Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayCet
aktív tag
válasz King Unique #11221 üzenetére
Detektálja a Windows, de egyből kéri, hogy formázzam, addig sehova.
Programokat használtam, az olvasás közben folyamatosan lekapcsolódik.
…. és igen, nincs backupjuk.úgyhogy azzal a 4 képpel, amit kinyertem vissza is adom nekik és elküldöm adatmentőkhöz őket.
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok,
ismerős adott egy Kingston Datatravelert 16 gb. Esküvői fotóit szeretné menteni, mondtam neki ne várjon semmit, de csak "informatikus" vagyok, hátha megoldom (imádom, hogy mindenre rálehet pakolni ezt a szót).
Nincs rajta partíció a Windows szerint, szeretné, ha formáznám.
Lemezkezelő RAW fájlszerkezetet mutat.Testdiskkel próbáltam, talál 4 fájlt, majd a pendrive ledobja magát. (laptop)
Valószínűleg, ha nem csatlakozna le, akkor meglennének..Mit tudnék, tudnának ezzel tenni?
Köszi
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- HDD vásár!!! 3TB 4TB WD purple, red, green HDD-k, mind 100/100%
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE Game Drive M.2 SSD for PS5 1TB, M.2
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 256GB mSATA SSD-ingyen posta másnapra
- WD Black SN770 2TB M.2 Gen4 NVMe SSD - 5150MB/s olvasási sebesség, magyar garanciával! -
- Kingston NV2 250Gb PCIe 4.0 NVMe SSD (100/100)
- Seagate 500GB notebook 2.5" merevlemezek, keveset futottak 1-43nap, 14db ST500LM021, 1db ST500LT012
- Seagate 4tb 100/100 266nap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest