-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Neszójábe #26836 üzenetére
portrénál szerintem mindenképp. Imént leesett barackot meg nem szokás megörökíteni. Szerintem. És a tájképnek se áll jól a délután 2-kor fotázás. Lehet lőni olyant is, sőt én is szoktam, de azok inkább emlékképek. Ha az esztétikum az elsődleges, akkor azt nem a legerősebb nyári napsütésben kell lőni.
Érdemes megnézni jjeahh múltkor linkelt képeit. Lerí a képről, hogy a nyárról szól, nappal készült erős napsütésben, és mégse kemények a fények az alanyon.A te képeddel az az egyik alapvető baj, hogy egyik irányból teliberevi a nap. Az arca lényegi része viszont árnyékba kerül. Ez tényleg inkább csak olyan emlékképnek jó, ami neked és a családodnak kedves, de ez attól még nem egy jól sikerült kép nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC objektív Canon gépekhez
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel
- Nikon AF Nikkor 35-80mm, 1:4-5.6 D objektív
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest