Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pityu.

nagyúr

válasz TIT #18790 üzenetére

Én pcx hez küldtem vissza cuccokat azonnali csere garancia volt rá fizetve de mindent teszt okra hoztak ki de akkor is 1 hétbe került,pedig szerintem hamarabb simán meg lehetett volna.
    Egyébként sajnos basztatás nélkül képesek húzni.Mikor anno 212 ben a pcx től rendelt alaplapomon a processzor foglalat tűk egy csomó el volt nyomva vissza küldtem fotóval demonstrálva még ki sem szedtem a dobozból el kezdték húzni halasztani a csere dolgot,hogy vizsgálják,aztán meg az volt ki küldik németországba az kb 2 hónap,de mondom basszus mit vizsgálnak a lenyomott tűkön még ki sem vettem a dobozból,még procit sem raktam bele,a hiba meg szemmel látható.Erre jöttek azzal oké vissza utalják a pénzt na mondom frankó el mentem a közeli számtek boltba,hogy rendeljek másikat ,már meg rendeltem mire hívtak a pcx től,hogy jaj még sem utalnak mert véletlenül van egy ugyan ilyen lap a polcon és el küldenék azt nekem.Na ekkor már mérges voltam,vissza a boltba le mondani a rendelést,és aztán küldték a lapot,de nagyon sokat kellett őket basztatni.

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

Új hozzászólás Aktív témák