Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
Érdekes az összes többi futárszolgálat rugalmas és akár délután is kézbesítenek, ha reggel felhívom öket amikor kapom az értesítést, csak az EO nem képes erre..
#55625 V/:
Köszönöm, most már világos.Egyébként hiába kérem másnapra, akkor is 14óra előtt szállítanak...és képtelenség, hogy 14:30 előtt bármit is bárhol át tudjak venni.
-
HELLAFLUSH
őstag
Köszönöm az infót, akkor ezek szerint ez csak akkor derül ki amikor már megrendeltem?
Az a problémám az Express One-al, hogy délután sosem tudják kihozni a csomagot, még kérésre sem..
Mindig 6-14-ig dolgozok és munkahelyemen sem tudom átvenni.
Újabban az a szokásuk, hogy felhívnak, hogy a földszinti kis üzletbe leadták a csomagom (másodikon lakom) de már onnan is elzavartak, hogy ez volt az utolsó, hogy ők átvettek nekem bármi féle csomagot..
Szóval inkább fizetek akár 2000Ft csak ne ezek a barmok hozzák ki. -
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan szállítási opció amit biztosan a Posta kézbesít?
Sajnos az Express One-al nincsenek jó tapasztalataim... -
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok!
A vámkezelés behozatala óta most rendeltem először Aliról.
Rendeltem pár db relét a házimozi erősítőmbe AliExpress Saver shipping-et választottam és kínából érkezik a csomag viszont BE végződésű nyomkövetési számot kaptam.
Ilyenkor mire számíthatok? ki hozza ki illetve számíthatok-e rá, hogy lesz vámkezelési díj?
Jelenleg így néz ki a nyomkövetés. -
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! venni szeretnék Aliról egy telefont majd, kb 107 € az ára, kell számítanom plusz költségekre? gondolok itt áfára vagy vámra.
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest