Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz werszomjas #41083 üzenetére

Kifejezetten erre való programot most hirtelen nem tudok. Egyrészről van egy Call Meter ami talán mellék funkcióként tudhat ilyet is. Tárcsázó is van, ami mutatja híváslistában a hívásidőket, de persze ott konkrétan nem lehet szűrni.
    Esetleg olyat tudok elképzelni, hogy SMS Backup+ -al szinkronizálod a hívás listádat Gmail-be, ott meg létrehozol neki egy szűrűt, aminek a feltételeibe megadod, hogy ha az üzenet szövege tartalmaz bizonyos számokat, akkor beteszi adott mappába. És úgy valamelyest már nyomon tudod követni.

(#41104) mcsm88
    Ha meg tol egy repülő módot, akkor az SMS-es aktiválásokat is fel lehet dugni. Szerintem 4.1-től (?) már bőven elég a gyári Android Eszközkelező, amire most már ugye webes felületen is be tudsz jelentkezni lekérni az aktuális helyzeted, a Google meg úgyis log-olja naphosszatt a pozíciódat, amit szintén meg tudsz nézni visszamenőleg a google+ profilod-ban. Ennél többet foglalkozni a témával szerintem felesleges, úgy sincs minden eshetőségre felkészült app.

(#41123) Somatom
    Én ezt a kis butácska programot csináltam régebben az App Factory-val. Működött rendesen, meg nem is volt nehéz, kivéve az engedélyek állítgatását, azzal megszenvedtem rendesen.

(#41129) zhata
    Szerintem biztos nem raknám fel egyiket se a nevük alapján.

(#41139) air
    Kivéve hogy nem minden rendszerprogramot enged azért letiltani a Droid.

Új hozzászólás Aktív témák