Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
válasz velizare #12390 üzenetére
Így van.
Tiszteletben kellene tartani mások véleményét.
Sokszor azért fel is van dobva a laszti.
Talán ha az AMD kevesebbet ígérne de azt be is tartaná nem trollkodnának vele.Én sem azért váltottam zöldre mert természetvédő vagyok.Egyébként az vagyok.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz FollowTheORI #12210 üzenetére
Jó év lesz 2016.
Dx12-vel vagy a nélkül.Ha hozzák a Witcher 3 szintet a játékok akkor én már elégedett vagyok.
Tudom.Bilibe lóg a kezem.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz TTomax #12137 üzenetére
Troll on
Még biztos nincs bekapcsolva az Async,vagy háttérben tengert számol mert az Nv lefizette őket.
És ez még nem igazi nexgen engine.Majd lesz jövőre egy sokkal jobb ami tényleg megmutatja hogy tényleg a DX11-el volt a gond.
Nem igaz hogy az AMD legalább egy játéknál nem tud többet fizetni mint az NV.Troll off.
Én arra leszek kíváncsi hogy egy nagy cég mit kezd a DX12-vel.
Talán a Rise of Tomb Raidernél kiderül.Amit kihoztak a X360-ból...le a kalappal.
Hátha ekkora figyelmet kap a PC-s port is.[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
dx11-vs-dx12-ashes/[link]
Ennyit a szar DX11-ről és a giga szuper DX12-ről.
2-3.FPS plusz.Ez ám a forradalom.[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
válasz huskydog17 #11890 üzenetére
Ez igen.
Jól muzsikálnak a Radeon kártyák.
Még a végén megint Radeon kártyám lesz.
Mondjuk ezért a játékért nem váltanék vissza.Majd a Rise of Tomb raider megmutatja hogy is kell egy TOP kártyát kihasználni.Brutális jó a játék még X360-on is.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz nonsen5e #11677 üzenetére
Majd a Dx12-vel megváltozik minden,vagy nem.
Akinek fontos volt a Pc-s piac az eddig is fordított elég időt a Pc-s portra.
Azért azt látni kell hogy ez egy üzlet.
Ha nincs hardver eladás akkor a szoftver árakon fogják behozni.Az sem tetszene szerintem ha egy Pc-s játék 20-25 ezer forint lenne.Azért meg hogy valaki megengedheti magának a TOP kártyát azért had ne érezze már rosszul magát.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
-
imi123
őstag
Ne ez már milyen.
Még a végén mindenkinek lesz egy AMD és NV kártyája összekötve.ashes-of-the-singularity-demonstrates-nvidia-amd-gpus-working-side-by-side[link]
-
imi123
őstag
A Mantle nagyon jól muzsikál AMD-n.
Annyi probléma van vele hogy így hozza az NV DX11 teljesítményét.
Azért ez a "DX11 haszálhatatlan" elméletnek némileg ellent mond.Azért született az új API hogy az AMD procik is versenyképesek legyenek és programozók kevesebb munkávál olcsóbban el tudják készíteni a játékokat,így minél nagyobb hasznot hozva a kiadóknak.
Ugyan így azért lettek a konzolok olyanok amilyenek mert rámentek a mielőbbi megtérülésre.
Az egész csak pénzről szól semmi másról.
-
imi123
őstag
Végig próbáltam az utóbbi időben egy csomó kártyát mindkét oldalról.
Én nem láttam különbséget.Youtube videó alapján véleményt alkotni képminőségről,no komment.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz FollowTheORI #11115 üzenetére
Szerintem teljesen korrekt.
Minden játéknál kb ez lenne a normális.Minimális különbségek.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Friss ropogós Battlefront béta benchmarks
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #11036 üzenetére
Nem is nekeg linkelte a kolléga.
Te majd az AMD-s hírekre izgulsz.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Nem tudom linkelték e már.
Darth Vader Unreal 4 enginnel.Egy régi reklám szlogen jut eszembe róla"mert ez műanyag"
[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
Na az Nv is nyitott egy kicsit.
Kíváncsi vagyok mennyi újdonság van benne a fejlesztőknek.Hát ez inkább tippek ,trükkök kezdőknek.
[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
Elég nagy név távozik az AMD-től.
[link]Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Ha most azt vesszük alapnak hogy a konzolok határozzák meg a játék fejlesztési irányt akkor az AMD nincs kényszer helyzetben.Bőven elvannak a Fury vonallal.Mire azokat kihasználják addig eltelik 1-2 év.Elég egy kicsit módosítani és kiadni újként.Most ha a DX12 nyomást komolyan vesszük akkor az NV van lépés kényszerben..
Viszont ha a fejlesztők azt modják hogy köszi a modern hardvert ha a konkurencia kártyája nem tudja akkor hanyagoljuk(Lásd True audió) akkor megint marad a nyers teljesítmény.Ott szerintem jelenleg a Maxwell verhetetlen.Készítsük elő a popcorn és élvezzük a csatát.
-
imi123
őstag
válasz daveoff #10544 üzenetére
Majd az emberek szavaznak a kasszánál.
Ebből nagyon jól is ki lehet jönni,de az ellenkezője sem kizárt.
Sajnos itt nem az fog dönteni mi mit szeretnénk.Itt az számít hogy tudnak minél kevesebb pénzből minél nagyobbat kaszálni.Hardveresen minimális fejlesztéssel piacon maradni.Ez az AMD érdeke.
Minél kevesebb munkával minél több platforma fejleszteni.Ez a játék kiadók érdeke.
A DX12 pont erre lett kitalálva.Ekkora ziccert csak nem hagy ki az AMD.
[ Szerkesztve ]
-
-
imi123
őstag
Ha van benne tunig potenciál akkor úgyis megkapja a tuningot.Kedves Userek igen maximalisták.
Mondjuk ott már saját felelősségre.
Én már reménykedtem.Gondolkodtam BGA-zó állomás vásárlásán.Erre visszafogják a teljesítményt.
Nem jó ez így.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz -Solt- #10507 üzenetére
Ha már a gyűlölet kampánynál tartunk.
Folyamatosan pisix-eznek,shitworks-öznek .Másik oldal kazánozik...stb
Nem nagyon kell itt egyik oldalt sem félteni.Azt szeretem a legjobban amikor olyan osztja az észt aki nem is játszik,nem próbálta a konkurencia kártyáját mert utálja a céget.
Amikor valaki leírja hogy váltott mert nem volt megelégedve akkor már kapja is a lehülyézést.Jönnek a User error dumák.Lehet itt vitatkozni.A gyártóknak a kasszáknál mérhető a tetszési index.
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #10479 üzenetére
Kellene csinálni egy felmérést hányan tértek át AMD-ről NV-re és fordítva.
Olyan emberrel még nagyon nem találkoztam aki AMD-ről váltott Nv-re és elégedetlen.
NV-ről meg elenyésző aki AMD-re vált.
Ez nem azt jelenti hogy az AMD rossz lenne.Egyszerűen a Maxwelt nagyon eltalálták.
Természetesen amint valami kézzel fogható előnyt fog hozni az AMD megfordulhat a tendencia.
A gond ott van hogy most nagyon nagyot kellene dobnia az AMD-nek.
A NANO nem rossz ötlet de lehet várni kellett volna 16nm-re.Most kb annyit értek el vele hogy több felé kell szétosztani a szűkös HBM kapacitást.Azért a lényeg az hogy a kártyákkal játszani kell és nem egymást ölni fórumon és 1 évvel ezelőtti hozzászólásokat keresgetni.Előre kell nézni nem hátra.
-
imi123
őstag
Na akkor lehet vásárolni.
215-ért már Fury-x van.
Hát nem lesz sorban állás...
[link]Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz FollowTheORI #10190 üzenetére
Nem mindegy mennyiért adják ha nem lehet kapni?
-
imi123
őstag
Az XOne-t egy Maxwell le emulálja.
Elég vicces lesz a jövőre nézve ha az XOne lesz amihez igazodnak.Főleg ismerve a részesedését konzol piacon.
Azt mondjuk nem értem sokan miért várank csodát XOne-on DX12-vel.
Sovány az a hardver.Már amikor kijött az volt.Az Async-ot sem látom még olyan szinten elterjedve hogy aggódjak.Főleg ha DX11-ben hozza az NV Async nélkül az AMD DX12 szintet.
Meglássuk a kedves programhozó urak mit kezdenek ezzel a hatalmas elméleti tudással.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest