-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
lev258 #21856 üzenetére
Eddig én sem, de ma botlottam bele egy elég frusztráló dologba. Elindítottam LinuxMinten egy másolást amire 2-3 órát írt, aztán kihúztam a pendriveot és mentem dolgomra, aztán visszamentem 30 perc múlva és láttam, hogy képernyő ki van kapcsolva, megmozgattam egeret, és bejött az óra. De itt akármit csináltam befagyott, gondoltam biztos mint hibája.
Bebootoltam ubuntuba, hogy azzal folytassam a másolást, de ott meg ahogy bebootoltam, kihúztam a pent, és megnyitottam volna folders-t, de nem történt semmi, akármire kattintottam nem csinált semmit egészen addig míg vissza nem dugtam pent.
És az a baj egy másolás miatt luxus feltartani egy pendriveot, ezért kéne megoldás rá
Szóval most kipróbálom ezt a -toram-ot, bár én nem linuxos grub-ot használok, hanem grub4dos-t, de azt hiszem találtam helyet a parancsnak. köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest