-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz Marcsello31 #138898 üzenetére
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Lehet nem jó helyre írom, akkor bocs! Van egy régi raspberry gépem, amire sikerült az android 9et feltelepíteni, teljesen jó meg minden, de sajnos mindig elfordul a kijelző a tvn,"screen amit látunk" nem áll hanem fekszik, na most ferde fejjel nézzem a filmet rajta vagy mi?( ) Hol tudom a kijelző tájolás be állítani függőlegesre? Lehetséges 1általán? A választ előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
crok
Topikgazda
-
Cyrin
addikt
Frissült a McDonald's app, mostmár azt írja, hogy a root miatt nem megy...
Magisk hide nem segít.
[ Szerkesztve ]
-
-
crok
Topikgazda
-
GEPESZ66
veterán
A Chrome-böngészőben nem lehet valahogyan a legfelső sort alulra varázsolni?
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz Dolphine #138877 üzenetére
Gondolom szerver oldalon is kell, hogy bekapcsolják, az meg fokozatosan megy csak... Szerk, ja, most hogy oda is kattintottam látom, hogy kint is van, hogy 15 nap kell ahhoz, hogy mindenki megkapja.
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Somatom
veterán
Gmail sötét mód. Tádááám.
Még nem próbáltam.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
VeryByte
őstag
Sziasztok,
Elég rég óta használom a MoneyManagerEx nevű cuccot, mind PC-n, mind Android-on, de mostanában nem igazán akar menni a szinkronja.
Épp ezért váltanék más, költés/költségvetés kezelő szoftverre. Ami nekem fontos lenne, hogy PC-n és Android-on is lehessen használni.
Minden ötletet szívesen veszek!
Üdv,
G."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
M3oH
addikt
válasz WhiteWalker #138871 üzenetére
Én sem látok semmi éves díjat. Meg ne is legyen
-
S e t h
nagyúr
Már az Aquamail is?
Pedig anno én megvettem, most meg éves díja van már?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
GEPESZ66
veterán
Úgy látom, hogy a Camscanner visszakerült az áruházba.
[link]
Nekem ez vált be eddig a legjobban. -
petir
senior tag
Sziasztok ,
Mobilhotspot alkalmazást keresek de olyat amelyiknél látom a klienseket , sajnos a gyári ezt nem tudja.
Melyiket ajánljátok? -
Na végre, a ma reggeli update -tel visszakerült a dark mode a google appba.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Somatom
veterán
válasz rushty #138861 üzenetére
Ezt nem értem. Tubemate.net Ott vannak az ajánlott oldalak, köztük az apkmirror is. Ráböksz és tádááám.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
crok
Topikgazda
Amúgy VLC-ben vagy Kodi-ban ezek ketten simán mennek, most teszteltem:
https://onlinetvportal.eu/rtl-klub-online-elo-adas
VLC stream link: https://onlinetvportal.eu/player/play.xspf
https://onlinestream.live/rtl-klub/videoplayer/6141-1
VLC stream link: https://onlinestream.live/play.xspf?id=6141&ch=1&ext=.xspf -
rushty
őstag
válasz Somatom #137479 üzenetére
A Frissítés letöltőhelyek hol vannak?
Hangrögzítő programot tudtok ajánlani? Még valami 2.x-re tettem fel alternatívát, de nem emlékszem a nevére. Az se baj, ha nem túl nagy méretű lesz a hangfájl, tárhely ugyanis szűkös keresztmetszet.
Nem találok (8.0/1-en).
Revolut meghívó pü-ben
-
Drughi
addikt
Létezik olyan app, ami kifejezetten ház/lakás felújítás költségeinek kezelésére, tervezésére szolgál?
Vagy melyik sima money app ajánlott, amit tudnék ilyenre használni?
Xiaomi 14T
-
DS39
nagyúr
válasz WhiteWalker #138856 üzenetére
köszi. csekkolom ezeket. 🙂
-
ColdMan
tag
Kodi, Online stream kiegészítővel
-
DS39
nagyúr
van olyan TV streaming szolgáltatás (app vagy weboldal), ahol az RTL Klub nézhető telefonon?
-
tomazin
veterán
Olyan appot amivel konnyen jegyzetelhetem mit ettem anelkul, h ezt barhova is elkuldene tudtok ajanlani?
-
Narxis
nagyúr
válasz zzz03 #138840 üzenetére
YouTube Vanced v14.21.54
Changelog:
- Casting fixed (Experimental)
- Landscape ads removed
- Background auto repeat fixed
- Search ads are still there (haven't found a way to remove them)
- Notifications somewhat working (useractions needed)Mondjuk nekem nincs keresésnél se reklám, nem tudom, hogy azért mert magisk modulját használom vagy Adguard miatt.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
S e t h
nagyúr
válasz zhorvath #138842 üzenetére
Én is gondoltam rá, de akkor tudnom kéne a jelszavát, ami nem oké.
Nem is írhatok a nevében, csak megismerhetem a levelezését.
Örültem az outlook appnak, de így kicsit korlátozottnak tűnik a tudása.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Drughi
addikt
Üdv,
E-mail app kerestetik.
3 szolgáltató (gmail, outlook és céges exchange 2003)
Aquamail Prom van megvéve, de a céges hálózaton szarakodik, nem tölti be a maileket. Ugyanezen a hálózaton a gyári samsung email vagy épp az outlook mail app hibátlan.Látom megjelent a Spark app androidra is (3-4 éve ezt használtam iOS-en) Milyen? Sok infó nincs itt róla, sajnos a magyar nyelvet kispórolták.
Xiaomi 14T
-
S e t h
nagyúr
Microsoft Outlook alkalmazás.
Kaptam jogot más email fiókjának csekkolására, ami számítógépen nem is okoz gondot, de az Android appban ezt a lehetőséget sehol sem találom.
Ne is keressem?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
cirkus
aktív tag
olyan video szerkesztő androidos applikációt keresek amivel egy video képének oldalait lehet levágni, összehúzni vagy esetleg homályosítani
-
crok
Topikgazda
válasz dugynok #138832 üzenetére
Lehet nem a véletlen műve az a 3.6* értékelés se a 123K felhasználóból. Főleg az elmúlt pár hetet böngészve.
@Nimfas:
Ha pikkel is valamire max. a MIUI-ra (Redmi Note 4X Lineage 16-al, simán felment, simán fut). Valamikor régen, a kiadás elején volt pár nagyon fura anomáliája a MIUI 10-nek ami miatt pár nem túl jól megírt app el-elszállt (az értesítési sáv akkor lett ez a szép MIUI 10 féle és egyes appok értesítései úgy voltak megírva hogy azzal a MIUISystemUI nem tudott mit kezdeni mert nem voltak "szabványosak" (valahogy úgy jött ki hogy pont a MIUI volt jól megírva..) így eldobta az appot a rendszer amint értesítést akart kitenni.. Xiaomi.EU fórumon / Telegramon sokáig téma volt mert banki appok se mentek, nem működött így a push üzenetes token se..). De nem gondolom hogy most megint hasonló lenne mert az értékelések közt van Samsung S10+ meg sok egyéb más is ugyanezzel a jelenséggel.A Play értékelésekre adott válaszaik azért szerintem meg vannak szórva BS-el.. pl. nem tud regisztrálni a felhasználó, válasz: "Kérjük ellenőrizd, hogy a telefon lokációi alapján lévő időzóna szerinti időpontra legyen beállítva a telefonod és futtasd le a Google Play menüjén belül elérhető Play Protect szolgáltatást, mely kijelzi, hogy melyek azok az ártalmas alkalmazások, amelyek akadályozhatják az egyéb alkalmazások zökkenőmentes üzemelését." - meglepne ha ez megoldás lenne, bár mindenre is ez a sablon a válasz (csak az utóbbi 2 hét értékeléseit néztem át..). Sokszor szerepel a külső forrásból telepítettség is mint ok a nem működésre annak ellenére hogy a bejelentő szerint Play-ből lett telepítve.
Support: mcdonaldsapp@hu.mcd.com - akkor lehet írni is kell nekik, bugreport-ot csatolva.
-
dugynok
senior tag
válasz nimfas #138817 üzenetére
Megnyugtatlak, próbàból feltettem a Xiaomi Redmi 4X-re az appot, nàlam sem indul el. Q2 hibàt dob, arra panaszkodik, hogy ismeretlen forràsról töltöttem le, mennjek a play àruhàzba és onnan szerezzem be. Természetesen onnan töltöttem le. Engedélyeket nem is kért.
Àruhàzas értékeléseket olvasva nem egyedi hiba[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Rtl most másnál sem megy? Email / jelszó hibát ad
-
Narxis
nagyúr
válasz instantwater #138824 üzenetére
Gondolom a helyadatok a reklámnak vagy annak, hogy a legközelebbi mekit megmutassa, a fényképezőgép meg QR kódhoz vagy ilyesmihez kellhet de egyelőre azért kellene megadni mindet, hogy kiderítsük miért nem működik nála.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
addikt
-
Bozek
nagyúr
Én régebben próbáltam két telefont összekapcsolni, de jelszót kért, amit sehol se találtam.
Amúgy sokáig a SuperBeam-et használtam erre a célra, de régóta nem frissült és már nem elérhető. Nálam már csak a Pro kulcs látható Play-ben, de az a program nélkül semmit sem ér.
-
nimfas
addikt
válasz zsoltzsolt #138793 üzenetére
-
zsoltzsolt
addikt
válasz turbulencia8 #138806 üzenetére
Simple egy százalékot levon? Kitől? Nem vettem
ilyet észre -
kuksa90
őstag
Elnézést az eltűnésért, de köszönöm mindenkinek, aki a banki képernyőmentésben segédkezett.
Azt hiszem, tegnap este frissített az app, és nekem is megjelent az oszthatóság. Nem értem, de így legalább megoldódik a gondom.
Mégegyszer köszönöm!»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
S e t h
nagyúr
válasz Dolphine #138794 üzenetére
Ha preferálod a ujjal húzogatós módszert, akkor visszalépés.
Van egy kialakult, ékezetek nélküli adatbázis az addigi szavakkal, na most erre ráereszteni az"új" szavakat ékezetekkel, káosz.
Én próbáltam többször, de nem írta felül a régieket, ragaszkodik a korábban elmentett szavakhoz bármit is csináltam.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
turbulencia8
őstag
válasz kory24 #138807 üzenetére
Lol, akkor en benazok. Ha 5000 Ft felett fizetek, az hogy tortenik az Erste appjaval? Feloldom a telot, hogy aktiv legyen az nfc, majd odarakom a terminalhoz. Par masodperc mulva felugrik a telon egy kartya, es keri (ismet) az ujjlenyomatomat. A masodszori ujjlenyomat megadasa utan en odarakom megint a terminalra, ez utobbi folosleges mozdulat?
Kozben valaszoltatok is, koszi!
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz turbulencia8 #138806 üzenetére
Nekem még sose kellett 2x oda tenni.
Bár 5000 felett úgy szoktam, hogy alkalmazásból és akkor nfc fizetés, ujjlenyomat és pin kód se kell.Lehet turbo esetén kell 5000 felett 2x?
Hogy hosszú vagy rövid idő nemtudom, nem próbáltam még mást
[ Szerkesztve ]
-
-
Dorcsika
junior tag
-
veterán
Üdv!
Van nekem ez a Notific pro alkalmazásom, de már rég nem frissült és kicsit bugos...
Tudtok alternatívát rá mondani, aminek hasonló a működése?Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
crok
Topikgazda
válasz Dorcsika #138799 üzenetére
Pontosabban itt PH!-n nincs (akár nyithatod te is..?), de Telegramon, Facebookon meg Twitteren elérhetőek ám ha pl. a saját honlapjukon szeretnél instant kérdezni akkor instant chat-re ott is van lehetőség, de a leggyakoribb kérdések-kérések-FAQ itt elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest