Új hozzászólás Aktív témák
-
feri11
csendes tag
Szisz
tok.
Valaki tud segíteni!
Kicseréltem a gép házát, és nem indul. Még az alaplap képe sem jön be nincs videó jel . Próbáltam másikkal, azzal sem csinál semmit .Minden cucc a régi benne, egyedül az optikai meghajtó új.Előre is köszi.. -
feri11
csendes tag
Sziasztok ha valaki megtudná mondani, hogy egy gép miért nem indul akkor, ha minden cucc a régi, csak házat cseréltem le . indítás után nem csinál semmit, az alaplap indul, de kiírja hogy nincs videó jel. Próbáltam másik videó kártyát, de azzal sem megy még a csippanásig sem jut.
-
sky77
aktív tag
Csak most jártam erre...
Ha az MX440 más gépben jó, elég gyanússá kezd válni az AGP port. Ha 9550 is jó másik alaplappal, akkor meg pláne. Mindenesetre ha az alaplap garis akkor visszavinni, ha nem... akkor talán valami technikához értő ismerőssel meg lehetne nézetni, hátha tud rajta valami bíztatót méricskélni. Amúgy egy PCI-os videokártyával is be lehetne bootolni (úgy hogy az AGP-s is benne van), aztán kicsit körbenézni a setup-ban, hátha. Úgy nagyhirtelenjében ezek lennének a szerény ötleteim.
Szerk.: Amúgy biztosan a videokártya hibája? Próbáltatok bios resetet is? Ha használt a lap, lehet hogy baromságok vannak beállítva az előző tulajból kifolyólag. Gondolok itt arra, hogy esetleg egészen más cuccokra van optimalizálva (mem, CPU). Ezt erősítené, ha pci-os kártyával sem menne a boot.
[Szerkesztve] -
deadguy
aktív tag
Nna. Leteszteltük egy MX440 essel is (a 9550 helyett), de a monitor be se kapcsol!!!!! Már haver is a haját tépi, mindent megmozgatott, mindent leporolt, minden teljesen franyó, még mindig elindulnak a dolgok(HDD,CD felpörög, venti beindul), de nincsen kép!!!!!!!! A monitor kábel sincs megtörve....... teljesen tanácstalanok vagyunk....... mit lehet tenni?????????
-
deadguy
aktív tag
Ez az uccsó Up-om ebben a topicban, úgyhogy ha valaki erre jár akkor segítsen légyszíves! Előre is köszönöm!
-
deadguy
aktív tag
UP!!!!!! PLÍÍÍZ!!!!!
-
deadguy
aktív tag
Hali! Lenne egy olyan gondom, hogy most volt havernál alaplapcsere (Abit IS-7), és miután beüzemeltük volna, se kép, se hang. De a cucc indult, csak a monitor nem akart bekapcsolni. Valaki tudna ebben segíteni??????
-
gézu
őstag
válasz
Hókusz-Pókusz #104 üzenetére
Érdemes lenne megnézni,adtak-e ki friss biost a laphoz mostanában.
Valamint egy emilt ha küldenél a gyártó felé,mégis milyen ötlete
van a probléma megoldására. -
A Yeti
csendes tag
válasz
Hókusz-Pókusz #104 üzenetére
Én pl.: Nforce 2-es lapokban láttam hasonlót ati radeon 9600XT kártyával
a vicc az egészben az egyik helyen asus volt mindkettő (kártya is -lap is)
a másik esetben abit!
Ld: (#55)
no comment!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
sky77
aktív tag
válasz
#34929152 #103 üzenetére
Kedves tsibe!
Ne haragudj, egyáltalán nem volt bennem semmilyen kioktató szándék, nem akartalak megbántani. Természetesen az sem baj, hogy te is leírtad a tapasztalatodat, sőt! Valamint nem képzelem magamat hű de okosnak sem, mindössze azért utaltam az előtted levő hsz-emre, mert láttam hogy neked RAM _cserével_ sikerült megoldani a problémát és úgy éreztem az én hsz-em ennek nagyon jó kiegészítése. Mint látod, nekem sikerült csere nélkül meggyógyítani, csak erre próbáltam meg felhívni a figyelmed (és másét is), nehogy valaki (esetleg a topicindító) egyből a kukában landoltassa a memjeit, ha esetleg kiderül hogy azok a ludasak a dologban.
Mindenesetre nem vagyok biztos benne, hogy ha problémád van velem vagy egy hozzászólásommal, ne lehetne azt egy picit szebben a tudomásomra hozni.
Remélem nincs harag! -
Hókusz-Pókusz
csendes tag
Köszi mindenkinek a tanácsokat, hozzászólásokat. Megoldódott a probléma, az alaplap és a videókártya is jól működik, csak nem együtt. A memória hibátlan. Az alaplap / Asus P4V8X-X / jól működik egy másik videókártyával, és a videókártya
/ ATI Radeon 9550 / is szépen muzsikál egy másik lapon. Ezek szerint inkompatibilis a két részegység egymással. Hogy is van ez? Várom a magyarázatokat. -
törölt tag
Az olyan nagy baj, hogy leírtam segítő szándékkal a tapasztalatomat?! Ezért oktatsz te ki? Szerinted nem láttam a hozzászólásodat, Mr. Nagyokos? Ez egy új szabály itt, hogy ha egy megoldás elhangzott, más nem írhatja le, mert az első az Isten, a másodikat meg le kell ugatni, vagy mi? Észre kéne venni, hogy ez nem versenypálya, hanem egy fórum. Ilyen reagok után pedig ne csodálkozz, ha az ember megutál itt segíteni!
-
Bazsy
aktív tag
XP is szeret baculni, vmi inf könyvtár van ahol a drivereket tárolja, onnan ha kitörlöd a dolgokat, akkor elvileg ujra felismer mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest