Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Az aMSN nevű program nem akar működni (ezt használom a MS MSN helyett)...Beírom a felhasználónevem meg a jelszavam és csak keresi a kapcsolatot a szerverrel. Minden kapcsolatot engedélyeztem neki, az adatszivárgás védelemnél is engedélyeztem mindent próbaképp, de úgysem. Csak akkor működik, ha teljesen kikapcsolom az Outpostot. Van valakinek ötlete???
-
UserX
addikt
Köszi mindkettőtöknek!
Felraktam a 6.5-t, majd meglátom, hogy lesznek-e fagyások...
MemTest végül is már elég régen futott, majd megnézem. -
-
h_143570
addikt
Driver hiba miatti 2 halal, reakd fel legujabat. A netkapcsoalt blokolast a tartalom szuro resze okoza a kovetkezo keppen semlegesitheto:
1, onvedelm ki
2, telepitesi konyvtarban a machine.ini-ben
[AFW]
EnableContentHandler=TRUE --> EnableContentHandler=FALSE
3, onvedelem vissza
4, gep ujrainditigy a reklamszures resz kikapcsol, de azt ugyis celszerubb a bongeszore vagy valamelyik bovitmenyere bizni.
-
UserX
addikt
Sziasztok!
A tűzfal 4.0.1025.7828(700)-as verzióját használom. (Kipróbáltam a 6.5.2359.316.0607.T6-ot is, de az időnként blokkolta a netkapcsolatot is.) Az a gondom, hogy a Firefox használata közben az XP alkalmanként a következő üzenettel leáll:
[link]
Az újraindítást követően az alábbi kép fogad:
[link]
A probléma többszöri újratelepítés után is megmaradt.
Van valakinek használható ötlete? Előre is köszönöm! -
Csapi007
veterán
Hy
Nemrég tettem fel a security suite pro 2009-et.
Két gondom lenne: indításnál widgetek nagyon soká jelennek meg, mintha blokkolná az indulásukat. És a gmail notifier bejelentkező ablakával is hasonlót tapasztaltam.
Volt már valakinek hasonló gondja? Mi lehet a probléma? -
Myers
senior tag
válasz
h_143570 #1587 üzenetére
Ok, majd megpróbálok egy chkdsk-t.
De az az érdekes, hogy ha leszedem az outpostot, akkor szinte teljesen megszűnik a vinyókerregés, azaz hozzá sem nyúl a vinyóhoz. Azért időnként végez műveleteket.
Sikerült letöltenem valahonnan a 2008-6.0.2294.253.490.303.T24 verziót. Majd kipróbálom, hogy mit mutatat.
Support: írjak nekik mélt, és küldenek régebbit?
Te béta teszter vagy? Ehhez a "belső oldalhoz" hogy lehet hozzáférni?
Esetleg ha van a 6.0.xxx verziókból a fentebb említettnél is újabb, akkor kipróbálnám.Kössz!
-
h_143570
addikt
Erdekes, bar nekem a vinyo hang az ami tenylegesen nem tetszik. A biztonsag kedvert, ha sok idod van szabadits ra egy felulet elenorzeses chkdsk-t (chkdsk c: /f /r). (A seek hang rendszerint bad sectort vagy egyebb lemez hibat szokot elore jelezni, erdemes lenne egy SMART figyelo progival is megnezni az ondiagnosztikai adatait a vinyonak)
A named pipe rendszerint IPC, azaz folyamatok kozti komunikaciora van hasznalva a windows eseteben. Ez teljesen normalis, mivel az acs a szolgaltattas es az op_mon a felhasznaloi felulet. Mivel ez 2 folyamat kozott van igy nem vinyohoz nem er hozza, hacsak az ms nem szurt valamit negyon el.
Nalam jelenleg nincsen fent, rendszer ujra rakas miatt, de par masodpercenkent hozzaer a vinyohoz a rendszer. Igy nem biztos hogy outpost gond foelg ha csak a kerdeses named pipeot hasznalja.
A filemon es regmon, a process monitorban el tovabb.
Regebbi verzio valoszinuleg csak a supportol fogsz tudni beszerezni.
Nem hivatalosan, melyik verzio kell, mert a belso beta teszter oldalon fent van mind. -
Myers
senior tag
válasz
h_143570 #1584 üzenetére
Más a helyzet. Felraktam egy FileMon nevű progit, ami minden fileműveletet naplóz.
Érdekes módon az acs.exe-re és az op_mon.exe-re semmit fájlműveletet nem írt ki.
Míg nem bekapcsoltam a filemon progi "pipe" menüpontját. Na akkor erre a két folyamatra elkezdte fosni a logokat. Egyfolytában pörög ez a 2 folyamat.Igazából pontosan nem tudom mi az a pipe. Tudomásom szerint valami stream szerűség, ambe lehet írni, és lehet hallgatni.
Ilyenek a logok:
acs.exe:636 IRP_MJ_CREATE_NAMED_PIPE \\.\Pipe\acsipc_server SUCCESS Attributes: Any Options: OpenIf
acs.exe:636 READ \\.\Pipe\acsipc_server SUCCESS Offset: 0 Length: 40
acs.exe:636 READ \\.\Pipe\acsipc_server SUCCESS Offset: 0 Length: 20Csak azt nem értem, hogy ha nem fájlokat írkál ez a 2 folyamat (konkrét fájlnevet sosem ír), hanem ezeket a pipe-okat, akkor mégis miért dolgozik a winyó?
Kipróbálom majd a 6.0-s outposttal is.
Az agnitum.hu-ról (vagy valahonnan) nem lehet letölteni régebbi outpost verziókat?
Nekem megvan ez: 6.0.2292.253.490.302.T21)_x32.exe, de ennél újabb kéne, mert ez még memóriaszivárgós. -
Myers
senior tag
Felraktam a 6.5-ös Outpostot, XP-re. Ez végre megszűntette a ACS.exe memóriaszivárgását.
Viszont most egy újabb hülyeségével cincálja szét az idegeimet:
Azt vettem észre, hogy 1 mp-enként ütemesen valami olvas/ír a vinyóra. Mert villan egy kicsit a led, és seek hang is van.Namármost 2 órányi nyomozás és outpost le és felrakás után arra jutottam, hogy az outpost ACS.exe és OP_MON.exe nevű folyamata folyamatosan írogat a C meghajtóra néhány kb-okat.
Azt hogy mi írkál, a taskmanagerrel derítettem ki, azt hogy melyik partícióra, pedig a felügyeleti eszközök/teljesítmény/logikai lemez segítségével.
A kérdés az, hogy miért csinálja, és hogy lehetne megfékezni, hogy ne írogasson a vinyóra. Mert ez az ütemes vinyókattogás az agyamra megy!!!
A smartscant kikapcsoltam az outpostban.
-
zoxo
csendes tag
Outpost Security Suite 2009 64bit6.5 HUN, Vista 64bit hun:
Defender nem engedi soha elindulni automatikusan, mindig letiltja.
Szoftvertallózó részben a besorolása "Még nincs besorolva". Beállításoknál hiába rakom a kivételek közé, akkor is letiltja. Még el is menne, hisz restrartkor simán automatikusan el tudom indítani, de pl. nejem és fiam accountjánál szintén nem indul, és nincs is jogosultságuk manuálisan indítani, és nem is értenek hozzá.
Hogy a szarba lehet egy tűzfalat v. vírusirtót úgy kiadni, hogy az oprendszernél nem lehet automatikus indítást rátenni, mivel a Mikrofosnál nincs bejegyezve ?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?Ezenkívül az op_mon.exe még mindig telizabálja magát, és egész addig hízik, míg el nem foglalja a teljes ram-ot már van 2-3 verziószámtól visszafelé.
Amennyire szerettem mindig is az agnitum termékét, valahogy nagyon kezd lesüllyedni ilyen bakikkal
Esetleg ha valaki tud normális megoldást ezekre, szóljon kérem, mert megint uninstall lesz a vége
-
Myers
senior tag
Üdv!
6.0.xxx -es outpost van fönt nálam. De látom már van az agnitum.hu-n 6.5.xxx-es verzió.
A kérdsem az, hogy ha kimentem a beállításokat fájlba a 6.0.xxx-ből, azt a 6.5.xxx be tudja majd olvasni? Mert nem szeretném elveszetni ami már be van állítva.
-
Hetfield28
csendes tag
Üdv!
Ma felraktam az Outpost Firewall Pro 2009-et, és mellé az Avast-ot, + van még a gépemen egy Spyware Terminátor is. Valaki lenne olyan kedves és leírná, hogy milyen beállításokkal lehet "összehangolni" ezeket? Avast-ot nem sikerült még frissíteni, mert lefogja a tűzfal, és az utorrent-et is jólenne rendesen beállítani. Nagyon megköszönném, ha valaki írna egy rövid összefoglalót
Még annyit kérdeznék, hogy az Outpost-ban ugye nincs reklámblokkoló?
Köszönöm előre is!
-
pete_21
addikt
Azt jelenti, hogy kérdő módban van. Jobbklikk az ikonra, Firewall Policy. Itt tudod beállítani az üzemmódot. A kérdő módban ami engedve van, engedi, ami tiltva van, tiltja, amit nem ismer, megkérdezi. Én a Block Most-ot szoktam használni. Amit engedtél neki, engedi, amit tiltottál, tiltja, és amit nem ismer, azt is tiltja.
-
zoxo
csendes tag
WinVista 64bit, outpost security 2009, az op_mon mintha lassaban telítodne, de már 471MB
-
lutiy
tag
Feltettem az outpost 2009-et és rendessen működik!
De a kis ikonján a kék pajzsban egy kérdőjel van!
Ez normális vagy mi lehet a gond?? -
h_143570
addikt
válasz
pete_21 #1573 üzenetére
Ha Vista van fent akkor a fentebbi linkek nem lesznek jok. Vistahoz csak angol nyelvut sikerult talanom.
[link]
[link]Vista eseteben jo eselyel a jelszo vedet megosztas beallitasa valtozott meg. Vagy kikapcsolod, vagy mind2 gepen letrehozol egy ugyan olyan nevu felhasznalot (lehet hogy jelszo is kell hozza rendelni, de ebben nem vagyok biztos)
Talatam par magyart.
[link]
Ez a felulrol a masodik magyar valtozata. -
-
h_143570
addikt
válasz
pete_21 #1571 üzenetére
Van lehetoseg kikapcsolni (a talacan levo ikonra jobb kattintassal), de nem fogja megoldani a problemat.
A Microsoft tudasbazzisabol szaramazo linkek vagy az operndszerhez tartzo PH topicban lesz a megoldas.
Biztosan halozati beallitasi gond, a kerdeses ablakot a windows dobja fel, ha a tuzfal beleszolna akkor nem jutanl el a kerdeses ablakig sem. -
pete_21
addikt
-
h_143570
addikt
válasz
pete_21 #1569 üzenetére
Ez nem tuzfal gond lesz, hanem hibas halozati beallitas. Ha a tuzfal szorakozna akkor a jelszo kero ablakig sem jutnal el. A NETBIOS legyen engedelyezve mind2 gepen tuzfal beallitasokban, esetleg meg a masik gep ip cimet direktbe hozadhatod.
Az alabbi MS-es linkek talan megoldjak, vagy az oprendszeredek megfelelo topic.
Jo eselyel csak le van tiltva a vendég felhasznalo a gepen.
-
pete_21
addikt
A tűzfal feltelepítése óta most használnám először a helyi hálózatot. Próbálok belépni a másik gépre, és jelszót kér (ami természetesen nincs!). A tűzfalban engedve van a Netbios.
Másik gépen XP van, 4.0-ás Outposttal. Ő el tud érni engem tökéletesen.
Próbáltam úgy is, ha a Stealth módot kikapcsolom. Semmi különbség.
Tud valaki segíteni? -
lutiy
tag
Az Outpost 2009 és a kaspersky antivirus 2009 fut-e rendessen eggyütt?
Van-e valakinek tapasztalata? -
pete_21
addikt
Feltettem az Outpost 2009 + NOD32 párost. Eddig jól működik, remélem ezután se lesz gond
Mégegyszer köszi a válaszokat! -
h_143570
addikt
válasz
pete_21 #1560 üzenetére
Sajnos a kerdeses bug meg mindig megvan es sajnos elege osszetet, visszont folyamatosan javitjak oket. A machine.ini attirasa visszont tokeltesen megoldja a problemat, egyenlore.
Az egyetlen funkcionalitast amit elvesztesz az a reklamszures, de azt mostmar mindegyik bongeszo tudja alabol vagy van hozza plugin, amik meg hatekonyabbak is mint a beepitet verziok.. -
pete_21
addikt
válasz
pete_21 #1559 üzenetére
Közben szerintem meg is találtam a válaszomat: itt utolsó hasz. (De lehet, hogy a 2009-ben ki is javították?!)
Holnap ki is próbálom akkor. Ugye érdemes lecserélni az ESET Smart Security-t az Outpost 2009 és NOD32 kombóra? -
pete_21
addikt
válasz
h_143570 #1558 üzenetére
Köszi a választ! Tehát akkor az Outpost mégis jó, és működőképes választás a NOD32 mellé?
Lenne még egy kérdésem: az Outpostról azért is tértem át, mert amikor uTorrenttel töltöttem, akkor ezt írta a trackerhez: tracker érvénytelen adatot küldött.
Ezután blokkolta az összes internet-forgalmat, és csak restart segített. Ez volt több 2008-as verzióval is. /Vista alól/
Ezt kijavították a 2009-es verzióban? -
h_143570
addikt
válasz
pete_21 #1557 üzenetére
A 2008 tokeletesen kompatibilis a NOD32-vel, ugyan ugy mint a 2009 is. Sot az Outpostnak van komaptibilitasi modja is ez esetben kikapcsolja az aktiv spyware vedelmet, hogy ne akadjon osszes a nodal.
A Nod 32 altal uzemletetet proxy-hoz valo kapcsolodast a tuzfal erzekeli es ra is kerdez. Ennek az az eredemnye, hogy minden halozatra kiengedet alkalmazasra csak 1szer lesz rakerdezve es nem kapcsolatonkent, illetve minden forgalom a proxyn fog atmenni. Ez alalol a nod32 proxy folyamata kepez kivetelt, mivel belole fognak kijonni a kapcsolatok.A proxy mukodesen sajnos nem lehet atlani, ez barmelyik tuzfal programra igaz. Sajnos vistan is hasonlo problemak vannak, a proxyt hasznalo antivrus programokkal. Roviden ez nem az Outpsot hibaja, vagy a tobbi tuzfal gyarto-e.
Ezt e megoldast azert vetettek be foleg a gyartok, mert eltek azzal a feltetlezessel, hogy mindenki ugyis az o totalis suit megoldasukat fogja hasznalni, ahol nem gond mert ok bele tudnak latni a sajt proxyukba, elvegre ok irtak .
Normal felhasznalonak a prxyzas tenye szinte mind1, de ha nem tetszik akkor kapcsold kia web es email szurest a nod32 ben. Estleg megprobalhatod meggyozni a nod32 gyartoi, hogy talaljanak mas megoldast mint a proxyzast.
-
pete_21
addikt
Hello!
Azt hallottam, hogy a 2008-as Outpost nem működik együtt a 3-as Nod-dal, elvileg a Nod virtuális proxyja miatt.
Az a kérdésem, hogy a 2009-es Outpost már megfelelő párosítás-e a Nod mellé? -
Edween
őstag
Időnként feljárok erre az oldalra, és örömmel látom a 2009 es, milyen kitűnő eredményt ért el.
-
Gregorius
őstag
válasz
h_143570 #1551 üzenetére
Kernel- és kompatibilitás szinten ugyanaz, mint a Vista. Ami papíron működik Vista SP1-gyel, az papíron működin Win2008-cal is. Az igényelt hely terén is nagyjából ugyanaz a felállás. Egy-két fícsör nincs benne, pl. Games Explorer, vagy a Sidebart sem találtam abban a 10 percben, amíg bekapcsoltam az Aerót. Sebességben sok összehasonlítási alapom nincs, mert nem nyaggattam Vistát túl sokat, de Win2003-hoz képest megfelelő tempóban dolgozik. Kicsit gördülékenyebben megy minden. De nem hinném, hogy van olyan lényeges a teljesítménykülönbség, hogy megérje csak emiatt váltani.
-
h_143570
addikt
Gregorius ugytunik, hogy kidobtak egy uj betat, eleg massziv javitasokkal:
Outpost Security Suite Pro 2009 Beta, Outpost Firewall Pro 2009 Beta, Outpost Antivirus Pro 2009 Beta
Supported OS: Windows 2000, 2003, XP, Vista, Windows Server 2008
(x32,x64)
Build: 2423.340.624.318.202New and improved features:
- Heuristic scan of “Startup Entries” in On-demand scanner;
- Presets can be applied from the Anti-Leak learn dialog;
- “Terminate Process” option from Learn dialogs;
- Automatic configuration of LAN settings for Internet Connection Sharing;
- “Block All” mode allows local traffic;
- Warning on termination of critical system processes from the learn dialogs and Process Activity;
- Ability to clear all logs from UI;
- System tray icon animation during update;
- Kernel-mode interceptor is now used to control Win32k.sys on x64 systems;
- Kernel-mode interceptor is now used to control SSDT on x64 systems prior to Windows Vista;Fixed bugs:
- Anti-Spam Whitelist rules didn’t work;
- Logs couldn’t be displayed when UAC is activated on Windows Vista x86,
- Minor log problems;
- Sending and receiving of E-mails could be blocked;
- Internet could be blocked on significant data upload;
- Anti-Leak Learn dialog could hang under certain conditions (PuntoSwitcher);
- Several crashes of op_mon и acs; -
Edween
őstag
Biztosan már más is észre vette, hogy a 2009-es ből megjelent a magyar verzió.
-
fap333
aktív tag
Senkinek nincs valamiféle használható ötlete a problémámra?
UP
-
fap333
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A következő problémám akadt: a debreceni egyetem wifi hálózatához nem tudok csatlkozni, csak akkor ha kikapcsolom a tűzfalat. A BME-ről jöttem át ide, az ottani wifi-hálózatot minden gond nélkül tudtam használni, szóval most tanácstalan vagyok, hogy mit kéne beállítani az outposton. Egyébként 6.0-ás az outpost firewall verziója.
Előre is kössz a segíséget.
Ave!
-
h_143570
addikt
Beallitasd vond vissza, frissits a legujabb valtozatra. A kapcsolatok ablakban dupla katt az utorrentre. A jobb szelso fulon lesz lehetoseg a webszurest kikapcsolnod az utorrentre, ott ugysincsen ertelme.
Egyebkent a kerdeses funkcio elvesztese nem kar, foleg mivel normalis bongeszok (Opera, FF + Adblock) sokkal jobb es gyorsabb munkat vegez es rendszerint meg stabilabb is.
-
d3rad
tag
Sziasztok, nekem is problémám van a uTorrent-el.
Ugyanis (kizárólag) belföldi trackernél folyamatosan azt irja ki, hogy:
a tracker érvénytelen adatot küldött.Letöltöttem az agnitum.com-ról a legújabb Security Suite változatot, de csak az segit, ha
EnableContentHandler=FALSE-ra állitom, de akkor nem müködik a Web Control.A net routerrel van megosztva.
Már mindent megpróbált, de semmi.
-
Gregorius
őstag
Előre szólok mindenkinek, aki x64-gyel kacérkodik, az Outpostot felejtse el. Az x64-es verzió olyan állapotban van, mint egy rosszabb béta. Rengeteg probléma van vele, gyakorlatilag naponta sírba viszi a rendszert, és amikor működik, akkor is súlyos teljesítményproblémák jönnek elő. Egy szóval a használhatatlanság határán van.
-
h_143570
addikt
Ha az xp feladat kezelo memoria oszlopat nezed akkor az nem mervado kapcsold be a Virtualis Memoria meretenek mutatasat (nezet / oszlopok kivalasztasa), az mar helyesebb ertek lesz. Ha az irrealisan nagy lenne akkor felthetoleg belefutottal az egyik nem publikus betaban mar korigalt memory leakbe. Ez jelenleg a 6.5.2358.316.0607 valtozatban kerult hivatalosan javitasra, ebbol sajnos meg magyar valtozat nincsen. Ha a magyar nyelv is fontos akkor abbol a 6.0.2294.253.490.303.T24 legujabb, viszont abban meg nincsen benne a kerdeses javitas, de lehet, hogy hasznal.
-
Myers
senior tag
Üdv!
Van egy problémám. Igazából nem nagy gond, csak egy kicsit zavar.
Van az outpostnak a futó folyamatok között egy acs.exe nevű fájlja, ami napról napra többet memóriát eszik. Én nem leállítani szoktam a wint, hanem hibernálni. Így van hogy hetekig hónapokig nincs "újraindítva".
13 napja nem volt újraindítva a gép, és most ez az acs.exe 210 megát zabál a memóriából, és napról napra többet.
Újraindításkor persze pár tíz megát fogyaszt, de aztán szépen eszi a memóriát.
Nincs valami megoldás erre?A verzió: 6.0.2292.253.0490
---
Na jó, látom valaki már kérdezte. -
Edween
őstag
A 2009-es ből nincs még magyar?
-
Gregorius
őstag
válasz
h_143570 #1517 üzenetére
Valóban futnak bizonyos komponensek az svchostban és bizonyosak teljesen külön (pl. a worker processzek a w3wp.exe alatt futnak), de nem ezek fogadják a kapcsolatokat, hanem a system:4. Azért van így, mert a http protocol stack teljesítmény és stabilitási okokból le van nyomva kernel driverbe (jobban tolerálja, ha bugos webapp fut), így egy web request simán túléli, ha mögötte az app pool összeomlik.
Egyébként a system:4 felelős a NetBIOSért és a különféle hálózati kapcsolatokért is (PPPoE, VPN, stb), és azokra sem lehet külön rule-t csinálni.
-
Gregorius
őstag
válasz
h_143570 #1513 üzenetére
A probléma kétrétegű.
Egyrészt: az IIS-t az OP nem ismeri fel külön processzként (és egy utility-t sem láttam még, ami máshogy detektálná). Az IIS 4-es PID alatt <system>-ként fogadja a kapcsolatokat, szóval a web controlt kikapcsolni képtelenség, max globálisan (egyébként most így üzemel nekem, nincs rá szükség más appnál sem). Ennek ellenére a probléma fennáll.
Másrészt: ha compatibility módba kapcsolom az OP vonatkozó moduljait (machine.ini buzerálás), akkor a probléma még rosszabb lesz.
Mindkettőről írtam már bug reportot, küldtem debug logot a supportnak, eddig még csak részeredmény volt. -
zoxo
csendes tag
Mivel elég sok problémám volt az utóbbi Outpost-okkal, leszedtem a gépről, átmenetileg más védelmet raktam fel.
Azóta:
- Nem telik meg a memóriám (mind a 4GB) pár órán belül
- Nem felejti el minden indításnál, felélesztésnél a monitorjaim felbontását és képfrissítését
- Nem kell minden restart után engedélyeznem a Defendernek a futtatástAz uTorrenttel nekem nem volt godnom.
Remélem lesz még használható változat, mert évek óta ez van nekem, és meg voltam eleddig elégedve vele...
Winfos Pista Prof. 64bit
-
-
Adler
aktív tag
Hi!
Torrenttel és a játékokkal megy rendesen? Stabil a progi? nem fagyasztja a rendszert?
egyenlőre ennyi a kérdés. -
h_143570
addikt
Megjelent az Outpust 2009. Egyenlore meg csak angol valtozatban.
[link] -
Adler
aktív tag
Hi!
Valakinek van tapasztalata az Outpost Pro Antivirus-sal vagy az Outpost Security Suite-val? Olvastam, hogy a Virus Bulletin teszteken nagyon jó eredményeket (ha jól emlékszem 100%-os mínősítést kapott) értek el.
Válaszaitokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest