- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
- Windows 11
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
nekem gond nélkül visszaadták a pénzem, de az biztos, h több 10k feletti terméket inkább nem veszek tőlük, max úgy h ott helyben rögtön átvizsgálás, akár dobozkibontás (ha még nincs nyitva mint nálam), aztán fotó.
oké, tényleg visszautaltak elég gyorsan, de akkor se ér még egy fél nap idegbajt se, amit speciel nekem okozott. Mondjuk a négybetűsök is eljátszák tudtommal ezt az újracsomagolás mizériát, próba-cseresznye alapon. Gondolom a nagykerrel nem sikerült lezongorázni, aztán bukni nem akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
Golota
aktív tag
Kész, kék halál. Ezt mégis hogy gondolták??? Kivettem a kártyát, lefényképeztem (nem egyezik a száma a dobozon és a kártyán). Holnap felhívom őket, de az tuti, hogy nem fizetem a futárt még egyszer. Vagy küldenek egy teljesen új kártyát, vagy kérem vissza a pénzemet azonnal.
-
Apone33
őstag
De ki ám. Monitort is csak azért vettem, mert nincs freesync-es. Teljesítményben van visszaesés az 1080-hoz képest, de ha kevés lenne lehet lesz még egy mellé cf-be. Persze ha beválik és nem adom el hamar.
De már nem kell sokat várni, holnap délig itt lesz. Már alig várom. Nekem nagyon megtetszett az Asus strix, anno a gtx 1070-ből is ilyet szerettem volna, de annál lebeszéltek róla.[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
távcsőves
senior tag
Nem hát, ezért ajánlott az MSI féle cucc. Persze, ha a ..... 8gb-os 77-ért lenne újonnan, mindjárt más lenne a helyzet. De nem így van. Használd örömmel!
@Tech7ne: fullHD felett mitcsinálsz új játékok esetén? Engem a min 30fps nem zavar, de a ratyi textura igen. Elég lehet 5gb vram is, da ha egyszer van 4 és 8 gb-s változatt, akkor ezt kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
75W-ot a gyakorlatban nem fog onnan felvenni, csak a referencia 480, kapott is érte a fejére.
Egyébként jogos a pont, hogy valamilyen arányban sanszosan megoszlik az áramfelvétel.
De azt még mindig nem tudjuk, nem-e ugyanarról az ágról kap-e áramot mondjuk az alaplapi PCI-E és a VGA tápcsati....[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Pedig ha csak két ágad van akkor valamit közös ágra kell kötnöd. Az alaplap tápellátását vagy a CPU ellátása mellé, vagy a GPU ellátása mellé teszed (CPU-GPU tápkábel szinte mindig külön ágon van). Ahogy a perifériacsatlakozókat is szét kell osztani a két ág között valahogy. Szerintem jól tervezett tápba alapból legalább 3-4db inkább 25A körüli fázist tettek, ha már jól tervezett tápról beszélünk....
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Igen, és az szvsz sokkal jobb, mint a 2*20A, mert kisebb a valószínűsége, hogy két nagy fogyasztó kerüljön ugyanazon ágra.
Igen, mehetnének, de a tápot úgy kell tervezni, hogy a 200W-os AMD procival is megmozduljon, ha arra kötöd....
De Intelnél is lehet gond, ha mondjuk egy régebbi 130W-os procit kezdesz cibálgatni.... Szval nem olyan egyszerű ezt normálisan megoldani.[ Szerkesztve ]
-
-
Szoszo94
őstag
Ez komoly?
Valaki meg tudná erősíteni, hogy az MSI 480 8GB-hoz járó is lejárt? Mert akkor lemondom a rendelést, így már drágább, mint máshol, ha nem tudom eladni a játékot...úgysem ért még be az Aquahoz raktárra a kártya.Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
bozont
veterán
Én a 270X-et a 16.8.3-mal használtam, ott nem volt semmi probléma WoT-tal. De reméljük hamarosan javítják végre. Amúgy a teljesítménnyel nekem sincs probléma, csak kidob az asztalra teljesen random a relive driverekkel. Nem tudom ez a 17.1.2 hozott e javulást.
távcsőves
Most volt időm próbálgatni, amit privátban beszéltünk, lejjebb véve az órajelet, de így is kilépeget. Ez pusztán driver probléma szerintem, ami a relive-vel jött a képbe.[ Szerkesztve ]
-
-
ncc1701
veterán
Már többször írtam, de leírom megint. Ha 1000 emberből 1-nél nem jó, és beír ide, csak azt látod, a többi 999 nem fogja beírni, h minden mennyire fasza. Amikor meg vki benéz ide, csak azt az 1-et látja, és abból levonja a következtetést, miszerint sapka fos. Közben meg semmi baja a cumónak.
-
nagymester
csendes tag
Hali!
Nekem ASUS RX 480 O4G -m van. WOT max felbontáson megy. Minden jó amíg arty-val sniper nézetre nem váltok. Onnan egyből kidob asztalra, Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.1.2 megfagy, WOT-ba csak feladat kezelővel lehet kilépni. Felraktam már egy rakás drivert, a mostani eddig a legjobb. Ezelőtt kölcsönbe volt egy ASUS R9 270X azzal tökéletesen működött minden.
[ Szerkesztve ]
PII Celeron 1000, 384Mb RAM, Diamond Viper II 32Mb, Segate 120Gb 8Mb ATA133, LG GSA-4160b. volt a régi configom
-
pingwin92
aktív tag
Hát, ha ez ilyen képlékeny, akkor te is mondhatod, hogy neked a 16 nap várakozás már jelentős kellemetlenséget okozott, és inkább elállnál a vásárlástól.
Egyébként a 2013. évi V. törvény 6:159. §-ának második bekezdésének b) pontjában benne van ez, hogy akkor állhatsz el a vásárlástól, ha nem tudták megfelelő időn belül cserélni vagy javítani, de az is ott van, hogy "...vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt."
Szerintem ilyenkor erre lehet hivatkozni.(#16131) szasanyi: 1-2 hónapja gariztattam utoljára.
Egyébként a PCX-nél gariztattam RAM-okat, csak, mivel a RAM-oknak az utóbbi 1 évben jócskán felment az ára, így én ezzel rosszabbul jártam volna, mert visszakaptam volna kb. 11k-t, de ugyan olyat csak 17-18k-ért tudtam volna venni. Tehát megvártam azt a bő 1 hónapot, mire cserélték.
Viszont a PCX meg nagyon szerette volna, ha inkább elállok a vásárlástól. Folyamatosan csak ezt szajkózták, hogy a törvények szerint ők a vételárat tudják visszaadni.
Mert ugye baszogattam őket, hogy igyekezzenek már a cserével. Na, és erre mondták azt, hogy, ha nem tetszik, elállhatok a vásárlástól (mivel ők is tudták, hogy ezzel meg ők járnának jól).
Meg felkínálták még, hogy levásárolhatom (ezzel szintén ők jártak volna jól), de ezt nem erőltethetik rád, mivel ilyet a törvény nem ismer, hogy levásárlás.Szerk.: Ja, és a PCX-nek úgy sikerült 1 hónap alatt cserélni, hogy érvényes volt a cseregaranciájuk, ami szerint 3 napon belül már kézhez veheted a csereterméket. Na, persze...
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
A WoT egy generális hiba, sokan írtak itt is róla, aki veszi a fáradtságot és elolvassa. Nyilván akinek az az álomjátéka, nem fog RX-et venni, ennyi. Az, hogy a GTX-ekkel WoT-ban nincs hiba nagyon szép, csak pl. nem olyan régen a Win10 tulajok csempéit baszta szét, majd a javított driver emlékeim szerint a Chromeban csinált csúnya dolgokat, és arra is jött a javított driver.
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
Ne haragudj, de ha ez Neked probléma, miért veszed meg? Mert feltételezem, hogy olvastál róla teszteket, pl. Guru3d-ék szépen kiemelik, hogy 93 fokot mértek a VRM körül. Ha ez neked problémás, miért nem vettél másik RX470-et? Ugyanezen MSI 480-as verziójánál 70-75 fokot mértek, és - kapaszkodj meg - az MSI 1060 Gaming X-nél 80 fokot, ami melegebb a 480-nál. Na ezt rakd össze.
-
Habugi
addikt
Szívesen beszúrnám neked a PCB hűtésemet ábrázoló képet de tekintve hogy egy 390X-et hűt meg, nem pedig 470/480-at és etekintetben a topic
agybajvan baj detektora vehemensebb kilengéseket mutat mint az egyik, Fukusimai reaktormag 10méteres körzetében elővett Geiger-Müller számláló, sajnos ez most elmarad, pedig fillérekből megoldható és még botrányosnak nevezhető alap házszellőzés esetén is ~20fok nyerhető általa VRM szinten, legyen akár 70°C az indulási alap vagy 90+°C, a hatása egyaránt áldásos.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
törölt tag
Még tavaly ősszel kerültek fel képek ide az XFX-GTR-ről. szinte esélytelen a vrm-et 75 fok fölé vinni normál hsználattal, ha ennyire zavar a melegedés miért nem azt vászatottad?
szasanyi need is írom hogy minden informácó rendelezédre áll hogy hogy kiválaszthasd a számodra megfelelő kártyát.
Mondjuk nem értem ha az ára miatt szóba sem jöhet az XFX GTR, akkor miért évődsz melyik milyen? Bemész boltba kérsz egy olcsó MSI Gaming-et oszt csokolom.[ Szerkesztve ]
-
s.bala31
őstag
Melyik játékhoz nem elég az említett 2 kártya full HD-ban? Ami a jövőt illeti, amíg nem jön egy újabb konzol generáció addig a játékok grafikája sem fog sokat fejlődni. (ez eddig is így volt) Mivel most frissítettek a konzolokon szerintem 3-4 évig tuti nem kell új VGA-t venni a játékokhoz és sajnos marad a jelenlegi grafikai színvonal.
-
Pityu.
nagyúr
Gondolom Voltam már így fényképezőgép vásárlásnál,aztán magam választottam
#windlord
Egyébként tényleg igaz msi ből csak a sima gaminget választani,alap órajellel?Vagy esetleg az msi n kivül más márkában van kicsit jobb teljesítményű rx480 is?
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
füles_
őstag
Viszont az XFX jelenleg 10e-rel drágább, annyi felárat meg nagyon nem ér meg. Én az X nélküli MSI Gaming-et venném.
Egyébként RX 480/GTX 1060 előnyök:
RX:
- Több VRAM
- Időtálló GCN architektúra
- DX12/Vulkan-ban erősebb
- Olcsóbb
- FreeSyncGTX
- Kevesebb fogyasztás
- Nagyobb választék
- Régebbi API-kban erősebbAz újabb DX11-es játékokban egymásnak dobálja a két kártya a labdát. Hol az egyik, hol a másik az erősebb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest