Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap reggel megérkezett a gép,elég komoly a cucc.
Mivel használtan vettem memóriakártya nélkül így SNES,PS1 és PSP játékok voltak felmásolva rá.Ezeket látja és gond nélkül el is indítja a dedikált gombos emulátor,de amiket én másolok fel azokat nem látja.X-el kell frissíteni írja is,de nem látja a játékokat sajnos.
A menübe külön emulátorral indítva az összes felmásolt játék elindul szépen,mit kellene állítanom a gépen hogy a dedikált gombos emu is teljes értékűen működjön??
Akkumulátor téma :
Tegnap sokat nyomogattam a menübe ismerkedés gyanánt meg PS1,PSP,GC,WII címeket próbálgattam és szűk 5 óra használat alatt merült az akku 40%-ot körülbelül.
Délután felraktam tölteni amikor már tudtam hogy nem fogom használni ( nem volt lemerülve ) 1,5-2 óra elteltével ránéztem és 100%-on volt az akku.Nem kapcsoltam ki csak lezártam a kikapcsoló gombbal,reggel mikor indítom látom hogy 73%-on áll az akku.
Akkor ezt jobb kikapcsolni teljesen hogy ne merüljön,vagy elég ha lekapcsolom wifiről?
Most 47%-on áll 1 óra Gamecube játék után ( Luigi Mansion ) és majdcsak 2 óra PS2 játék után ( GTA San Andreas )Ezzel az akkuidővel szerintem meg leszek elégedve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest