Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
BonFire #1616 üzenetére
jjeahh, BonFire: Mindkettőtöknek köszönöm a választ! Akkor valószínűleg érdemes az Inkscape-en belül keresgélnem.
BonFire:
Köszönöm a részletes leírást, ez alapján megpróbálom.
Nekem is gyanús volt, hogy nem átalakítani kell, mert erősebb nagyításnál különösen kijönne a "csalás", ezért is kérdezősködtem. És megerősítésre találtam.
Láttam, hogy a rajztáblás témában is sokat mozogsz, ezért hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy itt rákérdezzek valamire. Gondolkodom egy rajztáblán, de nem tudom, hogy vektorgrafikához mennyire tudnám kihasználni. Úgy rémlik, valamelyik hozzászólásodban azt írtad, inkább pixeleshez való, vektoroshoz kevésbé. Az csak egy speciális helyzetben volt úgy vagy általában is igaz? Pl. a korábban linkelt képekhez hasonlóknál ki tudnám használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest