Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Ebbol nekem nem az jott le, hogy a 9800X3D olyan sokkal gyorsabb lenne az elodjetol.
Bar nyilvan Intel sem fogja megmondani, hogy az 5% az valoban annyi, inkabb sztem itt azon van a hangsuly, hogy az uj Intel lassabb lesz, ne varjunk csodat pont.[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
AMD Ryzen 7 9700X vs. 7700X: 40+ Game Benchmark [23H2 vs. 24H2]
Ez komoly, ingyen upgrade jon minden AMD tulajnak hamarosan.
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #9859 üzenetére
Tok jo, hogy 'mindenre' probaljak most fogni, hogy miert sz@r a Zen5.
Egyszeruen nem is kellett volna Zen5-nak hivni, hanem Zen4 refresh es mar egy eve a piacon kellene legyen, elneztuk volna neki akkor, most meg kb nevetseges ami e korul megy....
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #9818 üzenetére
Ehhez kepest lenne egy ingyenes otletem nekik, mindenkit rugjanak ki a tsaba a marketing osztalyrol akinek valaha is koze volt a kamu diak kesziteseben.
[ Szerkesztve ]
...
-
-
Devid_81
félisten
válasz Busterftw #9786 üzenetére
Semmi gond nincs itt kerem, sokan teszteltek mindenfele beallitassal koztuk PBO, emelt TDP, ugy sem volt csak 1-2% al gyorsabb, belefer a hiba %-ba
Allcore terhelesnel lesz csak jobb mint volt, de nem igazan menti meg az sem a Zen5-ot.
Egyszeruen tul keves 2 ev utan, lehetett volna Zen4+ a neve, senki nem kopkodne most rajuk....
-
Devid_81
félisten
AMD set to boost TDP for Ryzen 5 9600X and Ryzen 7 9700X to 105W with upcoming AGESA update
AMD-nel kezd siralmas lenni ami megy (megint)
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
1.start sending samples to some reviewers
2.some reviewers report way worse performance
3.look into the problem and find out what happened
4.the soc packaging got issues
4.recall all shipped cputhis is what full quality expectations means
...
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #9623 üzenetére
Megvarjak az Intel altal kiadott bios frissitest, ami majd jol pofanveri a teljesitmenyt, igy jobban fog kinezni az osszes grafikonon a Zen5 az Intelhez kepest.
Valami lehetett mert sokan meg sem kaptak meg a procikat tesztelesre, lehet tenyleg volt vmi gebasz es megy egy bios javitas mielott mindenki megkapja a cuccot.
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #9569 üzenetére
Kiskereknel van mar a cucc, nem csodalom, hogy jonnek az eredmenyek
Lassan johetnek a jatek tesztek is
...
-
Devid_81
félisten
válasz Alogonomus #9508 üzenetére
Eppen lehetseges, hogy olcso lesz, de azert ebben remenykedni nem mernek
AMD kezdesnel sz@rul araz, majd lecsokken a termek ara oda ahova valo par honap alatt, evek ota ez a jol bevallt (ertelmetlen) marketing naluk....
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Vajon gyorsabb lesz jatekra mint a mostani 7800X3D?
...
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #9347 üzenetére
Kar azert a Strix Haloert, hogy CPU oldalrol ilyen overkill lesz, olyan ara lesz a szemunk kipattan majd tole
8mag+32/40CU tokeletes lenne es olcsobb is....
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #9074 üzenetére
Strix Halo az erdekes lesz, csak nem tudom megkapja-e barmi konzolon kivul?!
Egy olyat ledobni asztaliba es meg a kozepkategorias VGA piac is veszelyben lenne....
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Kivancsi vagyok erre, hogy mi lesz.
12CU?Vagy tobb/kevesebb?...
-
Devid_81
félisten
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz Alogonomus #8701 üzenetére
Vegulis mindegy ki vagy melyik brand/gyarto van a hatterben, ettol a teny teny marad, sajnos Beta teszt megy a userek karara
...
-
Devid_81
félisten
Some users are now reporting their Ryzen CPUs with X3D are burning up
Interestingly, all CPUs that were affected by sudden burn out had the defect in the same spot. It appears to be the exact spot where the 3D V-Cache chiplet is located, so the rumors about extensive voltage going through this chiplet might have some ground for further investigation.
Remek
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
AMD chipset drivers feature special game optimizations for Ryzen 9 7000X3D CPUs
Most ez akkor megint kerdeseket hagy maga utan, akik teszteltek vajon ezzel az uj driverrel teszteltek vagy enelkul?
Ma jonnek ki a reviewk elvileg[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz Komplikato #8546 üzenetére
Regi szep idok
Supports Dual Channel DDR3 1600 / DDR2 1066
1 x PCI Express x16 slot
1 x AGP 8X slot...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #8109 üzenetére
Nekem a WD Black SN850 a nagy kedvencem.
Ha egyszer nyerek a lotton akkor az asztaliban lecserelem a rendszer SSD-t egy 1TB-os WD-re
Es ahogy nezem nagyon nincs lemaradva a Samuhoz kepest...
-
Devid_81
félisten
AMD Ryzen 7000 mobile series now confirmed to feature Zen4, Zen3 and Zen2 CPUs
Zen2+RDNA2.0
Zen3+Vega
Zen4+RDNA3.0Es mindez egyetlen "uj" generacioban
...
-
Devid_81
félisten
válasz Komplikato #8026 üzenetére
Jo hat erre mar se ido se penz nem volt...minden elment az idiota alaku IHS-re
...
-
Devid_81
félisten
Legkozelebb a CPU socketba kellene par cimket belerakni a gyartoknak, had szivjon a nep a draga uj cuccokkal
...
-
Devid_81
félisten
válasz #36531588 #8017 üzenetére
Majd talan a FoshRockmeg par kisebb nev johet valami olcsobb lapokkal aztan kb ennyi.
Valoszinuleg mindenki megtartja a regi gepet egy ujabb korre, csak ugy mint sokan a VGA-jukkal tettek.Minel kevesebben veszik az ujat annal egyszerub az uzenetet kezbesiteni a gyartoknak, hogy koszi, de nem koszi.
...
-
Devid_81
félisten
válasz S_x96x_S #7727 üzenetére
AMD EPYC "Genoa" Zen 4 Product Stack Leaked
A cikk szerint a Bergamobol osszesen 8 CCD lesz a 128 magos EPYC-ben?
Vagy ez csak nekem most esik le, hogy 16 magos lesz a CCD?...
-
Devid_81
félisten
válasz Komplikato #7704 üzenetére
Elegge bonyolult lett ez igy ahogy van.
Majd bedobjak kesobb az A620-at es meg azzal ratesznek egy lapattal erre az egeszreMindenesetre engem egy mini-ITX erdekelne majd PCI-e 5.0-val a VGA-nak, SSD nem erdekel kulonosebben, eleg a 4.0.
Nah arra kivancsi leszek megvalosul-e konnyeden az almom...
-
Devid_81
félisten
válasz Komplikato #7702 üzenetére
Akkor az a vezerlo, legyen az barminek is nevezve, foleg, hogy az X-esen 2 is lesz belole mig a B-s lapokon egy sem.
Mindenesetre megoldhattak volna kicsit okosabban es nem igy szetvallogatva 4 kategoriara a lapokat, mert ez igy eleg zavaro lesz sokaknak, hogy most akkor melyik mit tud mit nem.
...
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #7699 üzenetére
Huuha, ugy latom erosen meg kell varni azokat a teszteket, mert ez aztan elegge erthetetlen szamomra miert kellett ennyi chipsetet csinalni...?!
Eleg lett volna:
A620 PCI-e 4.0 VGA / PCI-e 4.0 M.2
B650 PCI-e 5.0 VGA / PCI-e 4.0 M.2
X670 PCI-e 5.0 VGA / PCI-e 5.0 M.2Dehat nah, ezt mind tudjuk, hogy itt nem user penztarcajanak megovasa volt az erdek.
...
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #7697 üzenetére
Berakom ide is, hatha valaki mar erti, hogy mi micsoda
Most akkor ezek a chipsetek hogy is vannak?
Ha jol ertem eddig akkor valami ilyesmi, hogy:B650 PCI-e VGA 4.0 / 1x PCI-e 5.0 M.2 SSD
B650E PCI-e VGA 5.0 / 3x PCI-e 5.0 M.2 SSDX670 PCI-e ?VGA 4.0 opcionalis 5.0? / 1x PCI-e 5.0 M.2 SSD
X670E PCI-e VGA 5.0 / 3x PCI-e 5.0 M.2 SSD...
-
Devid_81
félisten
válasz TESCO-Zsömle #7655 üzenetére
Annak aki nem akar 2 evente lapot cserelni a kompatibiltas jol jonne kesobb.
Vagy ezzel csak en vagyok igy?...
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #7632 üzenetére
Minden mas draga lesz hozza.
Amilyen lap specifikaciokat lattunk eddig millio vrm-el, borzaszto arak lesznek.
Nah de varjuk ki a veget, hatha kapunk meglepit...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #7610 üzenetére
7800X3DX2 confirmed
Matekbol aki nem jo itt mar el is hasal pikkpakk a gep epites elejen amikor ezt meglatja[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz #36531588 #7574 üzenetére
Alapvetoen jatekra lenne
Nem ijjedek mar meg a magas hofoktol, laptoprol jovok vissza ujra PC-re, eleinte a szemem kipattant a 90 fokos procitol meg 70+ VGA-tol, de mara mar megszoktam, teljesen jo.
Ehhez kepest egy pici hordozhato micro-ATX megvaltas lesz meg mindigSzerk: engem is erdekel, hogy mit ertessz az alatt hogy fel ev-egy ev es okesak leszunk.
Itt Oktobertol 80% al no az aram ara, Aprilistol ujabb ennyit vagy tobbet josolnak.
Jelen pillanatban a tavaly nyar £80/honapjahoz kepest iden nyaron mar £160 alatt nem voltunk.
Erre radobok 80% es megszorzom a tellel es konkretan beledoglok a szamla fizetesbe hamarosan[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #7566 üzenetére
Ha ez igaz, akkor az AMD megint budget king cucc lesz.
En nem banom, felolem aki akar Intelezhet, de nekem akkor sem tetszik a fogyasztas ami aron az Intel "jobb", ize gyorsabbGaming az egyetlen kerdes innen, ott mit fog villantani.
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
CinnamonBench alatt ott lesz az Intel korul, most az a lenyeg , hogy az egyszalas+tobbszalasban egymast kell fingassak, hogy lehessen tovabb haboruzni a szamokkal egymas kozott
Mindenesetre nagyon kivancsi vagyok a Zen4-re.
Epp egy mini-ITX gepet akarok epiteni es laptopot downgradelni.
Most vagy veszek hasznaltan 5800X3D-t valami ketsegbeesett usertol ahogy a Zen4 kijon, vagy talan en is megyek Zen4ezni...
De utobbit csak akkor ha nagyon uber-brutal a Zen4...a Zen3 hoz kepest.
De sztem nem fogja megerni a DDR5+AM5 a DDR4+Zen3-szemben, draga lesz.[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #7450 üzenetére
Az hittem a keret konkretan teljesen ramegy majd az osszes kis kiallo reszre az IHS-en korbe, nem csak ket oldalon lesz az egesz megtamasztva.
Ez is ugy fog hajolni mint az Intel?...
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #7353 üzenetére
Csodalatos arak
Eleg nagyot kell villantson, hogy egy olcso B550+5800X3D helyett ezt vegye barki is majd....
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #7314 üzenetére
Onnan minden mas ajandek, valoszinuleg lesznek is meg ezek azok, lehet megint beta tesztelni a nepnek
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
AMD Ryzen 7000 Announcement – August 29th, 2022, 8:00PM ET
AMD Ryzen 7000 Reviews – September 13th, 2022, 9:00 AM ET
AMD Ryzen 7000 Launch – September 15th, 2022, 9:00 AM ET...
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #7232 üzenetére
En meg arra is gondolok, hogy a binned chippek most csak a 7950X-re kerulnek eleinte, arra is csak 1 binned + egy ami meg eppen jo valamire.
Minden mas binned 8 magos megy serverbe amig kicsit ossze nem kapjak magukat a darabszammal stb.
Igy a kisebb orajelet biro 8 magos CCD-k mehetnek 7700X-re.Talan nem gondolnam, hogy VGA elnevezessel akadna ossze a CPU 7800X nev, mert eleve valamit valtoztatniuk kell, eleg hulyeseg lenne 7xxx-re nevezni mindent, zavaro lenne, sokan nehezen latnak at, hogy mi micsoda szvsz
Szerk: mondjuk en szeretnek egy gepet 7900X/7900XT-vel, de amig nem nyerek a lotton valoszinuleg nem lesz ilyenem
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #7210 üzenetére
Geekbench az mennyire mervado osszehasonlitasi alap AMD-vel?
Az nem Intel cpu parti cucc volt mindig is?
Ezer eve nem kovetem mar ezeket mondjuk, lehet valtozott azota....
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz Petykemano #7128 üzenetére
Biztos ezert is mondta Lisa, hogy az AM4 meg maradni fog jo ideig
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest