-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyorssegely kene: ha eladom a telom, milyen fajlt kell torolnom, hogy a play meg stb ne a kartyamrol szivja le a penzt? Koszi
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ra^ven
senior tag
válasz LonGleY #22798 üzenetére
Köszi, igen ezekkel tisztában vagyok.
Felraktam a WhatsAPP-ot de nem találom hogy tudnék hanghívást kezdeményezni neten keresztül, mert ha a saját ikonjára megyek rá , csak mint üzenetküldő funkcionál.Olybá tűnik ez nem támogatja a hanghívást, max rövid hangüzenetet lehet küldeni.
[ Szerkesztve ]
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
LonGleY
veterán
válasz ra^ven #22797 üzenetére
Egyszer már reagáltam (pont dekrerrel dumáltam akkor is). Olvasd el az infó linket belőle! Persze annyi hozzátartozik, hogy már a Trillian sem kezeli a Skype-ot, csak az asztali kliensében. Más alternatíva nem nagyon van, és úgy tűnik, amíg az MS nem nyit a jobb API-zhatóság felé, addig a Skype-ra sem lesz 3rd party megoldás. Nálam egyébként jól működik az IMO, FB-ra és GTalk-ra használom.
[ Szerkesztve ]
-
ra^ven
senior tag
Üdv!
A korábbi problémával küzdök továbbra is.
Ugye IMO -ból kikerült a skype, IM+-al mostanság nem próbálkoztam, bár hozzászólások alapján sok értelme nem lenne és mivel nekem főként Skypeon vannak ismerőseim gondoltam tegnap felrakom, aztán had szóljon.Erre lehetetlen vele beszélgetést folytatni, akadozik, összeszarja magát, kifagy.
Itt szintén néztem a Play-es hozzászólásokat, es az utolsók szinte mind1ike negatív. Lehet volt valami frissítés vagy nem tudom.A javasolt trillian is tud annyit mint a korábban említett IMO.
Javaslat?ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
LonGleY
veterán
Oks. A népszerűsége elvitathatatlan, bár mutter-barátnő vonalon ez tök mindegy. Nekik Kik-et rakok. :] Örültem, hogy végre megtaláltam azt, amit kerestem (igaz, így én szívom meg kicsit, mert ez plusz egy klienst jelent - azt meg még ki kell tapasztalni, hogy milyen az üzenetek továbbítása).
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Most próbáltam ki a kettőt, csak meg tudom mondani, hogy ha az egyik felülete üzenet nyitásnál megakad-e egy kicsit. Előtte meg a névjegyeket nyitogatja, ha írnék valakinek. Azt az apróbb tényezőt is elfelejtettük, hogy egy év után nem ingyenes. A felülete pedig hidd el, egy totál kezdőnek nem annyira egyértelmű és letisztult, mint a Kik-é. Kipróbáltad egyáltalán, amiről én beszélek? A +-t majd én is kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz LonGleY #22790 üzenetére
Épp, hogy nem.. Letisztult és egyszerű semmi csicsa.(minden szín, minden beállítható rajta, rengeteg téma is van) Nem keveri a névjegyekkel. Egyáltalán nem lassabb a felülete. Nem tudom miért, írsz olyat ami nem igaz? Rengeteg smylie van benne. Gyors, és semmi gond vele. Próbáltam én is több programot de egy se ér a nyomába Messze veri mindet! Már több mint 1 éve használom és nem csak 1-2 telefonon..
Próbáld ki a Whatsapp+-t meglátod milyen jó!
[ Szerkesztve ]
PS5
-
LonGleY
veterán
Miben jobb? Keveri magát a névjegyeiddel, nem lehet benne rajzolni, csúnyább és lassabb a felülete (nem néztem meg a + verziót). Pont az a jóleső letisztultság nincs benne, ami miatt a Kik-et kiemeletem. Emellett persze nincs bajom a Whatsapp-al, de nem használnám rendszeresen.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz LonGleY #22783 üzenetére
Szerintem a Whatsapp jobb. Családban, ismerőseim közt is mindenki használja. Megbízható, sose volt vele gond és nagyon minimális adatforgalmat generál. Szinte semmit. Főleg a Whatsapp+ verziója a legjobb amit xdan fejleszgetnek [link] Rengeteg téma és tényleg rengeteg beállítással. Az utolsó betűig állítható!
[ Szerkesztve ]
PS5
-
brownus
veterán
nemtom votmá e (kereső nem dobta ki), de mindig tv app
-
LonGleY
veterán
Kik Messenger - egy tök jó saját csatornás üzenetküldő.
Atom letisztult, szép, tud képet vagy a kliensen belül rajzolt képet küldeni. Kár, hogy nincs asztali kliense, és hogy nem kezel más csatornákat, de anyukának, barátnőnek pont jó lehet, hogy független a többitől és egyszerű kezelni (nincs reklám, nincs idegesítő social feature, viszonylag kevés memóriát eszik stb.).
Miért nem tudják ilyen igényesre megcsinálni a többit?..
[ Szerkesztve ]
-
andikaaa
aktív tag
Ez melyik időjárás widget? Köszi!Bocsánat végigolvastam a cikket, ez egy gyári bárányos időjárás widget...[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz attiati #22780 üzenetére
Nincs már fent, a classicot használom, de ha jól emlékszem akkor hosszan kell nyomni a gyorshívóban és akkor tudod törölni.
Más: Régebben láttam olyan programot a playen (vagy itt a topicban, már nem emlékszem), amivel különböző billentyűzetet lehetett használni az álló és a fekvő módhoz. Nem tudja valaki, hogy melyik volt ez a program? Fekvőben én csak a fizikai billt használom, ahhoz jobb lenne a Smart Keyboard, viszont képernyőbillnek jobb lenne a SwiftKey.
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Akár milyen Romot-teszek rá ezt csinálja, ha hívom ő hall de én nem hallom őt. csak süket a telefonom, de bárki hívja igy jár, de ha kikapcs - bekapcs akkor ok egy darabig. Én arra gondoltam felzabálja a memóriát. Amúgy most a gyári 2.1 Rom van az X10 mini proján, + a POU és mégis szarakodik, szóval szerintem tuti nem szoftver hiba lesz, hanem a játék basztatja.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
atike
nagyúr
válasz Tybike81 #22773 üzenetére
Hogy a mi?
Na ez volt az a "csoda" amit úgy kellett veszekedni egy pár ismerőssel, hogy ugyan már szedje már le a telefonjáról...
Egy feltöltés:
- vele kb 3-4 óra üzemidő
- nélküle kb 7-8 óra üzemidő(Ezeréves LG GT540-en).
Vesszek meg, lehet bennem van a hiba, de az akksi gond ellenére is mi a bánat a jó abban a....? khm... nem írok jelzőt...
-
Tybike81
őstag
Hello
Olvastam itt visszamenőleg hogy sokaknak a POU játék rendesen zabálta az aksit. Párom X10 mini proja is így járt, eszi az aksit rendesen, ráadásul ha hívják őt telefonon, alig tud beszélni mert a hívó fél nem hallja őt. Bezavarhatja ez a POU játék a készüléket, mert ha újra indítja és nem lép be akkor tud telefonálniSamsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
citkar
addikt
Kiszedtem a PIN kódokat, de ugyanaz. Ugyanis ha a bekapcsolást választom előbb tölt, mintha felállna a rendszer (a betöltésnél lévő animáció is ekkor jelenik meg) és utána kérte a PIN kódokat.
PIN nélkül, annyi, hogy ébreszt, rányomok a bekapcsolásra, tölt (animáció, mintha bekapcsolnám) és feláll a rendszer.
Nem lettem előrébb, hogy pontosan, hogy is van ez, de az, hogy az androidos teló kikapcsolt (kikapcsoló gomb, kikapcsolás és rányomok az igenre, ennél jobban nemtom kikapcsolni ) állapotból is ébreszt számomra előrelépés, eddig is hiányoltam. -
air
nagyúr
válasz citkar #22768 üzenetére
Ha van beállítva pin kód kérés, akkor ezután csak a hálózatra csatlakozás történik meg, valószínűleg.
Próbáld ki azt, hogy kikapcsolod a pin kód kérést! Így szerintem egyből be fog jönni a már felállt rendszer.(#22766) hunfatal
Az ingyenes verzió továbbra is elérhető mindenki számára, bármely régióból, a saját honlapjáról.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
fatal`
titán
válasz attiati #22761 üzenetére
1. Igen.
2. Nem.
3. Megnyitod az oldalt és a plusz gombbal.(#22742) air: Szerinted az normális hozzáállás, hogy egy egy csillagos értékelés miatt letiltotta Magyarországról az ingyenes verziót, és csak azt? Szép lenne, ha mindenki így cselekedne, az országok háromnegyedéből nem lenne elérhető 1db ingyenes program sem.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Itt a hsz.
1 perc volt.(#22763) citkar
"nem bootol be azonnal, hanem a lock screen-nél van 3 lehetőség"
Ha van lock screen, akkor "beboot-olt". A lock screen egy önálló alkalmazás, ami a működő rendszer alatt fut. Biztosan nem az ébresztés leállítása után fog boot-olni.[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Kipróbáltam, én tényleg bekapcsol simán az ébresztőtől is, kikapcsolt állapotban, köszi az infót, így egyszerűbb, simán kikapcsolom és mégis ébreszt
Sőt, kikapcsolt állapotban az ébresztésnél nem bootol be azonnal, hanem a lock screen-nél van 3 lehetőség, szundi, bekapcsolás (bebotol) és a "sima" kinyomás (amikor kikapcsolt állapotban marad). Ez meglepően praktikus így. -
Edi77
őstag
válasz darvinya #22752 üzenetére
Köszönöm, sajnos nem találtam meg, amit kerestem.
(#22753) DS39 : tudom, láttam, köszönöm Neked is. Amit én keresek, az több apk volt egy oldalra kiszedve.
Majd megint nekiesek a topik korábbi hsz-einek, ha lesz időm.
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
attiati
veterán
1. az opera mobile classic még a "régi", múlt heti motor?
2. ezt a vonalat nem is fogják tovább frissíteni?
3. az új felületű opera mobile-ban hogy lehet hozzáadni új oldalt a gyorshívóhoz?gyorsítaniuk kéne a felületen, vissza levinni a a frissítés/megszakítás gombot alulra, túl kicsik lettek a gyorsindító ikonok, az előnézet ablakot nem frissíti be, ha a háttérben betöltődött a tartalom, és a nem látszik, hogy az aktuális oldal betöltése éppen hány %-nál tart
-
citkar
addikt
Ennyire nem érted, hogy a célom, ha fogyaszthat kevesebbet is a telefon, miért ne legyen így?
Még ha nem is olyan nagy volumenű spórolás, de akkor is. Lehetnél környezettudatosabb és kevésbé szűk látókörű.(#22760) air : legközelebb talán még a telefonom is ő választja ki
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Van valami megoldás arra, hogyha egy tabletet 2-en szeretnénk használni, akkor legyen 2 felhasználó mint a windosos rendszeren? (CC Speedről lenne szó)
-
Soma01
veterán
Egy jó profil menedzsert ajánljatok már légyszi. Olyan kellene amihez widget is van.
-
citkar
addikt
Kipróbálom, hogy magától bekapcsol-e.
(#22750) darvinya : támogatni támogatja, de, hogy hogy oldja meg nem tudom, ha én kikapcsolom, a tervezett bekapcsolás idejében valóban be is kapcsol. Eddig nem volt gondom a bootolással.
Persze tudom, van repülő üzemmód, de semmi szükségem arra, hogy be legyen kapcsolva, amikor alszom.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Pár napja linkelte valaki az oprea böngésző korábbi verzióit (egy link alatt több volt összegyűjtve) és nem találom. Segítene valaki egy linkkel?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
darvinya
titán
válasz citkar #22747 üzenetére
Hát ahhoz támogatnia kellene a telonak az áll lekalcsolást.
Azaz csak a Op. rendszer van leállítva, de maga telefon nem kapcsol ki.Egy két telefon tudja, de ennek van egy nagy hátránya.
Ha boot-olás közben hiba lép fel, akkor nincs ébresztés, max. leszívja az aksit 0%-ra.
Ami alsó szinten lévő program Li-Ion(Poly) aksinál akár valós 5%-ig is leszívja, ami már nem egészséges.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
citkar
addikt
válasz darvinya #22745 üzenetére
A kikapcsolásnál még rendben van, hogy a kikapcsoló gomb, de a bekapcsolás? Így beállítottam, hogy az ébresztő előtt kapcsoljon be (mert hát ugye alszok) és utána meg ébresszen az ébresztő.
Az ébresztőknek van egy rakat widgetje, hogy ki-be kapcsolhatom anélkül, hogy a beállításokba kellene belépnem, na ilyesmi kellene a telefon előre tervezett ki- és bekapcsolására is, de az lenne a tuti, ha össze lenne vonva egy ébresztő appal, azaz, ha beállítom, hogy ébresszen 6-kor, ne kelljen beállítani máshol, hogy kapcsoljon be pl 5:58-kor. -
air
nagyúr
válasz citkar #22744 üzenetére
A telefon bekapcsolását hogy akarod widgettel kezelni?
Egy-két (kínai) modellen kívül az androidos készülékek nem képesek kikapcsolt állapotban ébreszteni, és bekapcsolni a készüléket.
Egyébként a Beállítások menü pontja általában kihelyezhetők a homescreen-re parancsikonként.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Keresnék vmi programot vagy widgetet, ami kezeli a telefon ki- és bekapcsolását, ne csak a beállításokból érjem el. Vagy ami még jobb lenne, egy olyan ébresztő, ami az ébresztéssel együtt be is kapcsolja a telefont. Ismertek ilyet?
A régi Sony Ericssonom nem tudott ilyesmit, de az új kínai nagyon frankón ki- s bekapcsol a megadott időpontokban, csak nem akarok mindig a beállításokba menni ezért, könnyebb lenne ha elérném egy gombnyomással, mint pl egy ébresztőórát. -
air
nagyúr
Naked browser (free) leírásának első 2 pontja:
PLEASE READ:
1)If you do not like the app name or icon, search "change icon" in the Play Store to customize.
2)Uses a minimal user interface to conserve resources. If you do not like the screenshots or do not want to learn a new interface then do not install it.Remélem nem kell hozzá fordító, hogy megértsék azok, akiknek szól!
Egyébként most próbáltam ki egy teljesen szűz tabbal a free verziót, és webről indítva a telepítést felment.Egyetlen egy programot sem kötelező használni! De csak azért fikázni, mert nekünk nem tetszik, taplóság. Pláne a fejlesztőt gyökerezni. Ez a jellemző magyar mentalitás. Miért nem lehet elfogadni, hogy az emberek véleménye eltérő? Semmi szükség nincs megmondójánosokra, akik eldöntik helyettünk, hogy miről mit gondoljunk.
-
finecsa
tag
Azthiszem app még nem kapott itt annyi csesztetést mint ez a szerencsétlen Naked Browser. Szerencsére, mert csak a vita miatt telepítettem és nekem nagyon bevált.
És micsoda érvek szólnak ellene... ronda az app, ronda az ikonja, x éves a motorja, gyökér a fejlesztője...
Ezzel szemben itt egy korrekt androidos böngészők összehasonlító tesztje, köszönet érte enginev3.0-nak.
Világosan látszik hogy össszességében a Nakked browsert csak az Opera, abból is csak a Mini veri.[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz punky10 #22736 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idöm...
Megkerestem a Tint-et, frissitettem(régen használtam...) és találtam desktop beállitást...
Ugyhogy egy minusz visszavonva... Az oldal tördelésében még mindig gyenge, de lehet, hogy kiprobálom a telefonon is...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz sharkybacsi #22735 üzenetére
A Tint böngészőnek sokkal szebb felülete van, mint a pucérnak, kellően gyors is, de pl tabletten használva nagyon hiányzik a desktop megjelenités. Ha meg ráklikkelek az oldal alján a teljes verzio(vagy valami ilyesmi) megjelenitésre, akkor nem győzök jobbra-balra, fel-le scrollozni...
Ettől függetlenül mobilon lehet, hogy jol használhato, én csak tabon probáltam.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
sharkybacsi
tag
válasz fatal` #22733 üzenetére
Nem kell hozzá az ingyenes, a full verzió önmagában is megáll, sőt egyszerre is lehet a kettő telepítve.
A 184k a komplett program ( a free még kisebb), de használja a beépített böngésző motorját.
A free verzió apk-ja meg elérhető a fejlesztő weboldalán.
http://nakedbrowser.com/android/
Elég élénk az élet a topikjában:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1929663Mindezzel nem a program mellett vagy ellen szólok, csak jó lenne, ha csak olyan információkat terjesztenénk, amik valósak, és biztosak vagyunk bennük, ennyivel tiszteljük meg a fórumtársakat.
Egy másik hasonló ligában játszó browser, kicsit szebb felülettel:
Tint Browser
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tint&hl=en -
oncsi
őstag
Erre esetleg valaki?? pls
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
fatal`
titán
válasz sharkybacsi #22731 üzenetére
A hozzászólásodban lévő link az ingyenes, már nem telepíthető verzióra vonatkozik (ha korábban nem volt telepítve). Feljebb meg írta / kérdezte valaki, hogy a full verzió csak egy kulcs az ingyeneshez.
A mérete a pro verziónak 184k, csodálkoznék, ha ebben a komplett böngésző benne lenne, tehát kell hozzá (valószínűleg) az ingyenes verzió, amit Magyarországon nem lehet telepíteni, ennek ellenére a semmire nem jó pro verziót azért megveheted.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz sharkybacsi #22726 üzenetére
Itt van a Naked a Play-en: [link]
Egyébként azért gyökér a fejlesztő, mert beírtam egy 1 csillagos review-t, és egyből lekapta MO-ot az elérhető országokból, azért nem találjátok a Play-en. Nameg folyamatosan jött a baszogatás, hogy fejtsem ki, hogy miért mondtam azt, amit - mintha nem lenne elég világos a google translate alapján, hogy szemetet gyárt. 60-adjára is visszaraktam kis módosítással a szöveget, most úgy tűnik, megunta a reagálást. Egész egyszerűen szúrja a szemét a jól megérdemelt 1 csillag.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz sharkybacsi #22726 üzenetére
Azért gyökér, ha valóban csak kulcsot árul a playen és letörölte az ingyenest, akkor kidobatja a userekkel a pénzt, mivel az ingyenest már nem tudod a playről beszerezni. Külső forrásból meg a legtöbben nem szívesen telepítenem.
Nekem meg feleslegesen linkelgeted, nem kerestem, mert nem érdekel. Akkor se használnám ezt a borzalmat, ha fizetnének érte
[ Szerkesztve ]
-
sharkybacsi
tag
válasz fatal` #22724 üzenetére
Már miért lenne gyökér a fejlesztő?
Egyáltalán nem törölte, a description harmadik soráig kellett volna csak olvasni a pro verziónál hogy ráakadjatok a linkre, ez valamivel egyszerűbb is, mint szenvedni itt a fórumon.
Segítek:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fevdev.nakedbrowser -
Richee11
senior tag
a polaris office regisztrálása teljesen ingyenes?
-
S e t h
nagyúr
-
tonyqa23
senior tag
válasz dokee78 #22717 üzenetére
Ti hogy telepítettétek? Nekem nem kompatibilis, ezért az ingyenest meg se találom, így hát felraktam apk-ból. De a Play nem látja így se sajátban, se összesben. Amúgy tényleg gyors ez a böngésző...
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
San398
őstag
Esetleg ezt próbáld ki USB OTG Helper [root] ha rootolt az eszközöd
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Bazs-
tag
Milyen programmal tudok a telefonhoz csatolni egy ext4-es pendriveot vagy sd kártyát ?
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Helló! Wifis filemozgató progit tudok? Anno volt egy, csak már nincs fenn, és a nevét sem tudom. Köszönöm előre is!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
fatal`
titán
Nekem nem csinál semmit, pedig cseréltem ROMot azóta, minden alapbeállítással települt, MyBackuppal állítottam helyre az adatokat. Lehet, hogy csak akkor szinkronizál, ha az appok fel vannak rá készítve és ez a legtöbbre még biztosan nem igaz. Bár annak úgy szerintem semmi értelme nincs, az appfejlesztők eddig is tudtak sd export/importot fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Legegyszerűbb módon ES File Explorer..
Van benne Send by LAN funkció, persze ez két Androidos eszközön lehetséges csak,
habár a LAN fülnél szintén tudsz gépről, és gépre is másolni...szóval végülis tudsz mindenhová...
De ha betömöríted a játék fájlait egy zip-be és rákattolsz a megosztásra csak kiválasztod hogy Send by Lan
és akkor már megy is max hálózatsebességgel a telódra a cucc, ami hát elég gyors..[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz FZsolt15 #22701 üzenetére
Ott a Helium backup(Régebben Carbon néven futott)
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
FZsolt15
aktív tag
Root nélkül megoldható, hogy egy játék adatait át tenni egy masik készülékre?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Óra topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest