Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz nyulnyulu #6595 üzenetére
"sportszelet a naciba" hogy ez mekkora duma visítva felröhögtem
Viszont!
Szerinted lehetséges az (most délelőtt próbáltam ki) hogy a 20.1.3-as driverrel DX11 módban 3-5 percenként fagy a BF V, viszont DX12 módban meg szépen működik?!Mert nálam most ez a nagy harci helyzet pillanatnyilag. Egy órát ment a BF V DX12-ben 75Hz-en FreeSync-el a 20.1.3-assal STABILAN!
-
Sanyi19
őstag
válasz nyulnyulu #6324 üzenetére
Ma raktam fel a tegnapi drivert, játszottam vele kb. 2 órát. Nem volt, de nekem az előzőekkel sem fagyott ki.
Gomisan:
Nekem is ki van tolva a TDP, én MSI Afterburner-ből szoktam kitolni. Nálam, így 2000 mhz-körül boostol a folyamatosan, ha nincs akkor 1900-on.“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
fanti
addikt
válasz nyulnyulu #6313 üzenetére
Hát a 19.12.1 az ami jó BF V-hez...Istenem! Képzeljétek, tegnap ezzel a driverrel bő két órát BF V-tem 64 fős DICE szerveren, és sehol semmi hiba, és még FreeSync is volt.
Hát nem gyönyörű az élet?!arnoldito
(teszteljétek a legújabb drivert, epekedve várom az első fecske tapasztalatokat )[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz nyulnyulu #5968 üzenetére
Ahogy írták a 12.1 driver lesz a megoldás. Nálam ugyanez volt a Bf5 alatt.
Amúgy eddig sosem volt még gondom vga driverrel sem amd, sem nvidia fronton. De ez az Adrenalin2020 12.2 és 12.3 nagyon nem oké. Pedig "csodadrájverkénet" volt emlegetve, mikor még érkezőben volt.
Tényleg egy csoda. -
félisten
válasz nyulnyulu #5964 üzenetére
sajnos BF-t nem ismerem, bocs, nem játszok vele. Nálam most COD jó lett, feltettem a .1 drivert majd a.2-t és a végén a .3-t és azóta hibátlan. ha egyből a .3 ment fel nem lett jó, kifagyott de így most tényleg minden szuper.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Bossp
addikt
válasz nyulnyulu #1855 üzenetére
Pontosan. Mondjuk nekem 180-ert ment el a gaming trio X, 150-ert jott a Gaming X és Freesync 2 monitorom van. A TV-m meg 4k-s es sokkal jobban megy most hogy ott is megy a freesync. Mondjuk nincs kedvem gyakran újra húzni a windowst xd ezt leszámítva win-win. Várom a Navi 5800-at
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
hallgi
csendes tag
válasz nyulnyulu #1479 üzenetére
Nekem eddig nagyon tetszik, hozza azokat az értékeket, amiket a teszteken olvastam. (Witcher 3 52 FPS körül mozog a HD moddal 4K-ban.) Én Strix 1070ti-ről váltottam, az egyedüli dolog, ami negatív változás, az a hőmérséklet, mert tényleg jóval melegebb, mint a 1070ti volt, mert az terhelés alatt 65 fok körül ment, ez meg átlagban 77 fok. Kinézetre, hangra ugyanaz kb, ami jó. Teljesítményben szerintem nem sok különbséget fogsz tapasztalni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest