- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok
kellene egy kis segítség.
iPhone 5S iMac 20" 10.7.5-el
szeretném a telefont bluetooth kapcsolaton hozzápöccinteni.
a gép egyből felismeri és a kódot is sikerül beírni de amikor a készüléken rányomok arra,hogy nem kapcsolódik(ugye ilyenkor lehetne kapcsolatot létesíteni) akkor pár másodperc után kiírja,hogy a kapcsolódás sikertelen.
mint első mac tulaj és egynapos mac használat után,lehet én vagyok a balfék.
válaszokat és segítséget előre is köszönöm.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Ragnar95 #20276 üzenetére
Köszönöm választ ez kilőve mivel 2006-os imac 20" és 10.7.5 ami hivatalosan rámegy. Marad a wifi szinkron akkor.
Még egy apróság,jelenleg nincs benne a hdd szenzor és pörög a venti,hol lehet olcsón szerezni belföldön.
Bontásból is megteszi.[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz roli483 #20473 üzenetére
nem gondolod,hogy linkelek 10.7 os x-et?
csak azzal kellene próbálkoznod.
mondjuk az kérdéses,hogy csinálsz telepítőt a .dmg fájlból gép nélkül.
a linken pedig a gép tipusa és specifikációi találhatók ha már nem tudod a géped tipusát elég csak az A1115-re rákeresni.[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz nylontacsko #20812 üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok
Apple iMac "Core 2 Duo" 2.16 20-Inch 2006 late gépemen a napokban azt vettem észre,hogy egy 1 px széles sárga csík jelent meg a kijelző bal oldalán függőlegesen.
kezdjek el parázni vagy nyugodjak bele,hogy ez már így marad?.
kezdő felhasználóként
válaszokat előre is köszönöm..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz daniel909 #20867 üzenetére
szia,kössz a választ,de egy 2006 late gépnél szerintem már nagyon nem éri meg kicserélni a teljes panelt,ahogy olvastam más nem nagyon oldja meg ezt a problémát.
feltettem hibásan hírdetésbe,ha így elmegy akkor szerencsém van ha nem meg akkor megmarad és egyszer veszek egy hibás 20" gépet aminek alaplap baja van és kicserélem magamnak..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
annyira nem zavaró mert citromsárga a pixelcsík csak akkor veszem észre ha nagyon nézem.
egyébként meg csak akkor cserélném ha 15-20k körül tudnék szerezni egy halott darabot aminek a kijelzője még jó..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő GAMER PC! i3-9100F / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 250GB SSD / 450w!
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X -Új RTX 4060 Ti -Új 16/32GB DDR4 - 256GB-4TB SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- MSI Gamer PC: i7-6700K / RTX 2060 S 8Gb / 16Gb ram / 270Gb SSD / 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest