- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Rendszergazda topic
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Helló
Vélemény/Tanács kellene, hogy hogyan érdemes döntenem. Van a jelenlegi munkahely, ott már jeleztem előre, hogy más cég után fogok nézni (az új főnök kért meg rá, hogy szóljunk, mert régi csapatot vett át és újat akar építeni stb... de rendkívül korrekt a cég, csak a fizu nagyon alja).
Viszont az a szitu, hogy Novemberben dobtak át a Java csapatba, és így már ezt is tolhatom az Önéletrajzba, csak azt nem tudom, hogy mikorra kéne felmondani? Január 31 vagy Március 31-én gondolkodom. Január 31 azért, mert máshova felvennének, és akkor magasabb bérért tudok dolgozni, vagy tartsak ki Március 31-ig, mert akkor lesz vége az első release-nek (6 sprint van belőle).
Váltásom oka, hogy a fizu emelést nekem nem terveznek (másik főnök mondta, hogy nekem nem lesz, az újakat indítják magasabbról), a másik, hogy a cég költözött BP-ről le egy másik városba és második hónapja nem találok albit, ahova mint pasi is mehetek
, volt itt már összefogás mással, stb. Én meg koliban már nem akarok lakni másokkal, ez egy másik országrész, ahova nincs kapcsolati tőkém se). Persze lenne full fizetésért, de az már nonszens, mivel az ősöket is én támogatom...
Ha maradnék Március 31-ig akkor az azért jó, mert akkor lesz 5 hónapos Java munka tapasztalatom, az majdnem félév, és azzal lehet pályázni Java-s állásokat. (Itt már van többmint 1 éves C#/Asp.net munkatapasztalatom), azt akkor még kihúzom valahogy a lakhatás miatt.Január 31, azért nem lenne rossz, mert akkor BP-re vissza jobb helyzetben vagyok és magasabb fizu (még igy is a reál kereslettem nagyobb lenne, mint vidéken - költségeket ismerem). Csak, hogy az új cégnél, PHP-val kellene foglalkozni, és mivel van benne 3+ év tapasztalatom, így szinte bármelyik PHP-s cégnél eltudok helyezkedni, (külföldről is Sr PHP állást ajánlottak). De valószínűleg ezt a céget is elhagynám, mert hosszútávon a Java/C# vonallal jobban járok.
Őszintén szólva már Februártól ide jönnék ehhez a PHP-s céghez, pár hónapig lennék, aztán tovább mennék a C#/Java vonalon másik céghez. (Így van magasabb fizu és lakhatás is gyorsan megoldodik) Csak itt inkább érzelmi alapon nehéz a döntés, mert nem szeretnék mással kitolni, de azt tudom, hogy számítanának rám ennél PHP-s a cégnél hosszabb távon. (És korrektek, rugalmas munkaidő, angol nyelv tanítás, Architectet hívnak a céghez, hogy okítson)
Nektek mi a véleményetek? (Ha nem lenne ez az érzelmi dilemma, akkor én jönnék az új céghez és tovább állnék)
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Építő/felújító topik
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek
- Modolt, magyar, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch Chilkey ND75 Essential
- Logitech g920 + logitech váltó
- Eladó PSP "PlayStation Portable" pezsgő arany
- ThinkPad P1 Gen4i 16" 4K érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest