Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Ha volt már akkor elnézést. Asus RX470 a kártya. Másnál is jelentkezett az , hogy a 19.7.1 driver alatt nem lehet feszültséget változtatni, hanem folyamatosan 1150mV. 19.6.3 alatt hibátlanul megy a undervolt. -
zsizsef
senior tag
Hello!
Arra van megoldás, hogy az amd setting-ben a teljesímény hatékonyság beállítás tartósan megmaradjon? -
zsizsef
senior tag
STRIX-RX470-O4G-GAMING WINFLASH BIOS TOOL
Bios opció alatt. Ja és a gpu tweak is megér egy próbát.[ Szerkesztve ]
-
zsizsef
senior tag
Asus rx470 kiadásra került: STRIX-RX470-O4G-GAMING WINFLASH BIOS TOOL
improve card stability. Telepítés után megszűnt az órajel ugrálás. 17.8.2 -nél (korábbi meghajtóval nem néztem) már nem kell aktiválni a "Teljesítmény hatékonyság" opciót, mert stabilan tartja alapból a 300-at. -
zsizsef
senior tag
Érdekes ez a 17.7.2-es.Asus rx470-el is. A beállításokat újraindítás nélkül is elfelejti.
[ Szerkesztve ]
-
zsizsef
senior tag
válasz ricsi8800gt #23143 üzenetére
-
zsizsef
senior tag
válasz füles_ #18036 üzenetére
Nem nekem kell bizonyítani, hogy rossz, hanem annak aki azt mondja róla, hogy rossz és nem ajánlott. A böfögésről annyit, hogy ha konkrét, saját tesztet mutat a kolléga és nem csak netes leírások után osztja meg tapasztalatát az Asus 470-ről a tapasztalatait, akkor okés a dolog. Nekem van, én bátran ajánlom.
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Az asus rx 470es kártyán van egy 4 pines ventillátor csatlakozó.
"Irányított kiegészítő hűtés
A grafikus processzorok hőmérséklete játék közben gyakran magasabb, mint a központi processzoré. A készülékház ventilátorai rendszerint csak a központi processzort hűtik, ami a rendszer nem hatékony hűtését eredményezi. Az optimális hőteljesítmény eléréséhez a ROG Strix RX 470 grafikus kártyák 4-tűs fejjel rendelkeznek, amelyeket a grafikus processzor vezérel, és amelyekkel a rendszer ventilátoraihoz kapcsolva irányított hűtés valósítható meg."Ha jól gondolom akkor a kritikus rész hűtése is viszonylag könnyen megoldható.
Más gyártó kártyáján is van ilyen?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Office és Office 365 topic