-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Egy Android fejlesztésre optimalizált, Arch alapú Linux disztrót használok egy ideje (BBQLinux), de mivel nem csak erre vonatkozhat a probléma, ezért tennék fel itt egy kérdést.
Nagyjából egy hónapja le lett váltva a SLiM, és bekerült a LightDM. Mióta ez megtörtént, nem tudok rootként belogolni, se grafikus felületről, se karakteres felületről (Authentication failed a jelszó megadása után, pedig 100%, hogy a jó jelszót adom meg). Ha belogolok sima userként, után su és jelszó megadásával tudom használni rootként a terminált, de én a rendszert szeretném így használni (virtuális környezetben persze).Írtam már a fejlesztőnek, de sajna nem reagált... Valaki tudna segíteni a megoldásban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest