Új hozzászólás Aktív témák
-
Még biztosat nem tudni. [link]
Bryan Catanzaro azt nyilatkozta, hogy dolgoznak rajt és meglátják, mit tudnak kihozni a régebbi genből. Az új DLSS 4.0 már tensor alapú framegen nem Optical Flow, így könnyen elképzelhető, hogy jönni fog az RTX 3000 szériára is."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
no1r
őstag
ezt örömmel olvasom
#27Kajoszbobber: persze ezzel tisztában vagyok. nincs is ezzel gond. kinek ez, kinek az. a 2 között metodikában azért húztam párhuzamot, mert az érem másik oldalán meg az nagyon divat most hogy az alapból 24kockás filmeket 60ban force-olja mindenki.
és csak a kettős mércére próbáltam rámutatni, mert engem meg az zavar[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Kajoszbobber
újonc
Sok embert zavar a szappanopera effekt, és ki is kapcsolják a truemotiont, meg a többit. Kinek mi valaki a kadencia helyességét, valaki mást szeret. Engem nem zavar az interpolacio, tudni kell helyén kezelni, és akkor sokat tud dobni a dolgokon.
Plusz nv azért egy kicsit komolyabb megoldásban utazik mint amit egy tv tud. A 2 csak metodikaban ugyan az, a megvalósítás azért más. -
no1r
őstag
ha a 3 fake frame zavar, akkor gondolom a tévében is kikapcsolod a hw képkockagenerálást ami 60fps-t gyárt 24ből, amikor mozifilmet nézel.
mint ahogy a legtöbben akik fanyalognak a "fake" képkockákra gondolom ugyanígy megteszik.
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
GreatL
őstag
572.24 hotfix released.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
válasz
huskydog17 #19 üzenetére
Perfekt.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
válasz
huskydog17 #19 üzenetére
A topik zárható
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
huskydog17
addikt
"A cég közleményben kiemelte, hogy a Smooth Motion eljárás stabil működése a harmadik féltől származó tuningprogramok (például Afterburner) futtatás mellett nem garantált, és ezek az alkalmazások nem is tudnák mérni a generált képkockákat."
MSI Afterburner már tudja mérni, villámgyorsan reagált a fejlesztője:
"-Added RTSS overlay compatibility with Smooth Motion in Direct3D11 games
-Smooth Motion Direct3D12 compatibility path (which previously required manually setting QueueDetection to 2) is also automatically enabled now, when RTSS detects NVIDIA Smooth Motion's hook module (nvpresent64.dll) is detected in context of 3D application."Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
-
válasz
RoyalPredato #13 üzenetére
De, megkapta a DLSS 4.0 át, Transofmer modelt a Ray reconstructiont és a Mega Geometry támogatást is a Framegen is kicsiholható rajt, igaz nem gyári megoldással
( DLSSG a neve) egyelőre,de szépen fut és az új információk szerint az új framegen ami Tensor magokon fut viszont jön majd RTX 3000 re is teljesen hivatalosan.
Szóval mindent tudni fog a kártyád. nekem is 3080 van amúgy, egy 12 GB MSI verzió.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
RoyalPredato
csendes tag
Kis RTX 3080 AMP Holo-m (LHR mentes első kiadás) nem kap érdemben semmit már?
Még STALKER 2 is szarabbul fut driver frissítés után, mint előtte egy jóóóóval régebbi driverrel. WTF.A kanalakat a menzáról lopom... Műanyag tálcákról. Lehet ezért haragszanak rám a konyhásnénik. De nem tehetek róla, ha a menzás spenótra gondolok, a kanalak maguktól elgörbülnek O.o
-
Yutani
nagyúr
A Stalker 2-ben az AMD FSR-FG működik mindenen, nálam például 3060 Ti-n. Ez két kiszámolt kép közé generál egy harmadikat, így duplázza az FPS-t. Képhibát nem látok, szépen működik DLSS Quality mellett is. Viszont! Amivel nem tud mit kezdeni, az az input lag. Alacsony FPS mellett (<35) hiába látsz folyamatos képet, nagy lesz a késleltetés, lesz egy kis disszonancia a látottak és érzékeltek között.
#tarcsad
-
GodGamer5
addikt
Kár, hogy nincs még dátum, de van egy olyan érzésem, hogy előbb veszek 5000-es kártyát, minthogy kijönne 4000-re a smooth motion.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Sinesol
veterán
“ generálja az egészet a VGA“
Mert szerinted honnan jönnek a kepkockak, ha nem a vga-bol?
Egyebkent meg te valasztod milyen aranyban legyen “ kamu” kepkocka ( jelentsen ez barmit, mivel igazabol minden kepkocka kamu, egyik sem a valosag.
)
Egyebkent meg a teljesitmenyt az “ai”es a “raw” teljesitmeny egyuttese hatarozza meg, tetszik vagy sem, fejlödik a technika.
Tökmindegy hogy keszül el a latvany, a lenyeg ugyis csak az eredmeny.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Hát ez is egy szempont.
AxBattler: az meg a másik.
GreatL: maga a frame gen, nem rossz találmány, engem inkább az 1 valódi frame, 3 fake aggaszt....de majd kiderül.
Ez a smooth motion meg olyan lehet, mint régen a tévékben?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
GreatL
őstag
Nem láttam még kamu képkockát... majd talán az új grafikus kártyával lesz.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
... az NVIDIA kiemelten ajánlja a gyári szoftverkörnyezet használatát, mellőzve a harmadik féltől származó alkalmazásokat.
Alulfeszelni meg a f* fog?!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Predatorr
őstag
Ki a francnak kell 80% kamu képkocka? Akkor már generálja az egészet a VGA, játékok meg legyenek olcsók, úgysem kell leprogramozni a grafikát.
Vezetés közben f.szbúkozóknak mondjuk jó lehet.greatL: Mi a baj velük? Máig használok afterburnert, aidát, hwinfót.
Még a VGA-m saját vezérlőpultja is „külső” alkalmazás.
Ati Tray Toolst mondjuk rég nem, RIP."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Yutani
nagyúr
Mehetne Turingig visszafelé mindenen.
#tarcsad
-
GreatL
őstag
Már feladtam a külsős alkalmazásokat, igaz nem jó szívvel.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA biztosan támogatni fogja a GeForce RTX 40-es sorozatot.
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Trollok komolyan
- Delta Force (2024)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mikrotik routerek
- Intel Twin Lake platformra építkező, NAS-ként bevethető mini PC a CWWK-tól
- További aktív témák...
Állásajánlatok