- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmos.nagy
tag
válasz betyarr #4062 üzenetére
Én ma/tegnap telepítettem egy TP-Link Tl-WDR3600-ra. Első nekifutásra trunkot, aztán azt még néhányszór reseteltem (valami miatt nem tudtam az extrootot létrehozni, megcsinálni rendesen. Aztán a pendrive ma reggelre meghalt, lehet csak az volt a baja. Mindegy, most működik), majd az AA-t.
Berak a gyári Fájlkiválasztós menübe, majd OK-t nyom. Ennyi volt.
Utána azért nem árt, ha ismersz legalább egy-két Linuxos dolgot, mert itt nem fogja semmi a kezed egy rm -rf /* előtt, hogy tényleg akarod-e.Egyébként igen, valószínűleg igen. Nekem annyi volt (tallóz, klikk, ok). A squassfs-est töltsd le, ezt itt, vagy egy másik topikban mondták. Mindent lehet LuCi-n keresztül intézni, csak szerintem kényelmetlen/lassú, én maradtam az sshnál. De így első ránézésre nem csináltam olyat, amit nem tudtam volna LuCi-n megcsinálni.
(najó, talán: formázni az USB-s riveokat nem biztos, hogy lehet. meg ntfs-t mountolni, bár ebben nem vagyok biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Sorozatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest