- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Edge
- Mozilla Firefox
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A tint2 nevű taskbar/dock progit raktam fel és két alkalommal is teljesen kifagyasztotta az egész GUI-t. Az egér mozgása ment, a billentyűzeten a lock gombok ki-be kapcsolhatóak maradtak, de a rendszer nem reagált semmire. Otthagytam, hátha magához tér, de két óra múlva is ugyanez volt, és nyomtam egy reset-et.
Sajna, ekkor még nem tudtam, hogy a tint2 okozza így megint belefutottam ebbe, és megint egy reset.Induláskor kiírt valamit, hogy a Journal-t visszaállította. Ezt vajon mi írja ki? A kernel?
Kérdés, hogy ilyen esetben mit kell lecsekkolnom?Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- E-roller topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest