Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
-
menpee
aktív tag
válasz Ciccuka #20256 üzenetére
Ahogy a fules által linkelt videóból is látszik, az 570 felé billen a mérleg nyelve.
[ Szerkesztve ]
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
Laja333
őstag
válasz Ciccuka #7221 üzenetére
Magyarul ők is elmondták, hogy a két VGA kb egyforma szinten van, egyéni preferenciák alapján kell választani. A 4 GB-os rx480 pedig legjobb pef/ár.
Kíváncsi lettem volna a 3GB-os 1060-ra is, meg az RX470-re ebben a tesztben.
Egyébként vicces olvasni az 1060 topicban a butthurt emberkéket, akik konteóznak, mert nem az 1060-at hozták ki abszolút győztesnek.[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Ciccuka #3297 üzenetére
Megsúgom, lehetséges, hogy a videó elkészítéséhez többször szétszedték a kártyát és az ujjaival meg-meg nyomkodta a bordákat. Ez a videóban is tisztán látszik. A bordák nagysága elegendő. Az is látszik, hogy a blakeplate nyújtotta nagyobb felületet nem használják ki a jobb hűtés érdekében. De nyugodtan keressen mindenki még két-három csomót a kákán és utána menjen azt vegyen nVidia-t.
Ez a hsz nem első sorban neked szólt, vannak itt a topikban páran akik nélkül nagyon jól ellennénk, mert csak off/flame/troll hármas telik tőül.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Ciccuka #3236 üzenetére
Jah, bedobtam magamnak, aztán azt másoltam be, van ez így.
Ne szívd mellre.(#3238) solfilo
Persze.Te rugalmasabban kezelted a linket, vagyis ami el lett baszarintva.
Gazda itt nincs, nem is vót, nem is lesz.
Ember kell aki győzze a sok ordenáré megnyilvánulást, köztük az enyémeket is.Ellenben mi megy a radeon népkártya topicockban, na az már döfi.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
D.Orion
veterán
válasz Ciccuka #3209 üzenetére
Nem, tesztek alapján írtam így. Bár még nem láttam ref. RX470-et(remélhetőleg nem is lesz), de az tisztán látszik, hogy ugyanazt a hibát elkövették, mint az RX480 fogyasztási huzavonánál. Belefér a 150W-ba, de nem tökéletes.
RX480 ref. kártyát már lehetne venni, mert driverben megoldották a fogyasztási limitet. De az se tekinthető jó vételnek, mivel árazásban nem versenyképes a custom példányokkal. Ha egyáltalán lehet itthon kapni bármelyik verziót is.
Prohardver tesztben nevetséges és felháborító, hogy nem tudni éppen melyik kártya szerepel a fogyasztási v. hőmérsékleti grafikonon. Plusz még képeket se lőttek a kártyáról. Még az órajeleket se írták ki, holott a RAM-ok 100%, hogy eltérnek. Az a teszt egy félig megírt logout cikk...
[ Szerkesztve ]
-
and1ao
őstag
válasz Ciccuka #2170 üzenetére
Tényleg ez lesz egyébként a best buy kártya 2048 SP-vel alig lesz lassabb azonos órajelen mint a 480. Kérdés mennyi VRAM-ot pakolnak rá mert a 4Gb már azért elég durva (hát nem tudok jó magyar szót rá) stuttering.
(#2173) olymind1: Nem csak elvágni összeforrasztani szigetelni zsugorcsövezni, A nyákon meg forrasztasz 6-t és kész én a forrastást valasztom
[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
-
Apucy01
őstag
válasz Ciccuka #1912 üzenetére
a 9800 pro a kedvencem volt.. de az se is jó volt bios csere és már is pro lett..
Ren Hoek
Látom neked vessző paripád ez az 1500+ mhz amióta van ez a topic folyton ez jön tőlled ez egy középkategóriás cucc nem csúcs mit vársz tőlle? 2 ghz t??
[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
MongolZ
addikt
válasz Ciccuka #1736 üzenetére
Engem is zavar, viszont úgy látszik, hogy az RX 480 8GB annyira fogy, hogy egyszerűen nem tudnak belőle eleget gyártatni... (hogy ez most azért van, mert keveset gyártanak, alábecsülték, vagy ennyire kell az embereknek, nem tudni - simán el tudom képzelni, hogy aki picit a pirosak felé hajlottak de az utóbbi X évben nem tudtak normális piros kártyát venni, azok most látnak egy óriási lehetőséget a "visszatérésben")
Én is a 470 árára vagyok már nagyon kíváncsi, viszont sajnos úgy néz ki, hogy elviszik kb. az összes boltba kerülő kártyát, és nem csak Magyarországon. Van persze raktáron, horror áron.
(#1775) dergander: Szerintem pont az utóbbi időben kezd ez a tendencia megfordulni, ahogy szép lassan jönnek a DX12 játékok.
Ez azért durva... Gyakorlatilag sehol nincs raktáron.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Ciccuka #1736 üzenetére
Eh, belőletek sem lenne jó Jedi, hiányzik belőletek a türelem. Amikor bejelentették, nem azt mondták, hogy már a boltokban van. A customokról pedig már pár hete lehet tudni, hogy 07.22-én jön az első adag (Sapphire). Sőt, aki normális áron akart, az már meg is rendelte.
Ne bízz komoly feladatot olyan szerverre, amit egymagad is fel tudsz emelni...
-
Ren Hoek
veterán
Errők volt már szó, hivatalosan is útban van... Most lusta vagyok visszakeresni, de valamelyik Acceleroval megy azért... de ez a kettő akkor is kiesik, bármit csinálsz. Én nem ajánlanám rá semmiképpen. Garibontás, bonyolult felrakni, és 2 kockányi RAM nem kap hűtést (eléggé magas frekvencián mennek a RAM-ok, szvsz para) + a 6 Pin amúgy is korlátoz.
Sokkal ésszerűbb megvárni a customokat, vagy akkor már levizezni. Remélhetőleg a customok nem lesznek 15-20K-val drágábbak, mint az Accelero volna. Elvileg pár ezer difi lehet. (Szürkében tuti)
[ Szerkesztve ]
-
Simid
senior tag
Ez ilyen tippelős játék?
- Ha tényleg csak 4 CU-val lesz kevesebb benne, akkor nagyon kis különbség várható. Szerintem a jobb customok hozni fogják a ref 480 teljesítményét.
- Viszont pont a kis perf különbség miatt nem várnék nagy különbséget fogyasztásban sem. Pár nap és kiderül mit mutat a "javított" 480 fogyasztás oldalon. Annak kb a 90% lehet majd a 470.
- Elég gáz lenne, ha ugyan ezt eljátszanák. Szerintem csak akkor adják ki, ha nem lesz.
- Talán a legolcsóbb modellek szürkén beszerezhetőek lesznek 50 körül, de alatt sehogy sem lesz.
- Ezt minden jel szerint bőven megugorja.
- Lásd 3. pont[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
Talan pont azert linkeltem?! A hivatalosan elismert CU-bol pedig adja magat a tobbi. Szoval ez a tpu talalgatas mar nem er semmit es hemzseg a hibaktol. Remelem a 470-nel a rop-t nem vagjak. 64-bol meg lehet megengedheto lett volna, de 24 keves.
RX470 2048:128:32 @1206MHz + 256bit (7Gbps) 4GB
RX460 896:56:16 @????MHz + 128bit (?Gbps) 2GBA 470 fel, mig a 460 speckok lefele mozdultak.
A ketto kozotti res pedig hatalmas.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest