-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrRL19
senior tag
Hobbi szintre tokeletes volt nalam ... pl adidas y3 retro boost 15k volt dobozzal ... kenyelemre pedig ritka kenyelmes van par cipom ami nem alis es eleg csunyan alazza csodalkoztam is rajta igaz a boltit meg nem neztem ezt a boost cipoket ultra etc...
Vagy adidas springblade az sem volt kenyelmetlen igaz azt sem neztem boltiba vagy mondjuk a kosar cipok abbol kd7 nike... szemelyes tapasztalatom kenyelemes es meg a meretezese is fazonja is az mint a boltinak tehat kd7 tipus szuk etc.. y3 meretezes is rendben van ! Bolti is mas meretbe van mint a megszokott meret pl:42eur az y3 szeria inkabb 42.5 43 eur felel meg
[ Szerkesztve ]
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- C# programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest