Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Van valami hír az új Msi AB-ről?
Mert nekem az Msi 480 Gaming-em pörgeti magát 60-70 %-n . Division alatt DX12-ben játszom. WattManban mindegy mit állítok ( Ha auton hagyom a ventit akkor se jobb ) akkor is legtöbbször kiabál a kártya ventije. Mindegy hogy a célt 75 vagy 80-ra teszem egyszer elkapja a gépszíj és pörgeti a Ventit mint a bolond. ha 60C°-s a Gpu akkor is 60%-n pörgeti a ventit, De minek !! Ezért kérdezem az AB-t mert a jelenlegi még össze akad a DX12-vel is.az utolsó WHQL van fent.
A gépen nem is volt AB, se Trixx ,semmi tuning program.
[ Szerkesztve ]
-
lordjancso
senior tag
válasz Csupingo #14691 üzenetére
Hmm, gőzöm sincs igazából, hogy az mire jó és mit jelent. (mármint, hogy mi az a 18 A ág - gondolom 18 amper )
Anno, amikor vettem, megkérdeztem, hogy jó lesz-e a táp, bírni fogja-e?
Mindenki azt mondta, hogy "ja, jó lesz ez", úgyhogy nem cseréltem ki.[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Csupingo
veterán
válasz lordjancso #14688 üzenetére
Eddig nagyon a határon lehetett a táp, most fellélegezhet egy kicsit. (Csak 18 A-es ágai vannak, ha jól láttam.)
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Cronerator
tag
válasz lordjancso #14670 üzenetére
Szia! A topikon belüli hozzászólásaimat megnézed, akkor kaphatsz egy kis "saját tapasztalat" infót a Strix 480ról. Amúgy a konklúzió, hogy nem éri meg a felárat egy Msi vagy XFX-hez képest. Amúgy semmi gond nincs vele.
[ Szerkesztve ]
Addig jár a lány a kútra, amíg meg nem ........érkezik.
-
füles_
őstag
válasz lordjancso #14684 üzenetére
Ha elbírta a 280X-szet akkor az RX 480-at duplán elbírja.
(#14688) lordjancso
R9 280X TDP-je 250W, az RX 480-é 150W. Az MSI Gaming a többiekhez képest elég sokat fogyaszt, default beállításokkal ehet olyan 180-200W-ot.[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
válasz lordjancso #14679 üzenetére
24 MHz-cel gyorsabb a sima Gamingnél. És ugye 1300 MHz körüli értékeknél beszélünk 24 plusz MHz-ről. Döntsd el, hogy Neked megér-e annyi felárat.
-
lordjancso
senior tag
válasz füles_ #14680 üzenetére
(#14680) fules, (#14682) Oxydavid: Köszönöm a válaszokat. Ezt a VGA-t fogom választani!
Szerk.
(#14683) varmi2: Köszi! Jó is hogy felhoztad ezt a táp témát. A tápom fogja bírni a vga cserét? Részletes konfig a nevem alatt.[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
varmi2
nagyúr
Ez a hűtésről szól, nem a teljesítményről. Mindegyiken ugyan az a gpu van, így ebbe nincs különbség. Maximum a tápelátásban van, de 1-5% a különbség köztük, ha a teljesítményt nézed. Ami elhanyagolható. Minél jobb hűtő, minél csendesebben minél alacsonyabb hőfokon tartja gpu-t.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Oxydavid
csendes tag
Nekem Gaming x van és tökéletesen elég teszi a dolgát. Nem húzom, nyúzom, feszelem meg tuningolom, totál felesleges minden megy vele szépen. Felraktam az összes programot Gaming ap, MSI afterburner, de azon kívül, hogy az fps-t kirakom másra nem használom őket. A gaming appal csak annyit csináltam, hogy a kártya világítását lekapcsoltam, mert zárt a házam minek...
-
füles_
őstag
Sok esetben még annyit sem ér meg, mert olyan 0,5-1% teljesítménykülönbség lehet a Gaming X javára. Viszont ha ez nagyon zavarna akkor megnyitod a Wattman-t és a state 7-re raksz +30 MHz-cet és meg is van a Gaming X-szed.
Számodra ez lesz a legjobb választás. Ez a leghalkabb/leghűvösebb RX 480-as.
(#14678) távcsőves
Belinkelem annak, aki alulfeszelni akar és nem tudja hogy kezdjen hozzá:
Overclocking, Undervolting and Un-throttling The RX 480 - With Wattman!(#14681) Tapsi75
Ez teljes mértékben igaz, de egy olyan átlagos felhasználónak, mint ő az MSI a biztos.[ Szerkesztve ]
-
lordjancso
senior tag
-
-
füles_
őstag
válasz lordjancso #14674 üzenetére
Arra gondolt, hogy mókolni kell a beállításokat, mert különben alapból hangos.
Ha átlagos felhasználó vagy, és nem akarsz semmit sem módosítani a kártya beállításain akkor számodra az MSI lesz a legjobb. MSI-nél arra figyelj, hogy van Gaming X és sima Gaming. A Gaming X nem éri meg a felárát, mert csak pár MHz-cel gyorsabb, mint a sima Gaming.(#14677) windlord
MSI-nél power limithez nem kell nyúlnod, mert azt jól belőtték. Power limitet csak akkor kell adni a kártyának, ha fogyasztás miatt nem tudja tartani az órajeleit.
Alulfeszeléssel csökkenni fog a GPU fogyasztása, szóval még vissza is vehetnél a power limitből, de szerintem nem kell hozzányúlnod.[ Szerkesztve ]
-
távcsőves
senior tag
válasz lordjancso #14674 üzenetére
Akkor MSI Gaming. Megveszed , berakod, driver telepít és kész. Out of the box a legcsendesebb. De amit füles kolléga írt sem ördöngősség. Tényle pár kattintásal nagyából minden gyártmány halk lehet, max pár fokkal melegebb. Az élerhető oc órajel már más kérdés, abban vannak el@ot kártyák.
[ Szerkesztve ]
-
lordjancso
senior tag
válasz varmi2 #14672 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy "foglalkozni kell vele"? Nem igazán szeretnék "foglalkozni" a vga-val. Megveszem, beszerelem, feltelepítem a drivert és ennyi.
(#14673) fules: Semmi tuning. Átlagos végfelhasználó lennék. A lényeg, hogy a legjobb ár/érték arányú kártyát szeretném megvenni. Itt nem csak a teljesítményre gondolok, hanem a minőségre, időtállóságra, stb.
-
füles_
őstag
Szia!
Jó cucc a Strix 480, csak érdemes a temperature target-et 65 fokról felrakni 70-75 fokra, mert amúgy eléggé hangos.
Az MSI Gaming és az XFX GTR kettő ventillátorral ugyanúgy lehűti a kártyát, mint az Asus hárommal. Nem mellesleg az Asus szokott lenni a legdrágább, aztán az MSI, majd az XFX GTR. Nem igazán éri meg a felárat az MSI-vel vagy az XFX-szel szemben, esetleg csak akkor ha extrém tuningra szánod.(#14671) windlord
Én Wattman-t szoktam használni. Ez a legegyszerűbb progi tuningra és alulfeszelésre. Csak arra ügyelj, hogy könnyen összeakadhat másik 3rd party programmal, páldául az Afterburner-rel.Ha durván túl van feszelve a kártyád, akkor alulfeszeléssel még teljesítményt is nyerhetsz, mert kevesebb esélyjel fut bele power limitbe vagy temperature limitbe. Tehát igen, ha nem feszeled nagyon alul akkor nem fog negatívan kihatni a teljesítményre.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Ha a hűtés a lénye, akkor msi gaming vagy shapphire nitro+. Más különben ha nem a hűtés a lényeg, akkor az az asus sem rossz, csak foglalkozni kell vele.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
VGA cserén gondolkozom (teljes konfig a nevem alatt) és az alábbi kártyát néztem ki magamnak:ASUS STRIX-RX480-O8G-GAMING RX480 8GB GDDR5 OC PCIE
Elsősorban a hűtés miatt választanám ezt a modelt.
A kérdésem az, hogy ajánlanátok-e másik kártyát az asus-szal szemben?
Köszi!Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz füles_ #14603 üzenetére
Hát az alap órajele 3,2 ennek a 955BE CPU-nak, így a 3,6 már tuning :-) Nagyjából 3,8 a vége, de ott erősen melegszik már...a fesszel meg nem akarok variálni. Az NB és a HT frekiket is variáltam már, komolyabb előrelépés nélkül ...így marad a 2000/2000.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
windlord
őstag
Alulfeszelesnel mivel teszelitek a stabilitast?
Este neki szeretnek ugrani az msi480-nak.[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
Szia!
Alulfeszelve állítólag teljesen elviselhető a hangja és a hőmérsékletértékei is. Van itt olyan aki így használja.(#14655) vaki
Hali!
Igen, a Strix 470-nek elég szarok a gyári beállításai, de egy 75 fokos célhőmérséklettel, alulfeszelve, kitolt power limittel élhetővé lehet tenni azt is.(#14660) milszab
A 280X-ek elég sokat zabáltak ezért az AiB partnerek is komolyabb hűtést terveztek rájuk. RX 480-asra nem kell akkora hűtés, mert csak feleslegesen drágítaná a kártyát.
A jobb féle RX 480-asok 70 fok körül tanyáznak szinte teljesen néma működéssel. A jobb 280X-ek is megálltak 70 foknál, viszont hangosabbak is voltak.[ Szerkesztve ]
-
-
milszab
senior tag
Eddig úgy gondoltam mivel 100wattal kevesebbet eszik egy 480-as mint a mosatni 280x-em, nem fogja majd fűteni a házat, halkabb lesz stb. De itt olyan hőmérsékletekről írtogattok, ami nem hogy kevesebb néha még magasabb is. Most akkor hogy van ez? Vagy nem függ össze a két dolog?
-
sakal83
addikt
válasz távcsőves #14657 üzenetére
Kérhetnék egy kis segítséget egy MSI GTX480 Gaming és/vagy XFX GTR RX480 tulajtól:
Arra szeretnék választ kapni, hogy a fenti vgak visszaveszik-e a VRAM frekvenciát ha két megjelenítő van használva, illetve hány fokon üzemelnek IDLE (netezés, filmézés) alatt vgak?
Köszönöm, ha valaki tud és segít is
Bocsánat, nem Neked szántam, csak véletlen volt
[ Szerkesztve ]
-
távcsőves
senior tag
Lehet, egyszerűen a temp targetett wattmanban 75c állítod. Rögtön csendesebb.
@:Macka: miért ne szabadna, ez ár kérdése. Egy alulfeszelés/finomhangolás rengeteget segít. (bármelyik kártyának) Keress youtubon rx480 undervoltage videót. AdoredTV feltöltőnek van egy piszkos jó videója a témában.
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Van egy lehet hogy nagyon hülye kérdésem: a hétvégén ha minden igaz boldog tulaja leszek egy Asus Strix RX470-es karinak. Ahogy a weboldalukon olvastam, ezen 6 tűs tápcsati van, viszont a tápomon a kivezetés 8 tűs. Kell ehhez valami átalakító, vagy csak simán rárakom?
Illetve olvastam tesztekben, hogy terhelve nagyon agresszív a hűtési hang, lehet valahogyan ventilátorprofilt állítani rajta BIOS mókolás nélkül? Inkább legyen 5-10 fokkal melegebb, csak halkabb....
A felhasználóbarát felhasználó
-
Macka
veterán
Sziasztok! A ref hűtős 470-nek mennyire elviselhető a hangja és a hőfokjai? Szabad venni ilyen kártyát használtan?
-
Hobbbyt
őstag
válasz #02119936 #14647 üzenetére
Az MSI-nél gyárilag 180 watt a TDP limit.. és talán az egyetlen egy kártya a kínálatban ami FurMark alatt is tartani tudja a boost órajeleit. (nekem 1270-1280 mhz között ingadozott gyári beállításokkal) Szóval szerintem csak beállítás kérdése. Azt már szépen prezentáltam, hogy lehet 260 wattot etetni vele átlagosan.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
SzlobiG
félisten
válasz gyuribácsi88 #14609 üzenetére
Nálam is ennyit bír a gpu hiába feszeltem nem ment többet, ellenben alulfeszelve viszi az 1380-at.
-
törölt tag
1300Mhz-et szőröstül bőröstül 100W ból ki lehet hozni. Nagyon sokat esznek az MSI-480, 30-40 W-nál többet elpöfékelnek csak a vrem-ek? elég durva szerintem.
-
Hobbbyt
őstag
Ne ellenkezz.. olvasd el amit írtam. (abban választ is kapsz arra, hogy miért arról akar a win képet adni..)
(amúgy nem IGPU, csak simán IGP mivel az "U" az unit rövidítése, de már rég nincs külön egységben.. hanem 1:1-ben integrálva van a processzorban)
[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
válasz Laja333 #14626 üzenetére
Feszültséget próbáltál neki adni? Én úgy vettem észre, hogy egy adott órajelig lefut, ha kevés feszt is kap a kártya, de teljesítménye nem nő, esetleg még csökken is.
Én az RX 470-nel 1V feszültségen, 1250 MHz-cen ugyanannyi pontot kapok Firestrike-ban, mint 1V/1270 MHz-cen. 1290-en meg már kifagy
-
R3laX
addikt
válasz Hobbbyt #14631 üzenetére
de miért kell tiltani az rx-et, ha azt akarod flashelni? ha tiltod, akkor tuti azt flasheli majd? mert ez így ellentmondásos.
szerk.: Ott tart, hogy átrakta elsődlegesre az IGPU-t, majd berakta most a kártyát, de mégis arról akar képet a gép, közben az alaplapra van dugva a monitorkábel. Ilyenkor mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
Powercolor RX480 4GB is van 74000 alatt, ha valaki megnézné.
-
windlord
őstag
Megerkezett az msi gaming rx480 -am.
Asic Quality 78% az minek mondhato? -
Szoszo94
őstag
válasz bozont #14618 üzenetére
Win10 64bit, legfrissebb driver. Beállítások a képen, +50% TPD limit, Furmark alatt hangoltam be a kártyát (addig játszottam, amíg stabilan tudta a benchmark alatt végig tartani az órajelet).
Aztán ráküldtem a 3Dmarkot, majd F1-eztünk ismerőssel egészen eddig. Előbb ránéztem Project Carsra, most meg The Crew-zni indulok egyetLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Hobbbyt
őstag
Igen. Le akartam írni (pontosabban belinkelni egy hozzászólásomat amiben már leírtam, mert én is kipróbáltam azt az MSI szart, amitől nekem is megfeküdt..) a megoldási menetet, de ezek szerint tudod te is, és nincs szükség az útmutatásra.
Szerk:
Akkor csak kéne az a link.. (Amit nem találok.. törölve lett? ) Pedig elég téma illő volt..Na mindegy.
Gyorsban: Biosban elsődleges GPU-nak beállítani az IGP-t. Utána Csökkentett módban windows indítani, eszközkezelőben letiltani az RX480-at (mert enélkül nomrál módban a win felülírná a biost és a DGPU lenne az elsődleges.. ami ugye halott) Tiltás után win normál mód, és mehet a winflash.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Hobbbyt #14628 üzenetére
Jah, azzal :S. Fasza, akkor mehet IGPU-ról, azt meg csak én tudom megcsinálni, aki 50Km-re van... . Ez egy rohadt nagy feketepont amúgy az MSI-nek részemről.... Mi az, hogy drágább mint az XFX és még dual bios sincs rajta. Ilyenkor hogy flashelsz IGPU-ról? Kártya bent, rádugva, monitor az IGPU-n, majd atiwinflash flashelés indításakor bent a kártya ugye? vagy vki írja már le, hogy mi a menete, flashelés az megy, csak a sorrendet nem vágom. De kell a HELP köszi
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Valaki GamingX-en tudja hol a bios kapcsoló? Tesóm wines progival rányomott egy új biost, most meg nem ad neki képet ... Én meg nem vagyok ott és csak XFX Black-et tudom megnézni .
-
Laja333
őstag
Egy érdekes dolog van a VGA-mmal.
Egy jó ideje már alap órajelen használom. Gondoltam most az új driverekkel megnézem mit tud...
De... az első próbálkozásra, egy laza 1350/2000-nél rosszabb eredményt kaptam, mint gyárin. Power Limit kitolva +25%-ra, ugyan az. +50%-ra, ugyanaz. Gondoltam, biztos az új Relive driver (17.1.1) a ludas, így felraktam egy régebbit, amivel biztosan működött az OC, a 16.7.2-t.De az eredmény nem változott: Gyári órajelet tökéletesen tartja, és megfelelő GS-t kapok FS-ban, viszont OC hatására még a gyári órajelet sem éri el, droppol. Monitoroztam a hőmérsékleteket, a GPU ~62°C-ig megy, VRM meg még kevesebb. CPU nem limitál, 4,5 GHz-n jár. Driverben teljesítményhatékonyság kikapcsolva.
És ami a legjobb, ha csak a power limitet növelem, gyári órajelen, a jelenség ugyanaz, FS alatt csökken az órajel, és így a teljesítmény.Alap beállításokkal HWinfo szerint a GPU power és a Chip Power 180-200 W-ig is elmegy, viszont Powerlimit növeléssel (vagy OC) ez korlátozódik ~150-160-ra, és drop pillanatában 80-90W-ra is leesik.
Valami ötlet?
-
ggbuffon1897
őstag
régebben volt felrakva AB, bár nem használtam, úgy néz ki azzal akadt össze, legalábbis most nem szépen visszaáll 3dmark v valley teszt után alapra
köszi srácok
erre a böngészés alatt ugráljon az órajel dologra továbbra is csak a "teljesítmény hatékonyság" átpöckölése igen-re a megoldás?
sztornó: megint gondolt egyet és elkezdte magát járatni max órajeleken
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Mentem két kör-t BF4-ben az alábbi beállításokkal: 1350/2250MHz, 1120mV és +20% power limittel. Target temp 70 fok. Kis finomhangolással szerintem jó lesz így 24/7-re.
Így viselkedett a játék alatt (64 fő, Operation Firestorm):Sajnos 1100mV-on nem volt teljesen stabil, 1110-en már annak tűnt, így adtam még +10-et hozzá a biztonság kedvéért.
Amúgy melyik értéket kell nézni ha a "valódi" fogyasztásra vagyok kíváncsi?
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz ggbuffon1897 #14620 üzenetére
Ez nekem is előjött XFX Black-en, még a 16.7.1-16.8... driverekkel, de lehet bányász vírus is. Érdemes futtatni a Malwarebytes Anti-Malware progit, esetleg a RogueKiller-t, nekem fent van mind a kettő . Nem tudom, esetleg 2 tuning progi is összeakadhat, Wattmann bekapcsolva, MSI AB, Gaming APP. Amúgy tesóm most vett MSI 480 GamingX-et, másnak mi a tapasztalata, összeakadhat az AB GamingAPP-al?
[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
válasz ggbuffon1897 #14620 üzenetére
Nekem is csinálta, hogy maxon pörgette magát a kártya idle-ben. Újraindítás meg szokta oldani. Szerintem ez szoftveres hiba.
Mondjuk most feltettem a legújabb drivert, egyenlőre még nem csinálta, aztán majd meglátjuk. -
ggbuffon1897
őstag
A kártya : MSI RX480 Gaming X 8gb
Tesztelés után vmiért beragad az órajel 1280/2000en idle, lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy dobjam is vissza elállással/garanciába?
Régebbi driver megoldás lehet?
-
lacus83
senior tag
Sziasztok!
Nem is olyan rég volt egy adott MODERÁTOR hsz. (#14505) proci985
Lopott szöveg nem szöveg szokták mondani,de ez most kivétel.Nagyon sok lesz az OFF, térjünk vissza ONba.
Ami a témához tartozik:
- AMD RX470
- AMD RX480
Ami NEM tartozik a témához:
- "Kihajcsae" úgy általánosságban, bármit is jelentsen. Ha konkrét játékban van dokumentált bottleneck (lehetőség szerint úgy, hogy látszódjon is a plotból), az oké, a "jobb az X mint az Y egy GTX1080al" viszont nem érdekes. Van CPUs topik a célra.
- Hol vegyek kártyát (úgy általában)
- Milyen tápot vegyek
Kiegészíteném - a hogyan is néznek ki a gépeinkkel.A hol mennyi egy kártya dolgot meg végképp szeretném kerülni,kivéve ha irányul a hsz. egy ilyen kérdésre.Az úgy ajánlásnak elmegy.
Tehát random linkelgetni árakat és webshopokat felesleges.
Aki biztosan RX470/480at akar venni, tudja mire számíthat árakat tekintve.Köszönöm
Az RX legyen veletek
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Szoszo94
őstag
Na nekem is megjött a kártya, egész délutános tesztelgetés, tuningolgatás után a következő beállításokkal fogom használni:
(ASIC:69,5%)
3Dmark link[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Tamyra
tag
Nos akkor elhatározásra jutottam: szerintetek jó vétel lenne akkor a XFX Radeon RX 480 8GB GTR TRIPLE X EDITION videokártya /RX-480P8DFA6/????
Kívülről lehet, hogy szőke vagyok, de belül sötét!!!
-
BReal
addikt
válasz gyuribácsi88 #14609 üzenetére
Helyes. Teszt szerint bírta a 7000-ről a stabil 8000-et a memória, szóval annak a 2000-nek bírnia kell.
-
addikt
-
bozont
veterán
Próbálgatom mit tud a gpu, 1400-on szinte azonnal elhasal Heaven alatt, 1390-en fut, de vannak érdekes bevillanások. Az 1380 egy rövid teszt erejéig stabil, azért biztató:
Minden esetben +20% power limit és a gyári feszt nem piszkáltam még. Bár szerintem feljebb nem mennék, inkább lefelé.
Sajnos van egy kis coil whine is, de szerencsére nem olyan vészes, nem olyan magas hangot ad ki és zárt házban, az asztal mellett nem hallani szerencsére. Max ha tök kuss van. -
BReal
addikt
válasz gyuribácsi88 #14606 üzenetére
A memóriát nem tudod felvinni 2000-re? 4 vs 8GB tesztben úgy csinálták. Igaz, nem tudom milyen márka milyen típusa volt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
füles_
őstag
válasz Sgt. Chris #14600 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest