- Windows 11
- LibreOffice topik
- MESH PC csatlakozás
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Java programozás
- Mozilla Firefox
- Google Chrome
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
skater86 #18263 üzenetére
Nem lenne rossz, csak valahogyan nekem nincs egyensúlyban kicsit balra kellett volna menned, mondjuk, a középső "luk" kellene középre, és nem az oszlop, mert nekem így számomra olyan ferde hatást kelt. Jobb oldalon zavaró az a nádas részlet, túl hangsúlyos, valamint ennyire fekete volt az ég a jobb sarokban, vagy csak húztál rajt!? Azon szelektíven visszább venném a feketét, az egészre meg lehet mehet egy kis kontraszt
Esetleg a fű zöldjére adnék egy kis szaturációt, nem tis tudom, nem biztos, hogy jobb lenne, de megnézném úgy is.
@ erzol nekem tetszik, nem kevés az 50 mm, esetleg egy kis kontrasztot tolnék rá, az ajtó miatt tényleg ferde hatása van, azt a helyszínen lehetett volna korrigálni, ha kicsit odébb mész!?
@ Balinov Határozottan jobb lett, de most meg hiányzik nekem az út világossága, meg a kerítés hátsó sötét részét világosítanám az első hangsúlyosabb részéhez, és nem fordítva, mint ahogy először csináltad
@ psycroptic Nekem a színvilága nagyon nem tetszik, amúgy nem lenne rossz, modjuk színesben, vagy ff-ben, lehet én is lenyesném az alsó részt
@ drr nekem hiányzik az utómunka, meg a középre szerkesztés nem túl szerencsés
szeretem én is a kis heliost, főleg a bokeh-jét
@ hcl nem rossz a videó
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest