Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
Akkor hisztizz nyugodtan! Pont úgy mintha a bringàról üvöltenél az autósoknak, csakmert 30x gyorsabbak nálad. Ők is elmentek dolgozni, letették a jogsit, megvették a kocsit. Változott a világ, te is kereshetsz pénzt ezzel, ez az ára fogadd el, vagy irány a diliház.
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
bobalazs
nagyúr
Öcsém ha egy borsónyi pasztát elkensz rajta akkor pont ennyi lesz rajt. Úgyhogy nem kell már belemagyarázni, inkább zoomolj bele a képbe. látszik a fecskendő nyoma ahogy csíknyomokat hagyott maga után. Na aztán nézd meg mellette milyen "vastag" az a paszta. Na ugye. De jólvan tök fölösleges magyarázkodnom, én csináltam, én tudom, jó az. Ha nem lenne jó, akkor nem lenne most 63 fokos az a kurva gpu. Ugyanis ha túl vastag lenne a hőfok se stimmelne. Úgyhogy a hülyék utcája egyel arrébb van.
-
Lacccca87
addikt
Anno volt nekem ilyen problémám még LGA1156 os foglaltos géppel.
Bizonyos esetekben beragadt a PCI-e sáv 1X re és csak úgy tudtam megodlani ha újraindítottam a gépet majd biosban 1 el le vagy fel állítottam az FSB-t.
Megoldást nem találtam rá sajnos, elég sok fórumot megjártam vele, de mint kiderült ez valami speciális bug a H-s chipes lapok + Clarkdale magos procik esetén.Újabb konfigurációknál nem futottam bele ilyesmibe azóta.
-
MaxxDamage
félisten
+1
Ezt csak megerősíteni tudom!L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Askformore
senior tag
Nekem is leesik 38-ra néha DX11-ben (FX8350 4,3GHZ). DX12-ben amikor megy, akkor tartja a 60 körüli átlagot, de sajnos általában crashel indítás után az alt+tabnál.. Amúgy meg minden max, FHD, a volumetrikus ködöt és a mélységélességet vettem le.
Afterburner szerint nincs 100-on a proci amikor ledroppol, sőt igazából sosincs 100-on, 50-80 között ugrál, szóval nem proci limit.. a játékkal van valami.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Gyere át az FX topicba és pikk-pakk összehozzuk ha szereztél normális hűtőt.
4.5 alatt nem is FX csak FX-ecske, kb minden sokat dob majd egy 480 kaliberű kártya társaságában.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Hobbbyt
őstag
Igen, hideg fehéren. Én örülnék neki, ha gyárilag piros lenne, minden piros-fekete a gépemben..
(Nekem a Gaming appal ment normálisan a színváltás.. pulzálás meg stb. de nem akartam még 1 programot a háttérben)10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
BullKoxa
őstag
Szia! Nekem is 90 körül van Division alatt, igaz húztam egy kicsit rajt 1320-ra eddig. fesz alap Power Limit +15-n . ram még 2050-n. Házamban 90° ban el van forgatva minden. SilveStone Raven 3 . És mindegy hogy gyári vagy egyedi venti prifilon van a kártya hűvösebb nem lesz, nem akarom még 50%-n pörgetni sem a vga ventiket.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
-
addikt
-
Sgt. Chris
aktív tag
Point of View Black Diamond SLI 500W... nem világbajnok, de a nem ajánlott tápok közt nem volt felsorolva.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Sgt. Chris
aktív tag
:-) Igen, viszont a több memória miatt affelé hajlok...:-) egy 1060 3Gb volt az első körben a kiszemelt...
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
forguet
senior tag
Ez volt a kérdés: Van arra lehetőség, hogy az alaplapi VGA csatlakozót használom, de közben működjön az rx 480 is?
Legjobb tudomásom szerint ilyet nem lehet, de javítsatok ki ha tévednék.Átalakítóval tudja direktben működtetni az RX480-ról.
Amúgy az a szerény véleményem ha vkinek van 70 ezre videokártyára, az tegyen már mellé egy olyan monitort amin legalább DVI csati van...
[ Szerkesztve ]
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest