-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
5 nappal ezelőtti márkaváltásomat az RX570 ma egy ZÖLD képernyővel tette vészjóslóvá...
Ez ilyen oké dolog?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. Még mindig friss AMD-s vagyok. A FreeSync ki van szürkítve a driver app-ban, és a monitor menüjében is. Driverek frissek, kábel már korábban volt használva az NV freesync támogatásával. RX570, meg egy Samsung 4K monitor.
Mit csinálhatok rosszul? -
törölt tag
Nem arra akartam kilyukadni hogy te nem mondasz igazat. Hanem arra hogy az AMD
Köszönöm a tanácsot, megpróbálom majd DP-vel is.@gbors: neked is köszi!
Azért durva hogy a képletből semmi más nem változott csak NV->AMD kártya, aztán azóta nem működik egy AMD-technológia...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnap néztem egy Linus videót az 5600xt-ről. Koppra felhúzták egyből az OC-t, ameddig csak engedte az AMD app. Azt mondta, hogy az AMD direkt addig hagyja felhúzni, hogy ne főjjön meg. Gond nélkül benchmarkoltak is a tökig húzott csúszkákkal. Ez minden AMD kártyára igaz? Tudom hogy hamarabb fagy vagy kékhalálozik minthogy megfőne, de azért nem akarok vele próbálkozni infók nélkül.
Teljesen más kérdés: 570 8gb, Far Cry 5. Normális hogy stuttering van fix 60fps mellett? Esetleg van valami megoldás erre? Darabos mint az állat, kivéve ha éjszaka van a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szia,
Egy ilyet találtam mêg egy angol fórumon. Ott ez segített. Eleinte ott is kábelparát tippeltek. Nem baj hogy megvetted, bármikor jól jöhet!
"Download CRU (Custom Resolution Utility) and select the TV labeled as "*active"
Double click it, and change the refresh rate at the bottom up by 5 HZ, and continue doing that until you hit 60, or even above if you wish. If you get a black screen, disconnect the display and plug it back in (I also had extra monitors to help)
Then click apply, ok, and run the Restart 64, or whatever suites your needs.
Then your tv should be working at 60 HZ!"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor lehet hogy valóban a tv beállításai között kell mókolni. Én is azt a "pc" módot olvastam amit írt Bodz is. Meg futhat még "hdmi mode" néven is, vagy akármi hasonlón. Nem sok szó esik a Thomson tévékről netszerte. Annyi biztos, hogy sok tv alapértelmezetten csak 30hz-cen fut.
Esetleg ha kiválasztod a 4k-t a programban, aztán edit, akkor nincs hz állítás lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Doom Eternal tapasztalatok 570-el?
Elég gyakran mintha 30-ra ugrana az fps lock 60-ról. Esetleg a 3930k Xeon-os megfelelője már ennyire elfogyott?
Nem tudom mi lehet, betonbiztos 30fps-re zuhan vissza, se lejjebb, se feljebb. Youtube-on mintha másoknak nem lenne ilyen gondja.. -
törölt tag
Nekem minden lefagy az utolsó frissítés óta 1 percre, kb 5 percenként. SSD-ről, HDD-ről is, a hőmérsékletek rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Autós topik
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- Kutya topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó hibás GeForce GTX 1050 Ti Windforce OC 4G kártya
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (Garanciás)
- Nvidia Geforce RTX 4070 Gainward Ghost 12GB DDR6...Vadiúj! Bontatlan! 3év GAR!
- Asus geforce gt 1030 2gb lowprofile
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT NITRO 16G GDDR6 --- GARANCIÁLIS 27.01.25-IG ---
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest