Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
válasz syler123 #52410 üzenetére
probabol vegyel ilyen filleres kabelt a bukta nulla [link]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Topikgazda
válasz syler123 #49757 üzenetére
Mennyi idő telt el a Feucth-i valamelyik bejegyzéstől? És biztos hogy ellopták?
Már pár napja volt róla szó, ha pénzed szeretnéd időben visszakapni mehet ez amit leírtak. Mert sajnos így működik. Esetleg még működik az nálad hogy a dispute okát változtatod meg lezárás nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz syler123 #36569 üzenetére
Már kétszer írtam hogy lassú lett, a másik az hogy ami 02.14-én lett indítva és 21-én a bankban megérkezett, az csak ma 26-án lett jóváírva. Pedig nem ennyi szokott lenni.
A 02.21-es sincs még a kanyarban sem, de a héten megérkezik, csak később könyvelik.
Állnak át a március 2-i azonnali átutalásra, nem érnek ilyen apró dolgokkal foglalkozni hogy a refund könyvelve legyen.[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz syler123 #5965 üzenetére
Ez ugyanaz a lámpa.
A Gepida igazából egy összeszerelő cég. A vázon kívül szerintem minden alkatrészt más gyártótól vesznek.
A kezdetekben kompletten vásárolták Olaszországból a bringákat és azokat forgalmazták itthon. forrásAz gyakorlatilag kivitelezhetetlen lenne, hogy minden alkatrészt maguknak gyártsanak le.
Ahogy látom a Gepida is jó nagyot szakít a lámpán.
Két hete egy kerékpár sebességmérővel kapcsolatban tapasztaltam ugyanezt a Tescoban.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Gépötty
senior tag
válasz syler123 #1970 üzenetére
- Van webkártya, pont erre a célra, a bankszámlád mellé kérheted, és mindig annyit teszel rá, amit elvásárolsz. Nem kerül különösebb kiadásba;
- Város, utcanév menjen mindenhol ékezet nélkül, az még mindig jobb, mintha a kezelhetetlen karakterek helyén négyzetek lennének;
- A + jel helyére írj 00-t, ugyanaz és elfogadják. Enélkül is működik, sokszor úgy is menti a rendszer.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Xbox 360 eredeti vezeték nélküli fekete kontroller joystick
- Komplett bányagép videókártyák nélkül eladó
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Garanciás,ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,hibátlan!
- Zyxel FWA510 5G SIM-kártyás, WIFi6-os modem + router - FÜGGETLEN, GARANCIÁLIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest