- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Direct One (műholdas és online TV)
- Proxmox VE
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Hálózati / IP kamera
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz CPT.Pirk #28117 üzenetére
Nem sikerült visszaállítani a régit. A log-ban van verziószám, de azt nem találja. Ha kiíratom az elérhető verziókat, és azokból választok, azzal se megy. De!
Végül találtam egy megoldást, ami most működik 1280x900-zal:
xrandr --newmode "1280x900_60.00" 109.00 1280 1368 1496 1712 1024 1027 1034 1063 -hsync +vsync
xrandr --addmode DisplayPort-0 1280x900_60.00
xrandr --output DisplayPort-0 --mode 1280x900_60.00
Aztán még próbálgatom... belövöm fhd-ra, azt még nagyjából bírja is a gép. 4k-t sajnos nem, de fhd is egész jól néz ki a tv-n. A tv 4k-s. Majd ha lesz rá keret akkor megveszem a t620 utódját.
Lehet, hogy a TeamViewer okozta a gondot? Még ez jutott eszembe. Alapból a tv nincs bekapcsolva, de össze van dugva a géppel. Így ment 1-2 hetet, gond nélkül, amikor bekapcsoltam a tv-t, akkor váltott 4k-ra, majd levettem fhd-re, mert nem bírta a vas. Kikapcsoltam a tv-t, akkor maradt fhd-n szépen.[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest