalálnak, mennek veled más platformra is, mindegy hol vagy, keres, ír, hív. Én sok időt spóroltam vele, hogy nem használom a FB, Messenger kombót. De persze mindenki azt csinál, amit akar; lehet a nyájjal is tartani, az a biztos út...
(Az ingyen Messenger hívás nem érdekel, előtte is korlátlan beszélgetős csomagom volt.)
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz DrKapocs #168006 üzenetére
A megoldás végül nem a jelszókezelőkben volt keresendő. A Brave a ludas. Attól, hogy a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hibás. A Safeincloud jól működik, csak a Brave valamiért kifog a 3rd party jelszókezelőkön, főleg androidon. Ez már nem az első rossz pontja a Bravenek nálam. Menni kellett, jött helyette a Vivaldi. Ez is gyors és megy vele a jelszókezelő, jók a csempék. És úgy döntöttem többé nem kötöm magam egy böngészőhöz, hiába a több eszköz, akkor sem. Van rá megoldás. A Floccus bookmark sync jól szinkronizálja a könyvjelzőket különböző böngészők között. A A Kiwiben megy pl. a kiegészítők között is. De van app is hozzá.
-
DrKapocs
őstag
Mostanában volt pár kérdésem jelszókezelő ügyben. Kipróbáltam egy csomót. Milyen igényeim voltak? A Brave böngészővel jól működjön, crossplatform legyen (2 wines laptop, ebből csak az egyik win hello képes + 2 androidos telefon), tudjon szinkronizálni, közel hibátlanul menjen az autofill az összes eszközön. Egy jelszókezelő felelt meg ezeknek az elvárásoknak, ez pedig a Keeper. Az autofill része jó, szinkron is oké, bravevel jól együtt működik, viszont elég körülményes. Ha lezárom, akkor minden böngésző nyitáskor masterpass + 2FA kód kell, ami azért elég macera tud lenni hosszú távon. Ha nem kérek 2FA-t, akkor kb. ugyan az lesz, mint a sima brave password manager, ott is kérhetek folyamatos ujjlenyomat kérést. Ha nem kérek lezárást mondjuk 60 percig vagy egyáltalán, akkor egy átjáróházat hagyok a jelszavakhoz. Szóval arra jutottam, hogy maradok továbbra is az eredeti felállásnál. Kevésbé érzékeny jelszavak maradnak a Brave böngésző jelszókezelőjében (kényelmes, gyors), míg az érzékenyek a Safeincloudban.
-
DrKapocs
őstag
Ha már jegyzet appok... a Google Keep-nél továbbra sem lehet megoldani azt, hogy a jegyzetek védettek legyenek?
-
DrKapocs
őstag
válasz rlazol #167933 üzenetére
A gond az, hogy amiket írsz, az már nem alap. Legalábbis ennek a régi készüléknek nem az. Messenger, Viber eszi az erőforrást, gondolom van egy kis Facebook is, Waze és a Revolut is szépen felhízott, gondolom van egy kis Chrome is...
Szerintem 2 dolgot tehetsz:
- tovább szenvedsz vele és megutálod a most még szeretett telefonod. Esetleg meghagyod navigációra és netrádióra. Én ezt csináltam, de ezt sem sokáig, mert egy ilyen régi készülék az újakhoz képest lassan talál GPS jelet. Szóval én leadtam a 2 GB-os Mi2s-em, mivel csak 3G-s volt. A vége már másodlagos telefonként is szenvedés volt.
- Veszel egy újat és szép emlékeid lesznek a régiről. El tudod majd mondani, hogy ez volt a legeslegeslegjobb telefonod. Szerintem B opció...[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz Cs1csó #167767 üzenetére
Az 1Password sem az igazi, itt is vannak gondok. Nem jön fel az ablak bizonyos oldalaknál. Viszont... Egyre inkább az az érzésem, hogy nem a jelszókezelők (Bitwarden, 1Password, Safeincloud) auto-fill részével van a gond, hanem a Brave lesz a ludas. A Kiwiben simán feldobja az autokitöltést, de a Braveben nem. Hm... Chromera nem akarok váltani, mert beépített reklámblokkoló kell. Kiwi nem jó, mert nem szinkronizál eszközök között, crossplatform is legyen. Vivaldi dettó, mint Brave. Talán érdemes lenne a Firefoxot vagy az Edge-t is megpróbálni.
-
DrKapocs
őstag
1Password jelszókezelőt használ valaki? Érdekelnének a hosszútávú tapasztalatai. Nekem Safeincloud Pro-m van, kipróbáltam a 1P-t, de hirtelen nagyon bejött. Nálam a SiC automatikus kitöltő része nem igazán boldogul a Brave böngészővel, emiatt gondolkozom a váltáson. Pár oldal után a 1P elég jónak tűnt, 2FA loginnal is boldogul, gyorsnak is tűnt, illetve a user, password mezőket sem takarja ki a felugró ablaka.
De, ha valaki más hasonlóan jó alternatívát tud, szívesen veszem. Amit próbáltam:
1. ProtonPass - borzasztó androidos brave böngészővel, kuka
2. Bitwarden - csak a free-t próbáltam, szintén jónak tűnt. Viszont többször nem dobta fel a bejelentkező adatokat. -
DrKapocs
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz WhiteWalker #167552 üzenetére
Igen, teljesen érthető volt. Jó a bejelentkezési oldalak linkje, mert ezeket a Braveből exportáltam, ott működik. A többségnél fel is jön az automatikus kitöltés lehetősége, de nem minden oldalnál; pont úgy, ahogyan Te is írod. Számomra ez így kényelmetlenebb, mint a Brave jelszókezelője. Nem rossz, de lassabb, körülményesebb. Ettől még nagyon szeretem a Safeincloudot, valószínűleg Chrome-ot használva tökéletes lenne. A kevésbé érzékeny bejelentkezési adatok maradnak a Braveben, az érzékeny adatok pedig a SiC-ban. Eddig is így volt. Igazából nem volt ok a változtatásra, csak gondoltam, hogy átteszem a Braveből oda. Annyit olvasni arról, hogy használj jelszókezelőt. Ha pedig már van prom, akkor gondoltam, hogy erre is használom.
@PaksiPeter: Igen, de eddig "auto fill"-re nem használtam. A SafeInCloud a mentett jelszavak eszközök közötti szinkronjára tökéletes, nem is tudom hány éve használom hibátlanul. Az első megvett appom volt. 2 lapost és 2 telefont szinkronizál. Csak olyan appok érdekelnek, amik ezt tudják. Ezért sem akarok olyan auto kitöltős megoldást, ami win-en tökéletes, de androidon nem nyerte el a tetszésem. Vagy mindenhol a Safeincloud lenne az auto kitöltő vagy sehol. Fél megoldás nem érdekel a szinkron miatt. Így marad a Brave jelszókitöltő minden eszközömön.
-
DrKapocs
őstag
válasz WhiteWalker #167540 üzenetére
Megpróbáltam újra. Windowson tökéletes, Androidon nem az igazi. Megjelenik a két account, engedélyeznem kellett a megjelenítés más appok felett opciót; szóval ez user error volt. Újra beimportáltam a kb. 500 jelszót a Brave-ből, viszont nem mindig dobja fel a bejelentkezési opciót. Úgy döntöttem maradok a régi felállásnál: a legfontosabb jelszavak mennek a SafeInCloudba, a többi a Braveben marad. Ez az automatikus kitöltés nekem annyira nem jött be, ráadásul lassabb is, mint a Brave beépítettje.
-
DrKapocs
őstag
válasz WhiteWalker #167534 üzenetére
A Brave hivatalosan nem támogatott, nincs rajta a listán. Egyébként az Opera sincs rajta a kiegészítős listán. Valószínűleg a Brave lesz a gond, mert ugyanazon login url-re sem dobja fel a másik usernevet. Ráadásul én SmartKeyboard Pro-t használok, talán ez is gond lehet. Ez van, marad a régi módszer.
-
DrKapocs
őstag
SafeInCloud jelszókezelő appal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nektek jól működik az automatikus kiegészítés böngészőben? Én Brave böngészőt használok és nem igazán akar jól működni. Korábban is használtam, prémiumom van, de eddig a Brave jelszókezelőjét használtam a kevésbé fontos jelszavak tárolására. A fontosak mentek a SafeInCloudba. Arra gondoltam, hogy minden átviszek a Brave-ből a SiC-be. A jelszavak importja megvolt, Windowson minden jól működik, viszont Androidon nem okés. Ha egy oldalhoz 2 vagy több bejelentkezési adatom is van (Pl. Édesanyámnak én diktálom a villanyt, gázt, stb.), akkor ezeknél az oldalaknál nem ajánlja fel, hogy melyik adattal jelentkezzen be, hanem egyből beírja az Édesanyám adatait és nem is tudok választani mást. De olyan gondom is van, hogy egyes oldalaknál nem ad fel semmilyen bejelentkezési javaslatot (pl. szerencsejáték oldalán vagy a céges bejelentkezésnél), annak ellenére, hogy van elmentve account. Én csinálok el valamit vagy ez az automatikus kiegészítés ilyen és ennyit tud?
-
DrKapocs
őstag
válasz this is life #167365 üzenetére
Nyugodtan törölhető a Telegram esetén, de szerintem a többinél is. Telegram esetén nálam automatikusan töröl mindent 1 hét után:
-
-
DrKapocs
őstag
válasz G@ben #167298 üzenetére
Nálam működik, viszont kicsit módosítani kellett rajta, mert az eredeti csak normál módot engedett, rezgő mód sem volt. Ez a módosított csinálja azt, amit Te szerettél volna. Normál - Rezgő - A néma kimarad, egyből jön a normál. Ahogyan átveszem néma üzemmódra, egyből átváltja normálra. Nincs túlbonyolítva a makró, ennyit tud, semmi csengetési profilt nem alkottam.
-
DrKapocs
őstag
válasz kesztió #167223 üzenetére
A Google Maps verhetetlen a keresője terén. Én megvettem az iGO-t és nem bántam meg. Fontos volt a háttérből történő navigáció, de nem szeretem a Maps-et navigációra. De a keresője zseniális. Az iGO keresője ezt meg sem közelíti. A megoldás az, hogy a Maps-ben keresel majd megosztás és a találatot ezzel az appal megosztod (transfer to other map) az iGO-val. De más térképnek is küldi a koordinátát, pl. Waze, Sygic. Korábban fenn volt ez a Maps2Geo app is a Play áruházban, most nem érhető el. Ez az app (Send to Navigation) elérhető a Playben, de ez közel sem olyan stabil és jó, mint a másik. Én az elsőt használom.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz Lasersailing #167008 üzenetére
Nem pontosan értem, hogy mi a gondod. Újraindítás után egyszer feloldod a biztonságos mappa zárolását, utána kilépéskor lezárja. De ekkor már nincs kinn állandó értesítés, csak újraindítás után. Ha belépek ujjlenyomattal feloldom, és kb. ennyi. Nem túl bonyolult. Én használom a biztonságos mappát, több app is van benne. Kvázi egy másik telefonként használható, jó dolog.
-
DrKapocs
őstag
Clipt app (crossplatform, online vágólap) helyett tudnátok valamilyen alternatívát javasolni? Most jött az értesítés, hogy 2023.09.30-án bezárnak.
-
DrKapocs
őstag
válasz weiss #166894 üzenetére
Nálam a One Hand Operation+ egy balról jobbra suhintásra lezárja a képernyőt, jobbról balra képernyőképet csinál. De a lehetőségek száma széles körű, sok mást is tud az app. Root nem kell, Bixbyt sem kell egy sima lezárásba belekeverni. Évek óta nálam 100%-os az app.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz WhiteWalker #166791 üzenetére
Csak egyre ráböktem, kamerást nem szoktam nézni. Van Netflixünk, de nincs olyan, hogy a legjobb stream szolgáltatô. Mindegyiken van egy-egy jó film/sorozat. Így néha ránézek ilyen oldalakra.
-
DrKapocs
őstag
Nincs konkrét film, csak ilyen helyekről szoktam leszedni filmet. Letöltöm, kimásolom pendrájvra és megnézzük tv-n. Kb. ilyen oldalak szoktak lenni, mint itt. Köszönöm szépen, ha ránézel, hogy le lehet-e vele tölteni, illetve médialetöltő appokat is köszönettel fogadok.
Én egyébként erre a Kiwi böngészőt használom Cococut kiegészítővel. Szinte mindent letölt, de a tapasztalat az, hogy ezek a megoldások ideiglenesek.
-
DrKapocs
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz sopruk #166680 üzenetére
Én is itteni ajánlatra kezdtem el használni a Google Hitelesítő helyett az Aegist. 5 csillagos app, backup is készíthető vele (bár nekem 2 telefonom van, így nincs gond), szóval én nem verném 26 eFt-os költségbe magam emiatt. Hardveres hitelesítésre más, ingyenes megoldások is vannak, nem csak a Yubi. Jó lehet akár egy ujjlenyomat olvasó is a laptopra. De szoftveresen is vannak jó megoldások a kódolásra, pl. Veracrypt, ami Android alatt is játszik. Nyilván nem államtitok szintre, de nem kell egyből két Yubit venni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz Winnie The P #166665 üzenetére
Nem (bár nem próbáltam, de Mo-on nem működik). Indonéz régiókódos firmware van fenn a készüléken, így van gyári hívásrögzítőm. És lett Samsung Pay is.
-
DrKapocs
őstag
válasz Winnie The P #166658 üzenetére
Nem probléma. Be tudod állítani, hogy mivel történjen a fizetés.
-
DrKapocs
őstag
válasz Kenderice #166565 üzenetére
Ez valóban inkább a készülék topicjába való kérdés. Elég sok minden okozhatja ezt. Csak pár kérdés, amit érdemes lenne tisztázni:
- volt mostanában újraindítva a készülék?
- volt mostanában update?
- mennyi és milyen alkalmazás terheli a készüléket (Facebook, Messenger, Insta, stb), mi fut a háttérben?
- próbáltál gyári visszaállítást, romot újraflashelni?4 éves a készülék, de a tárcsázó megnyitásához ez valóban sok idő.
-
DrKapocs
őstag
Olcsó, kínaira gondoltam, a kb.10eft-os kategória mezőny egy tagjára. Többet nem nagyon szánnék rá. De azért tettem le róla, mert simán benne van a pakliban, hogy 1-2 év múlva már a Netflix app sem megy majd a tv-n. Ehhez pedig majd egy jobb box kellene, hogy ne csak SD minőség legyen.
-
DrKapocs
őstag
válasz WhiteWalker #166558 üzenetére
Nekem egyedül a tv az, ami kritikus youtube szempontjából. Okos, de nem elég okos, régebbi modell. Gondolkoztam, hogy veszek egy olcsó, kínai androidos tv boxot, amire felteszem a SmartTube-ot. Kizárólag erre kellett volna. De szerintem csak a bosszúság lett volna vele, így inkább a laptop+HDMI mellett döntöttem. Nem a legkényelmesebb, de megy a youtube a tv-n. Kicsit sajnálom rá a lapost, de ez van.
-
DrKapocs
őstag
válasz Viktor0610 #166555 üzenetére
Semmi gond. Amikor még meg lehetett volna csinálni, akkor sem csináltam meg. Egyrészt túlságosan féltettem volna a gmailem (esetleg a Google szabálysértés miatt letilt), másrészt nem is nagyon fért bele az értékrendembe ilyesmi. Nem álszentség, de ez valahogy nem tetszett.
-
DrKapocs
őstag
válasz Viktor0610 #166553 üzenetére
Nincs youtube prémiumom, de nem is ezért használok vpn-t. Newpipe Sponsorblockot használok, illetve Ymusic appot.
-
DrKapocs
őstag
válasz WhiteWalker #166551 üzenetére
Revoluttal biztosan nem megy, Curve-öt nem tudom.
-
DrKapocs
őstag
válasz WhiteWalker #166549 üzenetére
Olcsó youtube prémiumot már nem lehet venni török vagy indiai vpn-en keresztül, mert török vagy indiai kártya is kell hozzá: "This doesn’t work at all now. They detect billing addresses and they need to match the country of the card issuer. Tried a UK card with a Turkish and Indian address and it was a no go." Reddit
-
DrKapocs
őstag
válasz D1L1ZS #166543 üzenetére
Hát, nem tudom. Sokat olvastam mostanában a témában, mindenféle összehasonlítást, de ilyen noname VPN-t én nem próbálnék ki. Kb. mind ugyan azokat az ingyeneseket ajánlják, pl. Proton, privado, stb. De azt is hozzáteszik, inkább vásárolj fizetőst. Minden netes forgalmad átküldeni egy noname szerveren... kecskére káposztát eset. A Proton free szerintem nagyon jó, a tesztek szerint is.. Én 1 hónapot Proton prémiumban voltam. Jó, csak drága. Utána vettem Cyberghostot, 18 hónap 13 eFt volt. Nekem ennyit megért.
@WhiteWalker: Ugye nem Youtube prémiumhoz kell a török VPN? Ha ahhoz kellene, akkor ne törd magad, nem fog összejönni. A Google bezárta a kiskaput.
-
DrKapocs
őstag
válasz tomy86 #166291 üzenetére
Ki tudnád menteni nekem az apk-t? Apkmirror-on nincs fenn, kétes helyekről pedig nem szívesen szedném le. Nekem A52s van fenn, android 12-vel. Szerintem nálam is mennie kell, ha az A53-on megy.
Annyira utálom a Playt emiatt: "ez az alkalmazás nem áll rendelkezésre az eszközödön, mert az Android egy
korábbi verziójához készült.". Van olyan appom, amit Android 2.3 óta használok, hibátlanul. Persze már a Play áruházból nem tudnám letölteni.[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Mega.nz plugint tudtok esetleg Total Commanderhez vagy Solid Explorerhez?
-
DrKapocs
őstag
válasz Thunderzolee #166267 üzenetére
A kettő közül sajnos csak egyet választhatsz:
- Chrome kiegészítő nélkül vagy
- Kiwi böngésző kiegészítővel. -
DrKapocs
őstag
válasz AtHoS #166237 üzenetére
A Super Backup egy tetszőleges mappába menti a kimentett apk-t (de mást is tud, pl. híváslistát is próbáltam már), amit én újraflash előtt kimásolok egy pendrájvra. Az új, tiszta rendszerre visszamásolom az egész mappát, majd a Super Backupnak megadom az útvonalat. Innen már gyerekjáték, archiváltak visszaállítása. Kép 1. Így nem kell újra egyesével a Playről bogarászni az appokat; ráadásul pont ugyan azt a verziót kapom vissza, mint flash előtt (én nem szoktam minden appot frissíteni). Mivel az én készülékem nem rootolt, így a beállításokat nem tudom menteni.
De van lehetőség auto backupra is, pl. Drivera. Kép 2.
Most néztem, ilyen is van. Kép 3.
Jó kis app ez, nálam betonstabilan működött. Gondoltam már rá, hogy meg is érdemelné a fejlesztő azt a kb. 2 dollárt.
Egyébként ez is egy zseniális app. Ki lehet vele menteni az appok listáját, de nem apk-t ment, hanem egy linket, ahonnan a Playből le tudod tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz kaciokos #166231 üzenetére
A Total Commanderben hol található ez a funkció?
@Athos #166232:
Én a Super backupot amiatt szeretem mert új telefonra költözés vagy újraflash után egy kattintással az összes appot fel tudja telepíteni. Nem kell manuálisan 100 appot feltolni.Update: Háhh, most néztem. A Solid Explorerrel is ki lehet menteni az apk-t.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz zelos #166138 üzenetére
Ha esetleg valaki VPN-t keres, ami jó, stabil, (számomra elég) gyors és nem melegszik tőle a telefon, akkor ajánlanám a ProtonVPN-t. Nem vagyok tapasztalt a témában, de nyaralás alatt nem volt gondom vele. Előtte free volt, most 1 hónap prémiumra befizettem. Nagyon gondolkozok az 1 éven. Nem a legolcsóbb, de számomra tökéletesnek tűnt. Próbáltam a Privadovpn-t is, de mindkét A52s nagyon melegedett tőle.
-
DrKapocs
őstag
Tudja valaki, hogy a FairEmail Pro mennyibe kerül? Különböző értékeket és eltérő konstrukciókat találtam (lifetime, monthly sub). Nem tartom magam skótnak, hajlandó vagyok fizetni appokért, de havi (több eFt-os) díjat vagy kismillió forintot nem vagyok hajlandó fizetni email appért.
-
DrKapocs
őstag
válasz WhiteWalker #166016 üzenetére
Én ezt a verziót használom Gmailből, tökéletesen megy, jönnek-mennek a levelek. Gmail-t, Yahoo-t és céges outlookot kezel.
-
DrKapocs
őstag
válasz Viktor0610 #165997 üzenetére
Miért jobb a Fair/Aquamail a Gmailnél? Kerdezem ezt minden rosszindulat nélkül. A Gmailben egy csomó szűrőt készítettem, azok működnek bennünk?
-
DrKapocs
őstag
Tudnátok nekem olyan appot javasolni, ami képes 2 mappa tartalmának összehasonlítására (pl. egy telefonon lévő és egy pendrájvon lévő mappa) és szinkronba hozására? Kvázi mint windows alatt a Total Commander összehasonlítás funkciója. Android alatt sajnos a TC ezt nem tudja.
-
DrKapocs
őstag
Talán más is van, akit érint:
Egy régi verziós Brave böngészőt használtam, nem volt miért frissíteni. Ma feltűnt, hogy reklámok jelentek meg böngészés közben. Próbáltam a beállítások változtatását, clear cache, stb.
Egy dolog segített: a legújabb verzióra frissítés után egyből eltűntek a reklámok. Ezzel a dologgal egész könnyen rá lehetett venni az frissítésre. -
DrKapocs
őstag
válasz joelke HU #165891 üzenetére
Kipróbáltam, tényleg elég jól szkennel. Gyors, könnyen kezelhető. Amit tud, azt jó minőségben. Tetszik a könyv szkennelési képessége. Egy dolgot hiányolok: igazolványok szkennelési lehetősége. Az igazolvány mindkét oldalát rátenni egy A4-es oldalra, na ezt nem tudja.
-
-
DrKapocs
őstag
Nektek sikerült a Kiwi böngészőbe jelszavakat importálni? Ez alapján próbáltam, de nekem nem jelenik meg az import lehetősége.
-
DrKapocs
őstag
válasz Viktor0610 #165872 üzenetére
A CamScanner talán a legjobb, amit valaha használtam. Viszont iszonyat drága, ha jól tudom. A moddolt, tört verziók használata pedig nem egy életbiztosítás. Ha nem indiszkrét a kérdés, honnan és milyen verziót használsz?
Helyette áttértem az Adobe Scan-re. Nagyon sok appot próbáltam, talán ez ért a CamScan nyomába. Munkám miatt fontos lenne egy jó scanner app, de nem vagyok hajlandó kisebb vagyonokat fizetni érte.
-
DrKapocs
őstag
válasz ggeleven #165839 üzenetére
CocoCut, más extension nem hiányzik. Ha valami filmet szeretnék letölteni (waw, vidoza stb. jellegű oldalakról), akkor ezzel egész hatékonyan meg lehet tenni. Így nem kell a laptopot járatni érte. A letöltött filmet pedig meg tudom nézni a tv-n. Okos a tv-m, de annyira azért nem, hogy mindenféle online filmes stream oldallal boldoguljon.
-
DrKapocs
őstag
válasz this is life #165834 üzenetére
Egy-egy kivételével az összes megfelel az elvárásoknak.
Olyan nincs, ami az összeset, egyben tudja.Nézegettem, olvasgattam kicsit. Találtam egy megoldást arra, hogy a Kiwi böngésző könyvjelzőit szinkronizálni lehessen. Le kell tölteni egy kiegészítőt, a neve floccus. Ezzel lehet szinkronizálni a könyvjelzőket pl. Brave és Kiwi között. Van egy app is a Playen, de számomra az app felesleges, elég a kiegészítő. Azért megkínlódtam vele, mire működésre bírtam, de most már tökéletes.
Jah, és még egy feltétel:
- A mentett jelszavakat is szinkronizálja.[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Szerintem még a tökéletes böngésző várat magára. Legjobb tudomásom szerint nincs olyan böngésző, ami az alábbiak mindegyikét tudná:
- Elérhető Androidon és Windowson is.
- Tud eszközök közötti szinkronizációt
- Van benne reklámblokkoló
- Telepíthetők rá kiegészítők
- Gyors, nem igényel óriási erőforrást.Én ilyet még nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest