- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz Turulbir #21245 üzenetére
Én pont fordítva vagyok ezzel. Az nw tuningpotenciáljáról vannak tapasztalataim.
Ha egyszer mégis lesz egy korrekt tesztecske a témában, akkor javaslom, hogy alapórajelen legyenek a CPU-k összehasonlítva, vagy ha tuning, akkor azonos mértékű órajelemeléssel.Ez persze nem zárja ki, hogy a Bestbuy az NF7+ 2500+ barci páros volt 2004-ben szemben egy IC7+ NW@2,4-el valamint az is lehet ezek azonos teljesítményt nyújtottak tesztekben és a napi használatban is.
Egyébként találtam egy érdekes PH! tesztet ami nem NW-re vonatkozik, de talán érdemes elolvasni:
[AMD K7 Barton Vs. Intel P4 prescott]Én ezt egy korrekt tesztnek tartom, mert eleve korrekt alapokról indul, kb azonos időben megjelent procik az alanyai. Végignézve az eredményeket, szerintem elfogadható bacsis véleménye:
Bizony az Intel jobb, gyorsabb processzor volt ebben a tesztben.És az a megállapítása is összecseng Fenyő #21235 hszben írt véleményével, hogy a barton inkább a NW vetélytársa lehetne. Csakhát.... 1-1,5 év a különbség. Mintha az intel mindig előnyben lenne ennyivel, és mintha az userek egy része ezt mindig figyelmen kívül hagyná.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest