- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
helló srácok, Igen én és itt
Segítsetek abban, hogy az normális e hogy a kép nagyon szemcsés, mintha filmgrain lenne rajt. Még a win háttérképe is az.
A másik, hogy ah elindítok HDR-ben játékot utána kilépek windowsba halvány szürke fakó az egész asztal és minden. Ki kell jelentkeznem majd újra vissza, hogy helyreálljon. Erre van megoldás?"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
beszarok komolyan, ez miatt vettem a kártyát mert FS 2 HDR monitorom van és ezt akartam kipróbálni...Nem tudom ezt a túlélesítést sem kikapcsolni azt nem tudod mi lehet? A radeon szoftverben ki van kapcsolva, de COD ban és DOOM ban + Windosban lévő háttérképek úgy néznek ki mintha látnám és apró szemcsékből állnak...
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
COD MW alatt most már 4 szer megfagyott a játék, úgy hogy közben normal hőfokokat mutat. Sípoló hang szól a fejhallgatóból aztán annyi, állókép csak a power gomb hosszan nyomva tartásával tudom újraindítani a gépet.
Előtte elkezd villózni a kép is párszor. Ami érdekes, hogy az utolsó megfagyás előtt gyorsan lecsuktam kis méretre és a Windows tálca is villog. Erre van valami ötletetek?"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
igen, Windowson is (tegnap ujratelepitettem) COD meg automatikusan updateli magát inditasokkor.
Vitee : Ez nem jó hír....
Tomo78:Nálam minden lowon van multi alatt, nem csak a textúrák, hanem minden robbanás, árnyék ilyesmi kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
feltettem a régebbi drivert( 19.12.1) az asztalon az órajel helyreállt,de a COD továbbra is fagy, de most 2 pályát végig tudtam tolni mielött megállt. és DP porton át nem ébreszti amonitort fel.
-
-
félisten
válasz Tomko78 #5644 üzenetére
tegnap csináltam tesztet a kártyával tegnapelőtt a 2060 nal. megjelenése óta játszok vele.Nem eszi be a rendszermemóriát most is tesztelem Afterburnerrel.Szerintem DX / driver hiba. megpróbáltam normalon az elöbb, a 2 . pályán kifagyott.
felteszek nyári drivert most hátha...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Tomko78 #5647 üzenetére
Nézd most ez lett az új hiba sajnos.
Bocs a minőségért telóval vettem fel. [link]
Minden egyes váltásnál / vagy néha random is elmegy a kép egy másodpercre. Ez a régi driverrel van most. A Végén mikor rányomok a játékra akkor meg kifagy minden.
nekem a RAM usage 8-12 GB összesen, nem engedem neki becachelni a textúrákat Mindegy, feladom egyenlőre..[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ScomComputer #5649 üzenetére
Szia ! lepucoltam a drivert DDu val még az elején, azóta meg újra dobtam a Wint. Utána is néha elkezdte ezt a villogást, de a tálca a Windosban is. Amit ajánlottál,12.2 es drivert raktam fel, most ez a villogás teljesen eltűnt, AB is megy nincs villogás gond. A kép megakadást 1 óra játék alatt eddig 2 x csinálta, egyszer 10 másodpercig állt a kép és sípolt/ beakadt a hang is, de elindul, másodszorra újra kellett indítanom sajnos.
jelenleg ami zavaró az, hogy DP porton nem éleszti fel a monitort és a gépet alvó állapotból valamint a HDR bugos FC alatt, kilépés után úgy marad a Windows felülete is sajnos.
Eddig ez a legjobb driver hozzá, köszi a segítséget!"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Tomko78 #5650 üzenetére
Szia! köszi a segítséget, most találtam egy tűrhető drivert ezzel elketyeg, aztán remélem jön javítás hamarosan.
Nem volt nálam köze a textúráknak a dologhoz illetve mindegy mire állítottam.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem sajnos ha erre a szemcsézett képre gondolsz.De ahogy néztem Tomko képeit nála is jelen van ez a szemcsézettség még a Win hátterén is látszik az éleken a telóm OLED kijelzőjén nézve.De már tökre megszoktam, szerintem az Nvidia után tűnik csak másnak.
Megpróbálom ma rákötni a TV-re , egy Samu QLED 4 K.
Van még egyéb érdekesség is amit nem tudok hova tenni COD alatt. A két kártyát összevetve ugyan azokkal a beállításokkal LOW grafikán más a grafikai minőség.
Szerintem amit a Radeon kidob az tűnik reálisabbnak.
Vagy az NV kártya csal megjelenítésben minőségre vagy a Radeon butít túl, nem tudom.
Ez csak a full LOW grafikát érinti, nem hinném hogy sokan használják így az 5700 karit[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Create. #5673 üzenetére
Nekem sem egyáltalán.
Az a gond hogy Chrome alatt is jelen van ,nem csak játékoknál.. Képnézegetés közben is a próbáltam családi fotókon, DE a párom azt mondja ő már megszokta nem is látja, szóval ilyen túlélesítésnek tűnik nekem, fene tudja.[ Szerkesztve ]
-
félisten
átdugtam HDMI re , így jobb a kép. Oasisnal azt javasolták próbáljak a fényerőn és kontraszton lejjebb venni, és valóban jobb lett most DP kábellel is jó a fekete, kevésbé szaturált. Januárban eviszem hozzájuk újra kalibráltatni.
Vissza tettem most a 12.3 as drivert újra a délelőtti .2 után. Nincs fagyás COD alatt egyenlőre már több mint egy órája.
Ki érti ezt ? mindegy örülök neki, úgy látszik megtartott magának valamit a .2 ből amitől megjavult[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szia! Küldtek oázistól emailt, hogy a Local Dimming( helyi sötétítés) nem jól működik radeon kártyákkal, ott próbáljak meg állítani valamit. kapcsoltam teljesen plusz a fekete kiegyenlítésen állítottam így jobb lett a kép, de azért még nem az igazi,de tényleg jobb.
-
félisten
válasz Albigator #5731 üzenetére
Custom profil, kikacsoltam minden élesítést, meg képjavítót mert szörnyű kép úgy számomra.
1850 -n nekem ezt hozza.A memória tuningot elég jól tolerálja a minimum FPS.
Most nézem radeon 5700 XT .t ír rá neked is. -[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz galaktikus #5750 üzenetére
Szerencsés vagy.
-
félisten
válasz galaktikus #5752 üzenetére
Nekem most valami oknál fogva szintén jó lett,de úgy hogy előtte feltettem a .2 verziót amivel villogott a kép COD alatt, és utána vissza ezt amivel elsőre meg kifagyott. A kettőt valahogy jól kombinálta a játék, mert most se kifagyás se villogás
-
félisten
válasz galaktikus #5755 üzenetére
Hát nekem egyenlőre nem ez a véleményem, csináltam egy tesztet, majd kikerül logoutra.
AZ update és a kiforrás részével egyetértek csak kár volt így kiadni szerintem most ezt a verziót.
Szilveszter délelőttjén a haveromék itt voltak nálam, kicsit iszogattunk és azt mondja hogy neki az 1080 Ti futtatja így kb az RDR2-t mint az én 5700 kártyám.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz galaktikus #5757 üzenetére
Egyetértek, Ráadásul droppol is rendesen, minimum FPS- annyira le tud esni néha hogy nem is értem.
-
félisten
semmi , minden alapon.De mint olvastad feljebb nem én vagyok ezzel egyedül így. barátomnál egy referencia 5700 van az ővé is behal rendszeresen COD alatt,de neki az előző driverrel is ezt csinálta.Ma jó volt mert egyszerre fagytunk ki az egyik esetben
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz nyulnyulu #5964 üzenetére
sajnos BF-t nem ismerem, bocs, nem játszok vele. Nálam most COD jó lett, feltettem a .1 drivert majd a.2-t és a végén a .3-t és azóta hibátlan. ha egyből a .3 ment fel nem lett jó, kifagyott de így most tényleg minden szuper.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
vagy egy egy jóféle víz hűtés
nekem nagyon tetszik így a kártyád. tök jó hogy betetted a képet ide, mert szerintem én is veszek egy ilyen cuccost .
-
félisten
Én is így vagyok vele.
Nekem is volt még anno egy i7 870-t meg több VGA-t hűtött de én sem állnék már neki többet.
A tacsim rendezte el a sorsát végül aztán nem építettem újra,de már nem bánom[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
próbáltátok a superpositiont az új driverrel? valami elszúrodott.
Ez a .3 verzióval:
ez meg a tegnapival
és ez már egy túlhúzott órajeles mérés nem alapon megy.Alapon 4110 volt... 10 % elment valamerre.
Ránéztem és a memória 1000 Mhz-n megy végig a teszt alatt.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
nem nekem nem segített a kezdeti problémámon, független volt tőle. Hogy mitől lett jó ne kérdezd
Sorba feltettem egymás után az utolsó 3 drivert és úgy megjavult"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
nálam is csinálja ezt a samsung QLED monitoron pedig 5700 a kari., akkor szűnik meg ha ki kapcsolom a freesyncet a monitor menüjében majd vissza. [link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Hellwhatever #6207 üzenetére
Korrekt hozzáállás ! lehet így is
Egyébként nálam most már a kezdeti szívás után jó a kártya, ez a freesynces villogás ami zavar ,de ezt is sikerült megoldanom a monitoron a ki-be kapcsolással, Samsung nagyon lassan reagál a hibákra.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz schwartz #6231 üzenetére
Nem volt mit elengedned nagykegyesen, mert a te hozzászólásod volt előbb, pontos látja aki elolvassa, mi volt ott, amire kaptad a reakciot és nem járt volna érte semmi,max neked, mert nem az első eset.
Ez a topik arra van hogy az ember segítséget kérjen és tanácsot, nem arra hogy utána ezt beallitsd csipogasnak vagy sírás rivasnak bárki előtt mrt ilyet nem olvastál tőlem itt soha. Szerencsére mindenki segített és még is oldódott a problémák nagyrésze, köszönhető a jó csapatnak és a csillagok egyuttallasanak.
Amik fennmaradtak az meg a Samsung és AMD dolga lenne.
Pontosan engedjük el szerintem is.A COD amúgy hibátlan nálam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest