- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Chia az új zöld kripto valuta, ahol a blokklánc technológia a nagy energiafogyasztású, egymással versengő számítások (Proofs of Work) helyett konszenzusos, tárterület (Proofs of Space and Time) foglaláson alapul. Akit bővebben érdekel a Chia weboldlán tájékozódhat: [chia.net]a aki csak pénzt akar keresni, lapozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz abandik #5149 üzenetére
és Repcés-nek is köszönöm a válaszokat.
Ezek szerint kellene egy másik gépet szerezni a gyártáshoz, amiben van egy erre alkalmas Nvidia videokártya, na meg rengeteg RAM. Majd számolgatunk, hogy megéri-e.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
válasz abandik #5136 üzenetére
Szia!
Ha már felajánlottad segítségedet, lenne pár kérdésem. Egy ideje "csak megy a bánya", nem nagyon foglalkoztam vele, azon kívül hogy pár naponta ránézek minden működik-e. Na meg persze hogy nyertes volt-e valamelyik plotunk.
Jelenlegi hardver:
- Intel Xeon E5-2658 V2 + 32GB RAM + 2TB NVME SSD + Ubuntu
- 27db 6-10TB HDD USB kapcsolaton (ezeken van 2047db plot)Ezzel a felállással érdemes nekifogni tömörített plotokat gyártani? Kell hozzá valami "speciális" hardver hogy azokat farmolni tudjuk? Tehát kell-e dedikált GPU, újabb generációs CPU? Jobban dolgozik a gép ha tömörített plotokat farmol? (Gondolom azokat on-the-fly ki kell csomagolnia.)
Sajnos mostanában nem volt időm beleásni magam és látom hogy sok minden történt mióta legyártottuk plotjainkat. Így ha a fenti kérdéseimre tudnál pár sort írni, leginkább pár címszóban hogy minek nézzek utána, akkor az nagy segítség lenne!
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Gkaresz66
tag
válasz abandik #5132 üzenetére
Köszi hogy megosztod a tapasztalaitok.
A kezdeti nagy lendület után szépen lekonyult a lelkesedés, pedig nem egy rossz projekt ez, de majd mindenki azonnal is akar egyből de nagyon sokat belőle kiszedni.
Ahogy nézegettem az önjelölt szakértőket yutubon ez most az alja kb. (tudom hogy annak is van fele is) de sztem lesz ez még feljebb is.
Soha nem késő elkezdeniEzen vagy File coin validátorin gondolkodom..
Áramom van egy csomó felesleg, inkább elhasználom mint hogy a Lölö Jactozzon rajta b@ccameg.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest