Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Amazon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Én pcx hez küldtem vissza cuccokat azonnali csere garancia volt rá fizetve de mindent teszt okra hoztak ki de akkor is 1 hétbe került,pedig szerintem hamarabb simán meg lehetett volna.
Egyébként sajnos basztatás nélkül képesek húzni.Mikor anno 212 ben a pcx től rendelt alaplapomon a processzor foglalat tűk egy csomó el volt nyomva vissza küldtem fotóval demonstrálva még ki sem szedtem a dobozból el kezdték húzni halasztani a csere dolgot,hogy vizsgálják,aztán meg az volt ki küldik németországba az kb 2 hónap,de mondom basszus mit vizsgálnak a lenyomott tűkön még ki sem vettem a dobozból,még procit sem raktam bele,a hiba meg szemmel látható.Erre jöttek azzal oké vissza utalják a pénzt na mondom frankó el mentem a közeli számtek boltba,hogy rendeljek másikat ,már meg rendeltem mire hívtak a pcx től,hogy jaj még sem utalnak mert véletlenül van egy ugyan ilyen lap a polcon és el küldenék azt nekem.Na ekkor már mérges voltam,vissza a boltba le mondani a rendelést,és aztán küldték a lapot,de nagyon sokat kellett őket basztatni.[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest