- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van egy MountManager alkalmazásom. Be van állítva a NAS -ra. Eddig minden droidommal működött. Aztán, KK óta ez elmúlt. Ne gondold, hogy csak nyafogok, de lusta vagyok utánanézni! Csak a Google találatok jelentős része zsákutca, mert a hsz. -ek vége az, hogy KK -től nem működik. Akartam linkelni a MountManagert, de már nincs a Playen. Érdekes, hogy a CIFS Manager sincs. Közben azért begyűjtögettem, amiket tudtam. Van már init.d scriptem, patchelt CIFS Managerem, master-mount shellparancsom, stb. Nekem fura, hogy az OS régebbi verziójában letöltöttem egy alkalmazást, bepötyögtem amit kért és működött. Az újabb, jobb, könnyebben kezelhető verzión meg init.d, meg patchelt alkalmazás? Nekem ez nem kerek. Elhiszem, hogy user error, csak akkor világosíts fel légyszi, hogy mit rontok el!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest