Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• perge666

veterán

LOGOUT blog

Tegnap reggel megérkezett a gép,elég komoly a cucc. :) :)

Mivel használtan vettem memóriakártya nélkül így SNES,PS1 és PSP játékok voltak felmásolva rá.Ezeket látja és gond nélkül el is indítja a dedikált gombos emulátor,de amiket én másolok fel azokat nem látja.X-el kell frissíteni írja is,de nem látja a játékokat sajnos.

A menübe külön emulátorral indítva az összes felmásolt játék elindul szépen,mit kellene állítanom a gépen hogy a dedikált gombos emu is teljes értékűen működjön??

Akkumulátor téma :
    Tegnap sokat nyomogattam a menübe ismerkedés gyanánt meg PS1,PSP,GC,WII címeket próbálgattam és szűk 5 óra használat alatt merült az akku 40%-ot körülbelül.
    Délután felraktam tölteni amikor már tudtam hogy nem fogom használni ( nem volt lemerülve ) 1,5-2 óra elteltével ránéztem és 100%-on volt az akku.Nem kapcsoltam ki csak lezártam a kikapcsoló gombbal,reggel mikor indítom látom hogy 73%-on áll az akku. :F
    Akkor ezt jobb kikapcsolni teljesen hogy ne merüljön,vagy elég ha lekapcsolom wifiről?
    Most 47%-on áll 1 óra Gamecube játék után ( Luigi Mansion ) és majdcsak 2 óra PS2 játék után ( GTA San Andreas )

Ezzel az akkuidővel szerintem meg leszek elégedve. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák