-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
delta9 #15886 üzenetére
Azért mondtam én is, hogy gyönyörű pályamű, vérprofi, meg minden. Igényes. Az már más kérdés, hogy maga a grafikai szimbólum mennyire találó. Nekem ez logónak túlságosan darabos, nehézségeket sugall, és túl bonyolult. Legnehezebb, hogy egyszerű és egyéni is legyen. Legjobban az ilyen Alliance-féle logók jönnek be. Egy kör, és van benne három oszlop, ami végül is egy stilizált madár. Zseniális. Vagy az AEgonnak a felbillentett betűje negatív térben. Két szín, egy négyzet. Mégis ezer közül is megismerni, nem emlékeztet másokéra.
A Coca Cola logója pont nem illik a mostani logótervezési szempontokba. Rossz a tipó, és csak hagyománytiszteletből maradhat olyan, amilyen. >>>Itt<<< meg lehet nézni a világ legjobban sikerült logóit. Mind egyszerű alakzat egy jó tipóval. Nem kell túlcifrázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest