Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sinisi

senior tag

válasz bazsimano #19536 üzenetére

Így már értem :-) Szerencsére ilyen még nem fordult elő velem. Ezért azt, hogy mi lesz ténylegesen passzolnám valaki hozzáértőbbnek. Addig is jelezném az ali (nem az eladó) felé a történteket, pl. printscreenelnék a rendelési mennyiségről egy képet is és lehet, hogy a számlakivonat vonatkozó részéről is, bár ha 3X vonják le az összeget (ténylegesen) akkor azt az alisok is látni fogják, hogy melyik számláról érkezett be hozzájuk.

Cseten keresztül is lehet segítséget kérni tőlük (azt hiszem, hogy az alibabán keresztül léptem egyszer kapcsolatba velük amikor a számlámmal volt bajom, mert az alipay szerintem hozzájuk van bekötve, de ha mégsem akkor is fogják tudni, hogy kihez fordulj, vagy, hogy mi a konkrét teendő, ezért nem hiszem, hogy egyből disput-ot kell nyitni). Bárhogy is de arra tippelnék, hogy azért lesz némi átfutási ideje amíg visszaér hozzáad a pénzed...

Amúgy, hogy nézett ez ki a gyakorlatban? Mármint az alipay, hogy vont 3X? (csakhogy felismerjem(ük) ha netán csinálna még ilyen "huncutságot")

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák