Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Pocok
őstag
Szerintetek a magyar menü magával hozza azt, hogy default azokat a filmeket és sorozatokat hozza ahol magyar felirat is van?
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
zseko
veterán
A The Tomorrow War számomra meglepően jó volt, rosszabbra számítottam, de pozitív csalódás volt.
HR24.hu
-
Gsx-rr
veterán
Lehet olyat,hogy csak az Amazon.de fiokomat torlom, es a sima amazonos attol megmarad?
Beleptem az Amazon.de-re mert rendeltem valamit, most a Prime Video is Nemetul hoz fel mindent -
xviktorx
tag
Sziasztok! Hétfőhöz egy hete megrendeltem az ingyenes 1 hetet. akkor meg is adtam a revolut kártya adatait akkor is le akart vonni 899 Ft-ot de kártya lejáratát hibásan adtam meg véletlenül és nem jött neki össze. Akkor ennek nem tulajdonítottam jelentőséget. Most hétfőn ismételten le akarta vonni a pénzt de nem jött megint össze a fenti hiba miatt. Ekkor javítottam a lejárati dátumot de nem próálta újra levonni, de ennek ellenére tudom használni a szolgáltatást. Kérdésem az lenni mikor pórálja meg újra levonni?
-
HellGreg
őstag
Nem akarok nagyon előre szaladni a dologgal, de szerintetek majd a Gyűrűk ura sori elérhető lesz Magyarországon, vagy VPN-hez kell folyamodni?
-
KISDUCK
addikt
A "magyar" prime video mellé jár a twitch prime is?
-
Luissimo
veterán
Két remek sorozat a sok közül, amit mostanában néztem:
Ember a fellegvárában ,
Goliath,Ki mit néz, ötletek?
-
Oledfan
újonc
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát,hogy a prime video streaming szolgáltatása helyett,sikerült a teljes prime membership szolgáltatás 30 napos próbaváltozatát aktíválnom.
Mielőtt levonná a összeget természetesen lemondom a szolgáltatást,de valójában a prime video-t lehet,hogy szeretném a későbbiekben még használni.
Kérdésem az lenne,hogy újra kérhetem-e,csupán csak a prime video-t,ha a membership szolgáltatást a próbaidőszak lejárta előtt megszüntetem?
Köszönöm előre is,ha valaki tud válaszolni! -
Luissimo
veterán
The expanse, megvolt valakinek?
Ez az űrkorszaki Trónok Harca
-
BennyHUN
csendes tag
Sziasztok
Most gondolkodtam el rajta,hogy előfizetek Prime Video-ra,de előtte lenne még egy kérdésem,még hozzá a 899ft-os havidíjjal kapcsolatban.Ez csak az első hónapra ennyi vagy ez ilyen időszakos akció és ennyi most a normál havidíj? -
Luissimo
veterán
Sziasztok,
itt egy folyamatosan karbantartott lista a magyar nyelvű kínálatról, állandóan frissíte van a sorozatjunkie-n :
[Magyar feliratok az Amazon-on] -
Harbinger85
aktív tag
válasz BennyHUN #124 üzenetére
Üdv!
ennyi, az első hó talán még ingyenes , mert trial ha még nem voltál tag. RTöhejes ár és ehhez képest azt hiszem még 4K-s tartalom is van.
Személy szerint gyérnek tartom. Nem tudom ki tudja, de lehetséges hogy a magyar videótárban kevesebb tartalom van? Csak mert virágboltban sokszor találkoztam az AMAZN címkével és akárhogy keresem mégse találom a videótárban. -
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Valaki öntsön tiszta vizet a pohárba. Ha most regisztrálok utána meddig 899ft az előfizetés?
-
MolnárPéter
aktív tag
-
Luissimo
veterán
Hali,
Tudna valaki olyan zöldségest, kisboltot, ahol van mákdaráló, lehet kézi is.
Mostkéne sürgösen😃 -
MolnárPéter
aktív tag
Na ez tök jó, mert, ahogy már kétszer is említettem, nekem február óta 899 Ft a díj, még decemberben is annyit fognak levonni, ahogy képen látszik.
[Az októberi cikk szintén 899 Ft-ot emleget] , bár azóta lehet megszűnt ez az akció.
Marha egyszerű amúgy, meg kell nézni a regisztrációnál, mennyiért ajánlja fel az előfizetést. -
Bear
aktív tag
válasz MolnárPéter #135 üzenetére
Ezt megerősíthetem én is, nekem is 899-et vont decemberre is.
-
dino_m
senior tag
Nekem is május óta 899, havonta.
[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
pockos13
aktív tag
És mennyi a próbaidő? Csak azért kérdezem mert ha a tv-n nézem akkor 30 napot ír, ha a netes felületen akkor 7-et.
-
törölt tag
Sziasztok,
Van arra lehetőség, hogy a tartalmakat sima 4k-ban HDR nélkül nézze az ember?
Vagy minden 4k tartalom valamilyen HDR fajtát használ? -
l.skywalker
Topikgazda
Szeptember 2.
The Lord of the Rings: The Rings of Power - Title Announcement | Prime Video - YouTubeNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
matin80
újonc
Sziasztok!
Néhány napja regisztráltam a Prime Video-ra. A "Your default purchase preference" részben van egy piros felkiáltójeles info, miszerint "payment method required". A regisztráció során megadtam a bankkártya adataimat, ezen felül be kellene állítani vmiféle fizetési módot? Hogyan történik majd itt a havi díj levonása? (A Netflixnél Paypal van, azt ismerem.) Az Amazonnál ez hogy működik?
-
Chris0321
addikt
Hello.
Ha beállítottad a bankkártyád, akkor elvileg le fogja vonni. A böngészőbe ha belépsz a primevideo.com-ra, jobb felső sarokban a profilodnál van ilyen lehetőség, hogy Fiók és beállítások. Ott mutatja mennyit kell fizetned és mikor. Jobb oldalt van egy Fizetési mód beállítása, ott kiírja neked a a kártyát ahonnan vonja majd a pénzt. Nekem eddig nem volt gond a fizetéssel, a megadott időpontban levonták. -
senior tag
Sziasztok. Tud valaki segíteni? Nézek egy sorozatot és most látom, hogy 3 nap múlva lekerül a kínálatból. Ha letöltöm a részeket a készülékre, akkor utána is meg tudom nézni, vagy onnan is törlődik? Meddig maradnak meg a letöltött filmek és mennyit lehet letölteni egyszerre? Kösz.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Látom idén beindult ez a topik
Netflix mellé kipróbálom ezt is egyenlőre a 7 nap na meg az a 899Huf se lesz rossz ár.
A The Expanse 4évadát már megnéztem más forrásból az 5évad közepét viszont tegnap már itt néztem csak más 4KHDR-el
Viszont tegnap is ma is amikor elkezdtem és beállítanám a hangot csak megy a körbe karika meg ha beletekerek akkor is aztán vagy megállítom és újrakezdem vagy magától kilép hibával a lejátszásból újraindítva már nincs probléma. Másnál is van ilyen jellegű hiba?#123 Chris0321
az 5. kezd ellaposodni másfelé menni mint amerre indult az egész, legalább is nekem[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest