-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
válasz S e t h #41194 üzenetére
Cubby-t használom, mert PC-n én választhatom ki melyik könyvtárat akarom szinkronizálni, ez az egyik legfontosabb tulajdonság. A Sugarsync pedig a régieknek is fizetős lett, nekem küldték az email-t, hogy már csak X napom van hátra, na utána váltottam.
Van mellette Skydrive is a WP-s telefon miatt.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz S e t h #41194 üzenetére
A Dropboxot és a Drive-ot használom. Az egyszerű megoldások híveként azt mondom, hogy ha valamelyik betelne, akkor egyszerűen csak használnám a többi Gmail címemhez tartozó Drive-ot, illetve regisztrálnék egy újabb Dropbox fiókot ezekkel az email címekkel.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
volvoguy
addikt
Üdv! A hivatalos Facebook appot nem akarom telepíteni, jó a böngészős is, de azzal meg nem tudom semmi sem megosztani (képek, youtube stb.) Van vmi app, ami jó ilyen megosztásra szerintetek?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
ctibor
senior tag
Mindenkinek köszönöm a tippeket képernyő ki-be-kapcsoló app ügyben, sorra kipróbálom őket.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
S e t h
nagyúr
Vitaindítónak, vagy éppen a tapasztalatok megosztása céljából, ki melyiket használja, melyiket javasolja, avagy nem javasolja, előnyök, hátrányok.Érdekel, mert kezdem én is kinőni a "felhőmet".
Főleg a mega érdekelne, ha vki használja.
felhők[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
7Sony7
addikt
válasz LordRajZoL #41192 üzenetére
Tényleg jó sok van, csak nem tudtam hogyan keressem. Köszönöm!
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz atillaahun #41190 üzenetére
Ja, úgy gondoltam, hogy nekem jelentse.
-
7Sony7
addikt
válasz LordRajZoL #41186 üzenetére
Köszönöm.
handrash: Persze, a végén még elvisznek.Más:Telóra valami progi, ami 15 percenként jelenti neten keresztül a teló pozícióját, és nem gps, hanem cellainfot használ. Ilyen van?
Nyugi, csak családi megfigyelés.
-
kovisoft
őstag
válasz ctibor #41170 üzenetére
Én a Proximity Tool Extension-t használom. Állítólag nem működik mindenkinél, de nálam tökéletes. Alig fogyaszt valamit, mivel a telómon a közelségérzékelőnek alacsony a fogyasztása. Lockscreen nélkül használom. Ha letakarom az érzékelőt, akkor kikapcsolja a képernyőt, ha megszűnik a takarás, akkor felébreszti. Be van állítva az automata képernyőkikapcsolás is, tehát ha csak úgy elhúzom a kezem a szenzor előtt, akkor ugyan felébred a teló, de aztán egy idő után megint kikapcsol.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Teamwiever helyett keresnék valamit: 3g vel is működjöm, de ami fontosabb, hogy a pc-n ne jelenjen meg semmi infó, mikor használom. Vagy a Teamwiever csatlakozási infopaneljét hogy lehet, hogy ne jöjjön be?
-
LonGleY
veterán
válasz petipetya #41180 üzenetére
Az átfedés ellenére sok ottani diskurzus nem illene ide (programozás, technikai problémák, memóriakártya-kezelés stb.). Szerintem így is túlzottan halmozott ez a topik... ez a minimum, amire szétválasztás szinten szükség van. Ami problémásabb, hogy hiába van jópár programnak külön topikja, sokan ezek kapcsán is ide írnak (amit meg tudok érteni, azokat nekem sem lenne kedvem követni). Így viszont hiányzik a címkézési lehetőség, amivel rendesen követhetők lennének a hozzászólások / altémakörök.
[ Szerkesztve ]
-
-
air
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz olivera88 #41166 üzenetére
Ne viccelj már... Elhajtod szegényt egy halott topicba, ahol 2011-ben volt utoljára hozzászólás. Azt lehet is zárni, semmi értelme szétszedni ezeket a dolgokat.
ArmanD. kérdezz nyugodtan bármit.
Frissítést: szimplán csak szarul lett belinkelve a topic, mivel egy 2011-es hsz-t mutatott legújabbnak.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
Hmm.. Ez érdekes. Az E-Robotnak külön lehet megadni az "alkalmazás elindult" és az "alkalmazás fókuszban" eseményt. Persze, egyszerűbb lenne magában az indított alkalmazásban definiálni a "profilt", csak akkor nem lenne univerzális. Tudom, hogy "Tasker topik", csak azért bátorkodtam itt kifejteni, mert itt nem a Tasker a lényeg, hanem egy Androidos készüléken, külső beviteli eszközről indítható, bármilyen művelet.
-
törölt tag
válasz ctibor #41170 üzenetére
Én használok hasonló megoldást, a Proximity Screen Off Pro -t, de nem biztos, hogy ez jó lenne Neked. Én útálom a képernyőzárat, enélkül viszont előfordulhat nem szándékos aktiválás. Ha kikapcsol(om) a kijelző(t), akkor késleltetéssel élesedik a program, ami felülbírálja a hardvergombokat. Egy gomb benyomásakor ellenőrzi a távolságot és ha közelt érzékel, akkor nem engedi éledni a kijelzőt. De csak a szenzor önmagában ehhez nem elég, kell a gombnyomás is. Ha kicsit belegondolsz, nem olyan egyszerű ez. A telónak valamilyen módon érzékelnie kell a nyitást/csukást. Ez megoldható a fényérzékelővel, vagy a közelségérzékelővel. De más input nélkül ez csak úgy lehet, ha ezek az érzékelők folyamatosan "figyelik" az állapotot. Ez viszont fokozott energiafelhasználással jár. Ezen kívül meg kell különböztetni a becsukott állapotot attól, hogy használat közben, csak véletlenül elvitted a kezed a szenzor fölött. Különben állandóan "rád csukja" a kijelzőt. Továbbá hívásnál sem mindegy, hogy mit csinál, amikor a füledhez tartod a szenzort.
Láttam olyan megoldást, hogy a rácsukódó lapon volt egy "ablak" és becsukott állapot esetén az ablak alá eső kijelzőfelületen jelentek meg az infók és ezen keresztül lehetett hívást is fogadni. Így ritkábban kell nyitni, akkor meg lehet gombot használni a kijelzőhöz. -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz #79335424 #41169 üzenetére
Tehát például az F1 lenyomására elindul ez az alkalmazás, majd ezt egy másik profil érzékeli és az csinálja a többit? Ennek amúgy mi értelme? Amúgy simán kezdhetsz profilt azzal, hogy melyik alkalmazást figyeled. De mindjárt kipróbálom, bár én nem EKH-val.
Egyébként meg: Tasker topic
[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
Eddig kétszer érdeklődtem ebben a topikban, de minden válasz nélkül...
Megpróbálom másként feltenni a kérdést:
1. Használ-e valaki arra külön segédprogramot, hogy a telefontokot a kijelzőre ráhajtva (vagy a készüléket zsebre dugva) a kijelző automatikusan kikapcsoljon, a napvilágon pedig ismét bekapcsoljon?
2. Ha igen, melyiket?
3. Ha esetleg már többet kipróbált, saját tapasztalat szerint melyik fogyasztotta a legkevesebb plusz áramot?
Köszönöm előre is és BUÉK!
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
törölt tag
Nem tudom, "Taskerül" hogy hívják az "alkalmazás elindult" eseményt. E-Robotban ez egy parancs (Taskerben ezt hívják profilnak) kiváltó eseménye lenne, aminek bekövetkezéséhez bármilyen művelet rendelhető. Tehát az tulképp mindegy, hogy maga az alkalmazás "mit csinál". Lehetőleg minél kevesebb vizet zavarjon és magától álljon le. A lényeg, hogy az "alkalmazás elindult" eseményt az automatizáló érzékelje. Remélem, sikerült érthetően zagyválnom! Ennek a project -nek nincs köze külső alkalmazás közvetlen indításához, az egy másik story.
-
dokee78
félisten
Rss olvasó alternatívákat várok.
Legyen legalább 4x4-es widgete is.
Magyar nyelv előny.
Greadert most próbáltam,nem tetszik.
Flip bordó sem jött be.
Feedly Taptu?
Ezek tudnak magyarul? -
törölt tag
válasz atillaahun #41163 üzenetére
Az EKH tulképp egy input method, egy olyan billentyűzet alkalmazás, aminek nincs megjelenő beviteli felülete. A háttérben egy híd a rendszer és egy külső bill. között, ami a gombok remapolásával lehetővé teszi pl. a Magyar kiosztású bill. -eken az ékezetes karakterek helyes kezelését. Manuális átprogramozásra is van lehetőség és az alkalmazáslistából is tud programot indítani. De hiába csak magamnak kell, ha csak egy profilt készítek, akkor az nem fog megjelenni az alkalmazáslistában, így nem tudok hozzá EKH -ban gombot/kombinációt rendelni. Ezért kell még magamnak is alkalmazásként telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy itt az androiddal kapcsolatosan is lehet kérdést feltenni vagy csak az alkalmazásokkal?
Öreg vagyok már bohócnak!
-
atillaahun
veterán
válasz #79335424 #41161 üzenetére
Nem tudom erre gondolsz-e, de ha magadnak csinálsz programot Tasker-rel, azt sima profilnak hívják, és fut a háttérben szolgáltatásként.
Ha közzé akarod tenni, akkor felteszed az App Factory kieg-et, ami nagyjából egy kattintással apk-t csinál bármelyik profilodból, amit aztán bárki felrakhat, és elfut önállóan."De app inventorban nem találtam olyan opciót, hogy ne jelenítsen meg semmilyen ablakot."
Milyen ablakot? -
törölt tag
válasz atillaahun #41148 üzenetére
Köszönöm és Neked is Bozek!
Most nincs konkrét feladat, csak az ilyen apró, kis finomságok érdekelnek, amiken csúnyán el tud hasalni egy ilyen egyszerűnek látszó dolog. Nem jó az angolom, de ha jól értettem, akkor más azonosítást kell alkalmazni, ha csak magadnak csinálsz egy programot és mást, ha közzé is akarod tenni. Én egy placebo alkalmazást próbáltam összehozni. Tudom, hogy ez furán hangzik, de az kellett volna, hogy induljon el, de ne jelenjen meg és ne csináljon "semmit", majd pár másodperc után álljon le. Végül app inventorban szerencsétlenkedtem össze egyet, amit 12 néven mentettem. Ezek indítását lehet External Keyboard Helperben az F1-F12 billentyűkhöz rendelni, amiket az automatizáló eseményként érzékel. Ezáltal nem csak az Android alapműveleteihez lehet billentyűt rendelni, hanem bármilyen művelethez. De app inventorban nem találtam olyan opciót, hogy ne jelenítsen meg semmilyen ablakot. -
Bozek
nagyúr
válasz fatal` #41152 üzenetére
Te kérdezted, hogy mi az, amit Automagic-ben nem lehet megcsinálni, míg Tasker-ben igen. Viszont a válaszaidból annyi jön le, hogy amiket Te használsz, azokat mind a kettő tudja. Így pedig nem épp célszerű kijelenteni, hogy az is megfelel a célnak.
Amúgy meg az egyszerűsége is megkérdőjelezhető, mert a változó darabokra szedése csak a "List split(String s, String pattern)" paranccsal lehet. Ez egyszerű? Jó, igaz, hogy csak be kell írni, de azért Tasker-ben ez átláthatóbban meg van oldva.
-
ux1
addikt
És ezalatt van a dalvik. A /data a rom egy a rendszer által írható partíció. A /system csak olvasható. (alapból) Nos Oda Ti nem mozgattok semmit.
Hopsz... Nem neked szántam air.
Attila meg szépen összefoglalta a process prioritásokat.
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
air
nagyúr
válasz atillaahun #41155 üzenetére
Pont most akartam írni, hogy ezt a szösszenetet az Androidot használók 95% nem fogja érteni, és tessék pont jön rá a megfelelő kérdés.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
atillaahun
veterán
válasz 7Sony7 #41156 üzenetére
A monitorozónak. A rendszer sunnyog keményen, csak a szolgáltatásokat mutatja a Futó alatt, az ún. (csak) háttérfolyamatokat nem. Kb. ez is annyit ér mint az akkustatisztika.
(#41158) air
Gondoltam rá hogy csinálok belőle egy kicsit összeszedettebb, átfogóbb cikket, csak először meg akartam mutatni, hogy nincsenek-e benne túl nagy baromságok. A témában még angolul is alig olvasni értelmes írásokat.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #41153 üzenetére
Bocs, elbasztam a linket elsőre.
-
atillaahun
veterán
Most példát nem fogok tudni mondani, mert már én is alaposan kirámoltam a system-et, de emlékszem, hogy volt több alkatrész is amiket nem engedett bántani, pedig simán gurul nélkülük a droid. Ezért is folyamodtam a végleges megoldáshoz.
Más.
ITT meg egy kis Android memória-kezelés olvasható akit érdekel a téma, vagy jobban tudja és kitöltené a lyukakat.
Alias mi fut a háttérben meg mi nem, és mért jó/rossz ez.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Nem tudom, nem használok kiegészítő alkalmazásokat, mert nem automatizálok minden szart, csak rendszerfolyamatot, azt meg tudja alapból és átlátható formában rakja elém, hogy mikor mi történik, nem 3 lista között kell bogarászni.
Nem azt mondom, hogy jobb, mint a Tasker, csak sokkal kevésbé bonyolult és a legtöbb embernek megfelel. Persze, ha valaki már megvette a Taskert és használja, akkor felesleges az AutoMagic, a tasker ráadásul olcsóbb is, csak szerintem feleslegesen túl van bonyolítva.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz fatal` #41145 üzenetére
Jó, ez okés. De azért ott szenvedni kellene a lista sorba állításával, a Tasker meg alapból tudja. Először, amíg nem tudta, néha olyankor is jelezte az eredmény változását, amikor nem történt semmi, csak a sorrend cserélődött meg.
Amúgy akkor még egy kérdés: mennyire vannak az Automagic-hez kiegészítő alkalmazások? Mert azért Tasker-hez van elég sok, én például az AutoNotification-t is használom. Bár most V-re várom a 4.3-at, mivel az értesítés elkapása nem megy 4.1.2 alatt.(#41147) air: Soha nem volt vele bajom, pedig általában oda raktam TB-vel. Mi gond lenne vele?
-
air
nagyúr
válasz atillaahun #41148 üzenetére
"Kivéve hogy nem minden rendszerprogramot enged azért letiltani a Droid."
Biztosan nem véletlenül. Mondjuk ha ezekből letöröl valamit, az befolyással lehet a rendszer működésére is. Gondolom. Valószínűleg ezért nem engedi tiltani a rendszer.
-
atillaahun
veterán
válasz werszomjas #41083 üzenetére
Kifejezetten erre való programot most hirtelen nem tudok. Egyrészről van egy Call Meter ami talán mellék funkcióként tudhat ilyet is. Tárcsázó is van, ami mutatja híváslistában a hívásidőket, de persze ott konkrétan nem lehet szűrni.
Esetleg olyat tudok elképzelni, hogy SMS Backup+ -al szinkronizálod a hívás listádat Gmail-be, ott meg létrehozol neki egy szűrűt, aminek a feltételeibe megadod, hogy ha az üzenet szövege tartalmaz bizonyos számokat, akkor beteszi adott mappába. És úgy valamelyest már nyomon tudod követni.(#41104) mcsm88
Ha meg tol egy repülő módot, akkor az SMS-es aktiválásokat is fel lehet dugni. Szerintem 4.1-től (?) már bőven elég a gyári Android Eszközkelező, amire most már ugye webes felületen is be tudsz jelentkezni lekérni az aktuális helyzeted, a Google meg úgyis log-olja naphosszatt a pozíciódat, amit szintén meg tudsz nézni visszamenőleg a google+ profilod-ban. Ennél többet foglalkozni a témával szerintem felesleges, úgy sincs minden eshetőségre felkészült app.(#41123) Somatom
Én ezt a kis butácska programot csináltam régebben az App Factory-val. Működött rendesen, meg nem is volt nehéz, kivéve az engedélyek állítgatását, azzal megszenvedtem rendesen.(#41129) zhata
Szerintem biztos nem raknám fel egyiket se a nevük alapján.(#41139) air
Kivéve hogy nem minden rendszerprogramot enged azért letiltani a Droid. -
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Egyre többször játszok a telefonomon, viszont sajnos nem ismerek annyi játékot.Igazából csak a temple run 2, angry birds, és a szókereső az amit rendszeresen használok.
Tudnátok ajánlani 1-2-t ami jó kis időtöltés lehet?
előre is kösziSziasztok!
-
Bozek
nagyúr
válasz fatal` #41091 üzenetére
Akkor csinálj Automagic-ben egy olyant, hogy egy megadott weboldalt (m.onlajnok.com) percenként letölt és kiszedi belőle az eredményeket. Ha változás van, akkor egy felugró ablakban (ami mindig legfelül van) ezt jelzi is rezgés kíséretében. Fontos tudni, hogy az oldalon néha ugrálnak a meccsek, szóval nem mindig ugyanabban a sorrendben vannak egymás után.
Esetleg még csinálhatsz belőle alkalmazást is, amit akkor is lehet futtatni, ha nincs fent az Automagic.(#41123) Somatom: Milyen külső alkalmazást akarsz használni vele? Kipróbálom, ha leírod. Csinálok egy APK-t az App Factory-val, aztán feldobom valahová.
(#41133) air: Mondjuk TB-vel be lehet rakni oda olyan alkalmazásokat, amiket akarok, így azt a helyet is ki tudom használni. Vagy a dalvik-ot helyezem át.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Ami nem hajlandó SD re települni, pl Dropbox, vagy launcher. Pedig csak annyi belső memoriám volt. Telefon is szépen begyorsult tőle és a böngészőt se zárja be a rendszer most.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
air
nagyúr
válasz olivera88 #41137 üzenetére
"Így több hely lesz a hasznos appoknak. Igy legalább most van majd 60 mb helyem a 20-25mb helyett."
A system partíción csak 25MB helyed volt? Az kizárt. És milyen appokat telepítesz oda?(#41138) EmberXY
Ha csak letiltod, akkor sem jelenik meg az appdrawerben. De van olyan launcher, amivel szintén lehet rejteni alkalmazásokat. A system partícióról való törléssel nem értek el semmit.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Hogy hogy minek? Én is töröltem egy csomó dolgot amit nem kellet, Google + Touchpalt stb.. Így több hely lesz a hasznos appoknak. Igy legalább most van majd 60 mb helyem a 20-25mb helyett.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
-
KISDUCK
addikt
Most találtam meg play-en gyermek korom egyik kedvenc játékát: Tyrian. Amint megláttam, majdhogynem könnyeztem. Xperia mini pro-m van és a billentyűzet támogatás tökéletes. Csak ajánlani tudom.
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Milyen alkalmazással lehet eltávolítani a gyári felesleges appokat (pl: hindi, koreai, HP nyomtatási segédlet, iWinn stb.) úgy, hogy ne hagyjon szemetet maga után? Rootolt stock 4.4.2 Nexus 4-en.
-
zhata
senior tag
Szerintetek a Comodo mobile security és a Comodo battery
saver párosítás ok?
Van valakinek tapasztalata külön-külön velük? Vagy együtt? -
albinolynx
őstag
válasz Pikkolo^^ #41107 üzenetére
Nekem ez vált be: [link]
Nagyon sokáig cool readert használtam, de ha jó a megfigyelésem, JB-re váltások után nálam megbolondult.
Minden könyvem .mobi kiterjesztéssel van. Azt vettem észre, hogy átlagosan 10-12 oldal olvasása után egyszerűen FC-zett a program. Telefonon, tableten egyaránt.Lehetséges, hogy a .mobi kavar be, nem tudom. Lustaság folyományaként inkább programot váltottam, mint bedobtam volna a calibre-be konvertálni a könyveket (mondjuk .epub-ba).
Pedig szerettem, mert ha a memóriakártyán nem takarítottam, akkor ROM csere után is tudta, hogy melyik könyvet hol hagytam abba és nem kellett külön beállítani újra mindent.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
wardemi
senior tag
Üdv!
IMO alternatívát keresek, esetleg valami ami tényleg jó és használható? Elvárás fb,google fiókot minimum tudja kezelni, mindig legyen bejelentkezve és aktív cseten ha én külön nem állítom le. Ingyenes megoldásokat preferálom de ha fizetős és megéri az sem gond (esetleg linux[ubuntu] cliense is lehet). IM+- néztem anno nem nagyon jött be egyfolytában ledobált stb, az imo meg mostani frissítésével meg össze vissza bugol pedig majd egy éve használom.
Köszönet
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
törölt tag
Én nem használok Taskert, de szívesen olvasnék erről az App Factory -ról, mert az ötlet remek, csak nem tudom, hogy mit mutat a gyakorlat. Az alap dokumentációt elolvastam, de inkább a tapasztalatok érdekelnének, mert ez a lehetőség egy csomó kérdést felvet. Mi működik, mi nem? Lehet -e használni úgy, hogy külső alkalmazás is szerepel a képben, ami mondjuk a másik készülékre is telepítve van?
-
olivera88
veterán
válasz Illusion1010 #41115 üzenetére
Köszi.
Nálunk nem lehet a Playről vásárolni , ezért nem is mutatja a Play a fizetős appokat.DM43 Nem figyeltem, azt hittem ez az.
-
petipetya
nagyúr
A Google Play Könyveket tudom ajánlani. Azelőtt a Cool Readert használtam, viszont az utóbbi 2-3 hónapban átszoktam a guglisra. Egyrészt hajtott a kíváncsiság, másrészt győzött az online szinkronizálás előnye.
Kicsit gyors egymásutánban jött ki a 4.4->4.4.1->4.4.2 gyári Android frissítés. Mindegyiket ki akartam próbálni, és ilyenkor mindig csinálok egy teljes gyári beállítások visszaállítását (nem szeretem a mentéseket, mert így tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés). A lényeg hogy unalmas lett volna mindig beállítani és ugyanott megnyitni az éppen olvasott könyvet, így esett a választás a Google Play Könyvekre.
Az összes könyv ugyanott folytatódik, ahol abbahagytam. Emellett nincs túlbonyolítva a beállítások tekintetében.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
olivera88
veterán
válasz forintuser #41112 üzenetére
Ez az nem?[link]
-
olivera88
veterán
Telepítettem ezt a Taskert de nincs az ikonja az appdrawerben. Akkor hogy lehet használni??
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Köszönöm, megnéztem őket.
-
tomy86
addikt
Nem mondom, hogy éjjel-nappal ebookot olvasok, de nekem ezek váltak be: Cool Reader, Moon+ Reader
-
Pikkolo^^
addikt
Melyik eBook olvasót ajánljátok? Millió féle van, de nem szeretném egyesével kipróbálni.
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki használja a Cerberust, akkor segítsen nekem.
Az a problémám, hogy ha lekérem a hely előzményeket, akkor egy üres google maps térképet mutat, amin semmi előzmény sincs, pedig be van benne állítva, a hely előzmények mentése, van adminisztrátori jog, és a supersu is engedélyezte. Google helyszolgáltatások is engedélyezve vannak.
Ha csak követést kérek, akkor megtalálja, úgyhogy nem azzal van a baj, hogy maga a program nem működne.Más: sms-el próbáltam meghatározni a helyet, ez ment is, dehogy lehet bekapcsolni távolról a wifit/mobilnetet, hogy folyamatosan menjen? Mert ha mondjuk a tolvaj kikapcsolja az adatforgalmat, akkor lőttek a nyomkövetésnek.
#41103 elisha
Ilyen egyszerű dolgokra a quickpick teljesen jó, ráadásul az a legjobb képnézegető app, én a gyári albumot rögtön arra cserélem.[ Szerkesztve ]
-
elisha
tag
Sziasztok! Olyan egyszerű képszerkesztő programot keresek, ami tud átméretezni és kivágni, crop végülis. Mást nem kell tudnia, de ezt a kettőt jó minőségben tegye. Tud valaki segíteni? Köszi szépen :-)
Túlterhelt a szerver...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest