Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
A billentyűzeted elkopott az előző - sztem fölösleges - díszkörökben, és láthatóan nem volt könnyű eljutni eddig a mondatig. De mivel annyira ismerlek már nem lepődtem meg, csak sztem még Zorel PH!órumtárs nem "beszélgetett" veled.
Beleolvasva a topikba, többnyire itt is ez megy: az enyém jobb... nem, az enyém... sztem pedig ez jobb... stb.
Ezt csak azért írtam le, mert ha vki tényleg kíváncsi az miért nem korrekt, hiteles adatokra épülő összehasonlításokat tesz? Enélkül a topik címéhez hozzá kell ígyni, hogy ... oltogatós topik. Azonos teljesítménykategóriájú termékeket boti br árukkal, teljesítmény / teszt adatokat összehasonlítva ugye, mellőzve a fölösleges technoblablát és csak a látható valóságot értékelve tehát korrekt módon kell összehasonlítani. Azt itt hadd jegyzem meg, hogy a vörös oldal képviselőinek a zászlólengetéshez nem ártana kipróbálni azt a rondazöldet is.Ti. a légből kapott, esetleg fals infókon és tesztadatokot alapuló vélemények nem érnek sokat, márpedig felhasználói tapasztalat nélkül (esetleg nem is elfogulatlanul) érvelvi vmi mellett és erről vitatkozni és/vagy győzködni bárkit...
Hozzáteszem, és vice versa érvényes!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Powercolor Hellhound Radeon RX 7600 8GB
- ASUS TUF GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING garis 2027.03.28-ig
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- ASUS TUF GeForce RTX 5080 O16G GAMING - 36 hónap magyar bolti garancia
- Szép állapotú ATI SAPPHIRE Radeon X1550 512MB AGP videokártya
- GIGABYTE NVIDIA GEFORCE RTX 4070 TI SUPER WINDFORCE 16GB OC VGA VIDEÓKÁRTYA HASZNÁLT NÉZD MEG !!
- XFX Radeon Speedster SWFT 210 RX 6600 8GB GDDR6 128bit
- Gefroce GTX 1080 WINDFORCE OC 8G
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest