Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
A "galéria" helyettesítésére keresek olyan képnézegető software-t, amiben manuálisan lehet állítani az orientációs elfordítást (függetlenül attól, hogy az automata forgatás be van e kapcsolva, vagy hogy döntögetem-e a telefont vagy nem.) Jelenleg ez, a galérián keresztül (vagy az ES képnézegetőjével) csak a képek forgatásával lehettséges.
free your mind
-
artiny
őstag
Létezik olyan program amivel valamennyit tudok javítani az akkumulátor időn? (4.1.1 Androidom van)
Melyik program ami tudja csokkenteni, pl visszaveszi a proci Hz,vagy mas modon...
-
darvinya
titán
válasz snowdog #33092 üzenetére
Idézet:
Ahhoz, hogy elérd a PC-ről az SD-kártyád, a telón futtathatsz FTP szervert. Van olyan fájlböngésző, amelyik ezt tudja.Telóról a PC cuccok eléréséhez a legjobb mód talán a windows fájlmegosztás használata, ezt szinte bármelyik telós fájlböngésződ kezeli (SMB), pl. ES, TC vagy Solid Explorer.
Pl: TC+plugin kétirányú lehet, ha úgy van beállítva
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
LonGleY
veterán
válasz Teasüti #33088 üzenetére
Ahhoz, hogy elérd a PC-ről az SD-kártyád, a telón futtathatsz FTP szervert. Van olyan fájlböngésző, amelyik ezt tudja.
Telóról a PC cuccok eléréséhez a legjobb mód talán a windows fájlmegosztás használata, ezt szinte bármelyik telós fájlböngésződ kezeli (SMB), pl. ES, TC vagy Solid Explorer.
Rendes szinkronizáláshoz ott van a még teszfázisban lévő, de amúgy jól működő BitTorrent Sync, ami a gép és teló között kiválasztott mappákat boronálja egybe felhő nélkül. AirDroid helyett többeknél ez a nyerő, én is inkább ehhez nyúlok.
Ha meg felhő: a Dropbox ígérte, hogy teljes mappák is rendedsen szinkelhetők lesznek, de szimpla fájlokat már most is ki tudsz választani (kedvencnek jelölés). A Drive-al nem tudom mi a helyzet jelenleg. Némi erőforrást azért ezek igényelnek.
Ennyit a wireless megoldásokról. Viszont ha már kábelt csatlakoztatsz, adott a storage mód.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Mi a legjobb és "legtranszparensebb" módja fájlok szinkronizálásának a PC és az SD kártya között?
Esetleg az is jó lehet, ha az SD kártyáról tudnék megnyitni egy fájlt szerkesztésre és oda is menteném el, de mindezt a telefon PC-hez való Mass Storage csatlakoztatása nélkül. Vagyis on-the-fly megoldás kellene.Jelenleg Airdroid-dal szenvedek, hogy ne kelljen leválasztani az SD kártyát, de elég nyögvenyelős megoldás...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
válasz #45553408 #33085 üzenetére
Válogassál
Full Screen Caller ID-t hazsnáltam, ha nem teszel be senkinek képet, akkor csak ennyit csinál.
De nagyon sok app tudja ezt.[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
MODERÁTOR
-
lupus1337
csendes tag
Egy új android felhasználónak mik a musthave appok?
(htc one telóm van) -
papp053
tag
Sziasztok
Rootolni szeretnek egy eleg ismeretlen tablatet (woxter tablet pc 50bl) Es mentest csinalni az oprendszerrol... uj rom is jol jonne...
Valaki estleg nem tudja hogyan lehetne? -
Jarod1
veterán
Samu galaxy gear okosorát lehet màr kapni vhol?
-
dokee78
félisten
Olyan foci alkalmazást keresek,amelyik az európai ligákat és magyar ligát is tartalmazza.
És eldöcög 32kb/s-re lassított mobilnettel is.
Nem gond az sem,ha tud magyarul. -
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #33058 üzenetére
Köszönöm szépen!
Szuper app!! -
LonGleY
veterán
válasz Karima #33065 üzenetére
Külön csak az értesítések időzített halkítására nem tudok megoldást. A csengetési hangerő viszont kényelmesen időzíthető. Leírom, hogy én miket használok, hátha más is hasznukat látja...
Az egyik a Shush!, ami annyit csinál, hogy ha leveszed a csengés hangerejét rezgésre vagy némára, automatikusan felbukkan egy kis tárcsa, amin egy mozdulattal beállíthatod, hogy mennyi idő múlva, és milyen hangerőre állítsa vissza a csörgést. Beállításkor berak egy notification ikont, így nem lövi le a rendszer, megbízhatóan visszaállítja a hangerőt. 1-2 megát eszik.
Emellett a Slider Widget-et használom, amivel kellemes felületen, gyorsan állíthatók az értesítés / multimédia / alarm / system hangok és a fényerő (nem muszáj minden ikont kirakni). Így összesen 2-3 kattintásból megvan, amit szeretnél. Mindkét progi minimál fogyasztású és ingyenesen elérhető.
Amit nagyon hiányolok, az a whitelist a Shush!-ból, hogy meg tudjak adni olyan kontaktokat, akik lenémítás alatt is csörgethetnek. Erre tlaáltam már más programot, amiben működött, de maga az app csapnivaló volt.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz jonnyjoker01 #33064 üzenetére
Akkor az egész jó.
-
Karima
őstag
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan appot, amivel be tudom állítani, hogy egy bizonyos időszakban (pl este 10től reggel 7ig) néma legyen a telefon, vagy csak mondjuk a hívásokat halljam, az összes többit (sms, email, stb jelzést) lenémítsa? Előre is köszi
-
jonnyjoker01
veterán
válasz LonGleY #33060 üzenetére
5-ös rarokat kezel, jelszavasakat is kibont, 7zip megy neki, viszont a deflate64-es zipeket nem tudom.
ZArchiver - program to manage archives (archive manager). The program has a simple and functional interface.
ZArchiver lets you:
* Create following archive types: 7z (7zip), zip, bzip2 (bz2), gzip (gz), XZ, tar;
* Decompress archive types: 7z (7zip), zip, rar, bzip2, gzip, XZ, iso, tar, arj, cab, lzh, lha, lzma, xar, tgz, tbz, Z, deb, rpm, zipx, mtz;
* View archive contents: 7z (7zip), zip, rar, bzip2, gzip, XZ, iso, tar, arj, cab, lzh, lha, lzma, xar, tgz, tbz, Z, deb, rpm, zipx, mtz;
* Create and decompress password-protected archives;
* Edit archive: add/remove files to/from the archive (zip, 7zip, tar, apk, mtz);
* Create and decompress multi-part archives: 7z, rar(decompress only);
* Partial archive decompression;
* Open compressed files;
* Open an archive file from mail application.[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
törölt tag
Valaki tud segíteni? Létrehoztam egy Gmail fiókot a telóval de már nem kell hogy tudom törölni? Azóta mintha nem szinkronizál az eredeti Google fiók telefonkönyve. 2.3.6
-
punky10
addikt
válasz Cyborg #33059 üzenetére
Akkor az egy dolog,hogy a Play szerint fell van telepítve az exDialer,de nem azt használod.A Play-en keresztül töröld,majd telepítsd újra.. Az exDialer ugyanis magyar nyelvű,így nem contact-t kéne írnia.
Nekem van gyári telefonkönyv és hivás appom,de azok le vannak tiltva,az exDialert használom.Probblémamentes.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
LonGleY
veterán
válasz jonnyjoker01 #33058 üzenetére
Az 5-ös rar-ok kezelése, a jelszavas állományok bontogatása, a 7z-k kipakolása és a Deflate64-es zip-ekkel való zsonglőrködés megy neki?
-
Cyborg
őstag
válasz punky10 #33044 üzenetére
Igen ám, ezt én is meg tudnám csinálni, de Nekem nincs olyan a menüben, h exdialer, csak adott a telefon, és a kontaktok opció, abban pedig semmit nem tudok állítani, gondolom a gyári Huawei android miatt van, vagy mittomén. A playen viszont írja, hogy fent van a telón. Van egy olyan sejtésem, hogy nem tudok mit csinálni vele.
...másik kérdés, itt is felteszem, hátha tud segíteni valaki.
[link]
Ez jó lenne, mert imádtam ezt a rendszert, hogy egy oldalon van a tárcsázó,a híváslista, a kontaktok, és a kedvencek is.Köszi
-
LonGleY
veterán
válasz Bone123 #33055 üzenetére
Bookmark(s) widget-re érdemes keresni a Play-en (ha eddig nem tetted volna), azonkívül ott van az Android Pro Widgets, ami támogat pár böngészőt (pl. Chrome), de ha más nem, akkor bevethető jegyzetelő is. Mondjuk olyan, aminél a link kattintható widgetből (a Keep nem ilyen).
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ajánljatok kérlek egy egész home képernyős bookmarks/kedvencek widgetet! Android 4.3
-
törölt tag
Tudtok ajánlani valami nagyon szuper, gyors tömörítő/kicsomagoló programot?
-
McReay
aktív tag
-
varmi2
nagyúr
Egy full hd felbontású tablethez, mi a legjobb böngésző? Most a gyári használom, mi a jobb annál?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
dauphin
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb app arra, amellyel ellenőrizni tudom az appok működését (pl. hányszor ébresztik a telefont, mekkora az energiaéhségük, stb), és amit jószívvel ajánlanátok. Köszönöm szépen.
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
xSide
őstag
válasz jonnyjoker01 #33047 üzenetére
Az észrevételeket és kérdéseket ott hagyjatok, hogy ez a topik ne legyen tele off-olva!
-
xSide
őstag
Az általam módosított Smart Keyboard Trial verzió kipróbálható mindenki számára, részletek a frissített logout-os írásomban!
Megj.: link az aláírásomban vagy az avatar alatti blog alatt...
-
punky10
addikt
válasz Cyborg #33037 üzenetére
A témát letöltöd,majd az exDialerben beáloitás,azon belül téma.Ekkor megmutatja az eddig feltelepített témákat,itt ráböksz valamelyikre,és vagy beáloitod fő témának,vagy beállitod,hogy mettől legyen aktiv(exDialer ficsőr:lehet időzített témaváltást beállitani)
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Tud valaki jó androidos nyelvtanuló programot? Főleg német érdekelne.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Probert75
addikt
Szóval semmilyen célt nem szolgál. Akkor én leveszem, mert nem vagyok színvak.
Nekem 4 profil van: a zöld a Nappali, a kék az Esti, a lila az Éjszakai és a piros a Néma.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
Probert75
addikt
Aki Llamat használ, meg tudná nekem mondani, hogy a Profilokban a Pontok száma az ikonon jelent valamit vagy semmi jelentősége nincs?
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
simico
aktív tag
Feleségemnek is Desire X van, nekem One X - első dolgom volt mindkettőn átállítani a recent apps gombot (ami számomra egyébként is felesleges) menü gombnak Sajnos még mindig elég sok program van ami nem rakja ki a 3 pöttyös menüt, gyanús esetekben ezért én próbaképp mindig megnyomom a menü gombot is.
-
Cyborg
őstag
Szaisztok,
adott egy 4.1.2, és és a tárcsázó,kontaktok kinézetét szeretném megváltoztatni.
Google play szerint exdialer van rajta, töltöttem le témákat, de sehol nem tudom aktiválni, hol tudom ezeket állítani?Köszi
-
gatto_
senior tag
válasz jonnyjoker01 #33032 üzenetére
Addig örülj amíg nem frissül. Feltéve, hogy még a 3-as verzió valamelyikét használod. Nekem nagyon nem jött be az új. Kétszer több helyet foglal, és sokkal több memóriát eszik futás közben. Cserébe viszont nem is működik megbízhatóan. De ha nagyon akarod, akkor innen, egy regisztráció után letöltheted a legújabb, honosított verziót, illetve az utolsó jól működő 3-ast is.
-
Nocsesz1
senior tag
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #32982 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
jonnyjoker01
veterán
Valaki tud linket adni az új skype-hoz google playen kívül? Nekem nem írja ki a play, hogy van frissítési lehetőség.
Üdv. Johnny
-
FZsolt15
aktív tag
Comodo Antivirus Free
Van benne tűzfal is internetre. -
dokee78
félisten
Ezt a Google Keepet,hogyan tudom rábírni,hogy a Google asszisztensbe kirakja a dolgokat?
-
air
nagyúr
válasz Ferenc1989 #33024 üzenetére
Nem tudom. Nekem sd kártyám sincs. Ezt szokták ajánlani.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Ferenc1989
tag
-
petipetya
nagyúr
Igen, ha mindketten használtok egy közös gmail címet:
- Gépen vagy telón létrehoztok egy új Gmail fiókot
- Teló / beállítások / új fióknál mindketten hozzáadjátok
- Teló / szinkronizálás / Keep-nél legyen bent a pipa, a többinél felesleges
- A Keep-be belépve lehet váltogatni a telóban lévő Gmail címek között, és így mindketten ugyanazokat a jegyzeteket látjátok (telón és gépen egyaránt):Az pedig hab a tortán, hogy így lehet közös naptáratok (edzéstervhez), közös email címetek (mindkettőtöket érdeklő hírlevelekhez) stb. telón és gépen egyaránt.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Tyer
őstag
válasz gyuszmó #33020 üzenetére
Endomondo elég jol tudja ezeket a funkciokat...
LonGleY: És milyen gyakran frissitik? Fejlődik rendesen?
Én azért az emlitett 2-t választottam (kiprobáltam a Keep-et is, amikor megjelent), mert igy párommal automatikosan meg tudok osztani dolgokat, anyám beirja a teloján a bevásárló listát, nálam megjelenik, majd látja mit vettem már meg... Igy nem kell cetlizni a hűtőn, hogy mit kell venni...
Én is örülnék, ha a Keep tudná, lojális vagyok a Google-höz, ugyhogy cloudra is föleg a Drive-ot használom, (meg a DropBoxot ).[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
air
nagyúr
válasz Ferenc1989 #33010 üzenetére
Akkor Link2SD.
De ahogy MrX is mondta, a plusz letöltések az sd-re kerülnek.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
LonGleY
veterán
-
Aldi
tag
Sziasztok
Valaki tudna Kaspersky mellé olyan tűzfalat ajánlani melyben akár be lehet állítani azt is hogy az adott alkalmazás milyen engedélyekkel rendelkezzen és persze emellett az internetről is letudjak tiltani alkalmazásokat (erre most a DroidWall-t használom , sajnos nem valami jó a wifis netes dolgok terén).
Ha valaki tud ilyen akkor ossza meg velem kéremSamsung Galaxy s Advacne - FMOD131111 - root - cocore6.8
-
gyuszmó
őstag
Én konkrétan futó naplora gondoltam, régebben láttam ilyet.
De Köszönöm szépen"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
LonGleY
veterán
-
air
nagyúr
válasz Ferenc1989 #33006 üzenetére
Root-olt a készülék? Ha nem, felejtsd el.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Ferenc1989
tag
Üdv!
Van egy lenovo p780-as telefonom. A gond az, hogy csak 1gb tárhely van ahova telepíthetek programot. Van benne olyan állítási lehetőség, hogy a telefon memóriába írjon vagy a külső sd kártyára. Hiába váltom át , hogy az sd kártyára írjon valamiért nem oda ír. A Realracing 3-at akartam letölteni de 600-700 Mb-ot akar leszedni és kiírja hogy kevés a hely. Valami megoldást tudtok javasolni?
köszi
Sosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.
-
gyuszmó
őstag
Tudtok futó napló progit amibe fel lehet írni a futás paraméterit edzés után ?
Köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
r.endruu
tag
Sziasztok, kis segítségre szorulok, tudtok valami olyan alkalmazást amivel a telefonomban a leckéket fel tudom írni órák szerint, határidővel, esetleg órarend is van benne, be lehet állítani hogy értesítsen előtte egy nappal?
Tavalyi évben még iOS-t használtam, ott az inClass nevű app tökéletes volt nekem, valami ahhoz hasonlót keresek..
Nem próbáltam ki még semmit, tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy ne csak vakon keresgéljek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest