Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz comalcq12 #3388 üzenetére
Nekem is a liksoft által ajánlott 2,5"-3,5" átalakítóval sikerált az adatmentés. Az említett cuccal beszereltem az asztali gépbe és csak így váltak láthatóvá és másolhatóvá hdd adatai.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
válasz liksoft #3285 üzenetére
A régi vinyóval abszolút nem lehetett indítani a telepítőt, de valszeg igazad van, hogy valahol érintkezési hiba volt, hiszen ha átalakítóval az asztali gépben simán működött, akkor jónak kell lennie.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
-
akaido
addikt
válasz liksoft #3267 üzenetére
Nagyon hálás vagyok (ill a tulaj lesz hálás nekem ) ugyanis a tipped, hogy asztali gépben prószáljuk az adatmentést, bejött! A +rendelt átalakító ma jött meg kapcsiból felismerte otthoni asztali gépem, be is olvasta a notiban rosszalkodó vinyó adatait, átkoppintottam őket, oszt jónagyot.
Ezen sikerélményen felbuzdulva és visszatéve a notiba a hibajelenség ugyanaz, tehát nem bootol a hdd-ről.[ Szerkesztve ]
-
akaido
addikt
Üdvözlet!
Egy Acer 2413 notebook-kal akadtam kénytelen-kelletlen össze melynek BIOS-a felismeri a 40 gigás ata 100-as Toshiba HDD-t, de a BIOS-ban a kiírt karakterek némelyike krix-kraxos, ill. felismerhetetlen: [link] Ez valszeg HDD hiba.
CD-ről "butul" a noti pl. Hiren's Boot Cd-vel, de ha a hdd-t visszarakom akkor a BIOS-ba még be tudok lépni de a rendszertöltésnél már meg se nyikkan csak egy vízszintes vonal villog folyamatosan.
Kérdésem, hogy lehetséges lenne-e a vinnyogóról vinnyogva a tulaj által fontosnak ítélt adatot megmenteni?
Előre is köcce szépen a választ![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- Kutya topik
- Ukrajnai háború - kizárólag ukrán pártiaknak!
- Lexus, Toyota topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- SEAGATE Game Drive M.2 SSD for PS5 1TB, M.2
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest