Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
addikt
Jobban elolvastam Ali-s irást [link]
remélem az angol az megy.
"All sellers on AliExpress.com are required to guarantee that their products are delivered on time, this is also known as On-time Delivery."
.....
"All products on AliExpress.com are guaranteed to be delivered within 60 days (90 days for deliveries to Russia,120 days for deliveries to Brazil).
...persze van néhány legális ok amikor több nap is oké"Én részletesen elolvasom ki mit ígér. Világosan írják: garantálják 60 napon belüli leszállítást. (és ez menni is fog ha kereskedőn normális helyről indítja, normális raktára van, és nincs ünnep)
persze gyakorlatban ez nem feltétlenül teljesíthető és védelmi idő mind a kereskedő (akár kérés nélkül) mind a te kérésedre hosszabbítható." Ő feladja és a szállító késlekedik, nincs nála a pénz."
amit sokszor bonyolít hogy valójában dropshipper. kapcsolatba lép a raktárkezelővel, az kapcsolatba lép a szállítócégnek aki majd átadja a kínai postának. Általában a kereskedő csak " re-issue the goods"" eladón múlna amíg a szállító nem igazolja az elvesztést"
mivel legtöbb kis értékű csomag untracked, így se a megérkezés, se az elvesztés nem tudható. Untracked dolgokkal van szállítás tekintetében a legtöbb baj."148 napra megérkező dolgot is kifizetem annak ellenére hogy veszítettem az üzleten, de én tartom magam a szerződéshez"
ez inkább már valami transzcendens szerződés. eredetinek már Dispute Finished-del valójában vége.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest