-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Kollázs készítésére PS-en kívül milyen egyszerűbb programot javasoltok? (nem találtam jobb topikot) Fontos, hogy veszteségmentesen készítse a kollázst vagy legalábbis minimális minőségromlással és lehessen JPEG-be menteni.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Kérlek ne kövezzetek meg, de olyan szoftvert keresek, mely képes egy fényképből PC-n is előállítani azokat a módozatokat, melyeket akár egy telefon is képes a kép elkészítése után, de ne kelljen kitanulnom hozzá újra az új PS variánst, mert egyenlőre másra nem lenne szükség. Pl lumiára az Adobe Photoshop Express is tud ilyen-olyan szűrőket feltenni.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem:
A psd kitejesztés vektor alapú? Ha nem, akkor egy így készült grafikát le lehet menteni vektor alapura, hogy pl. ruhára való szitázáshoz használható legyen? ha igen, hogyan?
-
psg5
veterán
Photoshop cs4-el pdf-ek hogy fűzhetők össze, kíváló minőségben (a Bridge-ben lehet állítani valamit, mert ott nagyon rossz a kimenet minősége?
-
psg5
veterán
Phostoshop CS4-ben fényképről, színes rajzot? Mondjuk egy fényképről szeretnék olyan rajzot amit itt is használnak avatarnak. Nem igazán találtam erre Tutorialt. A Fotoskecher pl azért nem jó, mert rajzá alakításkor nagyon életlen lesz a kép. Ezért gondoltam hátha PS-ben megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest