-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok tudnátok segíteni? Moto G
forumról copyztam be a commentem:Sziasztok.
Tudnátok olyan progit ajánlani ami #31# előtagot elmenti a telefon híváslistájába is? Feljebb írtam erről. Azért lenne ilyen fontos mert szerelő vagyok, ügyfelet hívom 1x hogy pár perc és vagyok.kapucsengőn nincs kint a neve, csak rá kellene nyomnom a számra, de nem tudok mert elküldi a számom, pedig elötte beirtam a #31#, ez igy rendkívül macerás , nálam van egy csomó cucc le kell tennem mindent hogy ismét megnézzem a számot a munkalapon.Re: Válasz adó:
Még mindig nem értem, minek elrejteni a számot. Én külön örülök neki, hogy tudom, jön végre az internetes csávó. Volt egy kis darabig gondom a nettel (modemcsere lett a vége), pár naponta jöttek, és jobb volt látni, hogy ki hív. Persze lehet, hogy nem mindenki ilyen, lehet, hogy Téged hívogatnának, de itt kis városban szerencsések a dolgozók, mert nem igazán rejtik a számukat.RE re
3x küldtem el a számom véletlen, az első hajnali 2 kor zaklatott részegen, a 2. Nyaralni voltam megállás nélkül hívogatott, semmi tapintat, 3.nem fogta fel hogy hétvége van és nem dolgozok.. Szóval borzalom....A kérdés adott kérlek segítésetek eddig egy Mérgezett almát ettem de öregecske volt 4 év után (3gs) jelenleg egy robots Moto G-t használok ami hardveres szempotból tökéletes számomra ezen az áron.
Kérlek ajánljatok egy appot hogy ne térjek vissza a vegetáriánus kosztra és egy kis vas is legyen a szervezetembe
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest