-
IT café
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
válasz
perge666 #4691 üzenetére
Szerintem is érdekes hidd el én is vakargattam a fejem egy ideig utána.
De végülis használtam tovább fektetve és no problem. Az lehet hogy így is van mármint hogy úgy tartják hogy a Fat PS2 a legmegbízhatóbb készülék és az olvasófeje is a legjobb. De mihez képest?! Milyen géppel összehasonlítva?! Mert véleményem szerint és ezt tapasztalatból mondom hogy az adott konzolgenerációban a PS2 volt a leggyengébb láncszem. Ezt most nem teljesítményben értem bár abban is igaz ez az állítás és ennek utána is lehet nézni hanem alkatrészek terén is. Az Xbox és a Gamecube annak idején sokkal megbízhatóbb és strapabíróbb gépek voltak. Ennek bárhol utána nézhetsz.
De előre elnézést kérek mert nem vitázni szeretnék én is imádom a kis PS2-es gépemet minden gyengesége ellenére!
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- PR-Telecom
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Xbox series kontrollerek!
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Playstation 5 Fat - dbrand Darkplates 2.0 - csere ON
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest