- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
- Bittorrent topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #148598 üzenetére
Sajnos nem tudok most adni - de azért érdekes, hogy az APKMirror aktuálisan elérhető 117.1.8 beta verziója az konkrétan mai, Nov 17-edikei kiadású.. az nyavajog frissítésért? Az előtte levő az a 116.1.9 beta, az Nov. 4-edikei. Esetleg APKPure-on?
-
Somatom
veterán
Van vkinek egy friss Google Paye? Az apkmirroros frissítésért nyavajog, az aptoide meg a saját alkalmazását akarja telepíttetni a Pay helyett.
-
aradebil2
senior tag
válasz
zsoltzsolt #148588 üzenetére
- Ha eddig az OTP Simple Payt használtad OTP-sként, akkor valószínüleg neked ez most nem egy húdefontos hír.
- Ha eddig az OTP Simple Payt használtad, de nem OTP-sként, akkor most már van lehetőséged limit nélkül NFC-zni olyan bankoknál is, ahol nincs NFC-s fizetés Androidon (pl. én CIB-es vagyok, nekem szuper.) Ehhez csak a cikkekben is említett fintech cégeknél lesz szükséged egy kártyára, nálam ez a Revolut volt. [ez az opció eddig csk akkor működött, ha nem magyar bin-es kártyád volt ezeknél a fintecheknél]
-Ha órával szeretnél fizetni, és van WearOS-es kütyüd, akkor most már tudsz vele fizetni. -
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #148588 üzenetére
Telóval is lehet fizetni és a Gpay a tapasztalatok szerint gyorsabb, mint az egyéb banki megoldások. De, talán még jobb, hogy kompatibilis okosórákkal is müxik, tehát elég csak a csuklódat odatartani a pénztárnál.
-
aradebil2
senior tag
Elindult a Google Pay!
[link] -
dokee78
félisten
Ismerem a Keep-et használom is jegyzetekre.
Tudom,hogy listát is lehet benne csinálni,mégis külön alkalmazást szeretnék erre használni. -
dokee78
félisten
Bevásárló lista alkalmazást keresek.
Ami 2 telefon között szinkronizál is.Például anyám ha módosít akkor nálam is megjelenik.
Nem hátrány,ha tud magyar nyelven. -
zeon.hu
nagyúr
-
Peterhappy
őstag
válasz
kmarci25 #148578 üzenetére
Hopp, így nem kerestem rá, köszönöm
Így működik most minden, ahogy megszoktam, és ahogy Faby írta, tényleg kellett a bezárás-újraindítás, sima újraindítás kevés volt. Köszi még egyszer (Fabynak is)!@M3oH: Köszönöm, akkor marad a Beta. Esetleg a dev, bár a Beta szimpatikusabb volt.
-
M3oH
addikt
válasz
Peterhappy #148577 üzenetére
Sajna, olyan andriod böngésző nincs, ami google fiók szinkront csinál. Ha jól tudom ezt maga a Google nem engedi. Épp ez miatt használok én is chromet, mert a szinkron nekem is fontos. De ha valaki tényleg tud jó alternatívát, ne tartsa magában.
-
kmarci25
veterán
válasz
Peterhappy #148577 üzenetére
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Két kérdésem volna.
Visszakeresve láttam, hogy többen érdeklődtek Chrome alternatíva után.
Olyan alternatívát esetleg tudtok ajánlani, ami kezeli a Google fiókot és szinkronizál a Chrome desktopos változatával?
Tudom, hogy vannak a Chrome-nál talán jobb böngészők (néztem a Kiwi-t és sokáig szemeztem reklámmentes böngészőkkel), de nagyon nagy segítség, hogy látom a böngészési előzményemet, a könyvjelzőimet, hogy mentve vannak a jelszavaim és oda-vissza tudok küldözgetni eszközről-eszközre lapokat, így erről nem szeretnék lemondani.A Chrome beta-t használom egy ideje és ehhez kapcsolódik a másik kérdésem.
Telefont váltottam a napokban. A régi telefonomon (Redmi Note 7) a Chrome beta-ban automatikusan működött a lapok csoportosítása, míg a mostanin (Note 9 pro) nem és nem is tudom, hogy kell(ene) bekapcsolni.
Ráadásul a régi telefonon a bal oldalon van az új lap gombja, míg az újon ott található az inkognitó mód kapcsolója (amit nem szoktam használni), mondanom se kell, egyfolytában arra kattintok reflexből...
Ami a fura, hogy ugyanazt a verziót használom mindkét telefonon... (87.0.4280.60)Volna ötletetek alternatív böngészőre és/vagy arra, ezeket a funkciókat hogy tudnám az új telefonból kinyerni?
Előre is köszönöm!
-
Jabby
őstag
válasz
hódmaci #148574 üzenetére
Family Chat?
Úgy látom Android 4.1-től telepíthető. -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni programválasztásban sim nélküli android 6.0 tabletre?
Sajnos bejött az online oktatás nálunk.
Olyan programot keresnék amin saját okostelefonomról el tudnám érni gyermekemet tabletjén míg én dolgozom.
Hívást illetve videóhívást tudjunk bonyolítani.
Teljesen zártnak kellene lennie az ő részéről.Vagyis hozzáadni felhasználókat ne tudjon illetve hívni csak az általam megadott személyek tudják.
Létezik valami észszerű lehetőleg magyar nyelvű dolog erre a célra? -
crok
Topikgazda
válasz
lacuska74 #148569 üzenetére
Erre a célra sok app van Play Store-ban.. ha közben azért töltöd is a kocsiban a telefont akkor nem feltétlen kell még app se: a fejlesztői opciók közt szokott lenn egy Tartsd ébren töltés közben opció, ekkor max elsötétül a kép a timeout végén (a lezárás/képernyőkikapcsolás helyett).
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
A Spotifyt használom a telefonomon az autóban, transmitterrel.
Az a problémám, hogy mindig kikapcsol a képrenyő.Sajnos nem tudom beállítani, hogy a kijelző ébren maradjon.Létezik valami App, ami ébren tartja a kijelzőt, amikor zenét hallgatok? -
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresnék amivel tudom lockolni a home screent. Ezalatt azt értem, hogy csak azok a funkciók és alkalmazások legyenek elérhetőek amit Én engedélyezek. Létezik ilyen, vagy esetleg az android 10-en van rá más lehetőség is?
Előre is köszi a segítséget.
-
Somatom
veterán
válasz
kaisers #148561 üzenetére
Ez az első indításnál kiírta, hogy nem kompatibilis a telómmal. Egyúttal ajánlotta a fejlesztő másik alkalmazását, a Bixby Button Remapper -t, amiről kiderült, hogy már telepítve van. Na, ez az, ami csak feloldott kijelzővel kapcsol.
-
Findzs
addikt
válasz
Somatom #148540 üzenetére
Most ezzel próbálkozom:
[link]Videó felvételt szeretném elindítani de még nem találtam olyan alkalmazást amit a hangerő gombbal el lehet indítani. (melóhelyen sokat kell videózni csomagokat, munkafolyamatokat)
Meg persze a zseblámpa lenne még hasznos.De ahogy látom a többiek is linkeltek pár megoldást a dologra.
-
-
tomy86
addikt
Super Backup. Régen nem használtam már, de ekkor jól működött.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #148549 üzenetére
-
weiss
addikt
A light managerre azt írja a google play, hogy eltávolították, mert lopja az adatokat, de erről nem találtam más forrást. Mivel hasznos app, nem akarom eltávolítani, ha nem 100% a dolog. Láttatok erről valahol valami forrást?
-
snowdog
veterán
válasz
zeon.hu #148552 üzenetére
Én is ezt használom, de egy ideje már nem olyan egyszerű vele a Gmail-be menteni az sms-eket. Kicsit macerásabb lett a beállítás. A Gmail biztonsági beállításait is meg kell változtatni. De ha sikerül beállítani, akkor már rendben működik.
"Aug 12, 2019 Over the last week or so, the popular SMS to Gmail backup application SMS Backup+ has finally stopped working as a result of Google's Gmail API changes. .." [link]
-
zeon.hu
nagyúr
-
psg5
veterán
Üdv!
Milyen sms-üzenet mentő alkalmazást használtok, mellyel gond nelkul lehet uj telefonon elohivni a regi telefon uzeneteit vagy legrosszabb esetben PC-n visszanezni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest