- Synology NAS
- Microsoft Outlook topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mozilla Firefox
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
gatesz #23151 üzenetére
Ha képfeldolgozásra kell a monitor, akkor ne IPS-t vegyél! Tudom, hogy minden csapból az folyik, hogy az IPS milyen szép és jó, csak éppen azt felejtik el mindig hozzátenni, hogy nem nagyon vannak feketéi (egy tejfölös szürke massza van a helyén - ez addig nem is tűnik fel, amíg nem teszed egy PVA vagy MVA paneles monitor mellé).
Vadássz magadnak használtan egy Dell 2709-et, azt 40-60.000 közt megkapod. Az enyémet ilyen pontosan tudom színhelyesre kalibrálni: hozza a középkategóriás Eizók szintjét.
Mivel a világítása CCFL, ezért nem vibrál mint a PWM vezérlésű L.E.D. háttérvilágításúak: esküvői szezonban napi 14-16 órákat dolgozom rajta és nem fájdul meg a szemem.
(#23152) elfelejtette: Attól függ mennyi és mekkora fájlokkal dolgozol. Nekem ~24 GB-os partíció van rajta: kisebb anyagok feldolgozásához elég, de pl. egy teljes napos, több száz képes anyag már csak úgy fér el rajta (vagy akkor is csak több részletben), ha rögtön SSD-re exportálom (nekem is RAMdisken van a LR temp meg a PS scratchdisk is). Pont rosszkor vettem memóriát, a 64 GB már túl drága volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest